Şimdi Ara

2002 civic vtec es

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu ilandaki araci almayi düşünüyorum sizce nasıl 2002 vtecler 2003lerden biraz daha farkli fiyati cok mu yuksek simdiden tesekkur ederim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-hatasiz-vtec-es-pazarliksiz-241301083/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı yüksek.

• vay be gecen yıl 2003 degisensiz vtec es 110 binde lpg siz 22 ye veremedik şu fiyatlara bak

• Eski aracım bundandı. Çok sağlam arabadır. Gidişi çok güzeldir. 9.5 saniyede 100' ü görebilirsiniz. 4' ten 3' e çektiğinizde devrin sonuna kadar uçar. 1.6 lar arasında en iyi motora sahiptir. Sessiz ve titreşimsiz bir çalışma yapısı vardır. Rölantide çalışmıyor sanırsınız. Yakıtı da güzeldir. Uzun yolda dizel gibi gider özellikle. Yol tutuşu çok iyi değildir, frenlerine de çok güvenmemek gerekir. Ha bu demek değildir ki durmuyor, hayır. Standart bir yol tutuşu ve freni vardır. Ama şov yapmaya gelmiyor onu belirteyim. Pİyasası da iyidir. Boyuna prim yapar. Zamanında kazasız-boyasız 19.500 e almıştım. Daha sonra defalarca sürttüm, çarptım, kaza yaptım. Sonra 23.500 e "çok ucuzmuş yav" diyerek kaptılar elimden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hug -- 12 Kasım 2015; 16:11:15 >
  • İnanılmaz yüksek.

• Vay be 20 liralik arabaya 30 lira fiyat cekmisler. Bu arabaya 30 bin versem gece rahat uyuyamam kardes. Hadi makyajli kasasi olsa neyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic 1.6i ES
    20 yıl önce açıldı
    HONDA CIVIC ES-LS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabayı bu fiyata alan açık net enayidir.

• Bu arabanin ederi maksimum 20.000 TL'dir.

• Şu honda düşmanları gelip bu araca bu para verilmez falan diyorlarya acayip ayar oluyorum. Geçenlerde de bende bi konu acmistim. Yok 2006 model araca 38bin verilmez falan. Ne yapalim arkadasim piyasa boyle. Kafamiza yatan zevkimize gore istedigimiz araci alamayacak miyiz ?

• Çok yüksek fiyat .14 yaşında arabaya bu kadar para mı verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Şu honda düşmanları gelip bu araca bu para verilmez falan diyorlarya acayip ayar oluyorum. Geçenlerde de bende bi konu acmistim. Yok 2006 model araca 38bin verilmez falan. Ne yapalim arkadasim piyasa boyle. Kafamiza yatan zevkimize gore istedigimiz araci alamayacak miyiz ?

• Valla millet kafayı yemiş bendede fd6 civic var 2011 model adamlar parayı veriyor abi he desem yarın adam 55 bini getirecek. daha üstündeki jantı tamponu sök diyor ordanda karda oluyorum ama alacak araba yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Şu honda düşmanları gelip bu araca bu para verilmez falan diyorlarya acayip ayar oluyorum. Geçenlerde de bende bi konu acmistim. Yok 2006 model araca 38bin verilmez falan. Ne yapalim arkadasim piyasa boyle. Kafamiza yatan zevkimize gore istedigimiz araci alamayacak miyiz ?

Nasıl diye soruluyor insanlarda cevap veriyor. 30.000'e aile güvenliğinizi sağlayacak 8 hava yastıklı esp'li far-yağmur sensörlü, hız sabitleyicili şık konsola sahip bir araç almak varken, 30 yıllık teknolojiye sahip direksiyon ve vitesten oluşan, yalıtım sıfır, konfor sıfır, güvenlik sıfır bir aracı sırf iyi gidiyor diye alanlara saygı duyarım ama kişisel görüşüm bu aracın ederi maksimum 20.000 TL'dir. Piyasa beni ilgilendirmez isterse insanlar 50.000'e alsın.
  • Sanırsın 2002 makyajlı W210 E200 k anası zattımın arabasii neyine bu kadar para isterler anlamış değilim
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Gercekten guzel bir cevabım vardı yorumunuza ama vw logosunu görünce vazgeçtim. İyi akşamlar.

• Tek kelime ile

• Arkadaslar arabayi zaten 28e alacm daha iyi onerisi olan varsa yazsin. Edecegi 20 diyen arkadaslar siz 25e bulun ben 4 tane aliyim olur mu?

• fiyat yuksek gerçekten ederi maximum 27 eder daha fazlası yazık
    bu fiyatların hepsine hepsine yazık ama ederi 27
  • quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

Arkadaslar arabayi zaten 28e alacm daha iyi onerisi olan varsa yazsin. Edecegi 20 diyen arkadaslar siz 25e bulun ben 4 tane aliyim olur mu?

Arkadaşım gelip burada neden soruyorsun, madem fiyat iyi gidip alırsın. Hoşuna gidiyorsa git al ne diyelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.