Şimdi Ara

2002-2010 arası altın dönem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O dönemler hemen her konuda hem Türkiye hem de dünya acisindan en güzel donemlerdi bence. Ekonomi şimdiye göre çok daha iyiydi. Mülteciler yoktu, teknoloji ne çok ileri ne de çok gerideydi. Telefonlar konuşmak, müzik dinlemek ve foto-video çekmek için kullanılırdı, şimdiki gibi sacmasapan sosyal medya uygulamaları yoktu. Mahalle kültürü hala devam ediyordu. Ülkede bu kadar kutuplaşma yoktu. Üniversitelerin kıymetli olduğu son dönemlerdi. Sevgi ve saygı vardı. Milli takım en iyi dönemlerindeydi. O dönemlerde yerli ve yabancı gruplarin konserleri olurdu hatta dünyaca ünlü yabancı gruplar Türkiye'de konserler verdiler. O dönemleri dolu dolu yaşayıp güzel anılar biriktirenler gerçekten çok şanslılar. Ben o yılları dolu dolu yaşayamadığım için acayip pişman hissediyorum ve düşününce aglayasim geliyor. 2010dan sonra her şey bozulmaya başladı dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 16 Ekim 2021; 23:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lakin o dönem de bile Türkiye adaletten yoksundu. bakınız ergenekon sürecinde vatanserver askerlerrimize yapılan muamelede.

fetöyle kol kola girip orduyu ele geçirdiler.

Atatürkçü subayları tasfiye ettiler.

• O konuda haklısın ama ben genel anlamda yorum yaptım. Artık millet öyle bir hal almış ki her şeyi siyasete yorar olduk. Biz niye bu derece kotulestik ki gerçekten üzülüyorum durumumuza. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 16 Ekim 2021; 23:53:9 >
  • Varsın adalet olmasın. Şuanda kime sorsan o dönemlere geri gitmek ister.

• Kesinlikle öyle, zaten adalet hiçbir zaman olmadı ki dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 19 Ekim 2021; 21:17:13 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

ekonoomi ile abd deki örgütün bağı mı var?

• O zamanlarda da asgari alan inan çok mutlu değildi.

Türkiye'de mutluluk çok paran varsa mümkün, bir de sağlığın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıl Olmuş 2013...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Ama en azından şimdikinden çok daha huzurluyduk

• Aslında her dönem bir mevzu çıkıyordu fakat corona ve 2018 yazından beri ülke çok huzursuz, dağdan yuvarlanmış gibi gidiyoruz.

2013'den sonra resmen ülkenin çöküşü başladı.

• O döneme altın demek altını değersizleştirir :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.