Şimdi Ara

2002 civic vtec es (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şaka gibi bir toplum olduğumuzdan şaşırmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 model guvenlik paketli civic ies aldim 23 binlira verip. Hicte icim acımadı o bahsettiginiz meganelerin opellerin fordlarin icinden geçiyor kendileri. 2.0 gia focusla denedim daha alir almaz focus nal topladi :).

• quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

98 model guvenlik paketli civic ies aldim 23 binlira verip. Hicte icim acımadı o bahsettiginiz meganelerin opellerin fordlarin icinden geçiyor kendileri. 2.0 gia focusla denedim daha alir almaz focus nal topladi :).

Helal olsun satan adama takdir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

98 model guvenlik paketli civic ies aldim 23 binlira verip. Hicte icim acımadı o bahsettiginiz meganelerin opellerin fordlarin icinden geçiyor kendileri. 2.0 gia focusla denedim daha alir almaz focus nal topladi :).

23 bin mi? Kapışalım mı

• PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen foruma bakma. Seni ben anlıyorum. Civic kullanım tarzı olarak belli bir kesim insanın fazlaca hoşuna gider. Benim hondam oldu, bindim sürdüm, D sınıfı Avenisisim oldu onuda bindim sürdüm. Yakın bir abimde Volvo S40 var, 99 kasa civic' iyle binip gezerken "yav araba böyle olacak ya" diyor. Elbette ki var bir bulduğu ki beğeniyor arabayı. Bende öyleyim. Özellikle şu 2002 kasa civiclerin sürüş keyfine bayılıyorum. Yukarıda megane privilige yazmışlar, iş yerimde 3 yıl tepe tepe bindiğim bir araba. Askerdeyken de şofördüm, makam arabam dci priviligeydi otomatik. Maket gibi araba arkadaş! Mercekli farı kapanan aynası var diye arabaya tapacak değiliz. Focus gibi odunun üzerine inşaa edilmiş bir araca bayılacak ta değiliz. Elbette her arabanın kendine has özellikleri, karateri vardır ama hondaya sövenlere cevabım koskoca bir "yuh" olur.

Honda harika bir araba değildir ama tekrar ediyorum, belli bir kesim insanın fazlaca hoşuna gider. Buna bende dahilim.

• hug kullanıcısına yanıt
    Zaten honda kötü megane 2 al demeleri insana kafayı yediriyor. Araba alırken airbagleri sayarak alan tiplerden değilim. Motoru güzel sürüş zevki olan bir araba olsun 4de aırbag olsun yeter. 10 tane airbag var diye gidip laguna alacak kadar aptal değilim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.