2002 modelin 704 lira mtv'si var. Gülü seven dikenine katlanır. kasko değeri yüksek olduğundan %5 kapsamına girmez.
Bacanağınız arabaya ne kadar istiyor ??? Akrabayla ticaret olnmaz da ....
Bulunduğu ildeki ford bayisi 15-16 bin ytl arası fiyat vermiş bana biraz daha uygun fiyat olabilir.Araç çok temiz ve bakımlı.
bayiler genelde çok düşük fiyat verirler.. bayinin verdiği fiyata alabilirsen iyi olur senin için.. Ayrıca akrabadan yada tanıdıktan araç almak her zaman avantajdır çünkü aracı iyi tanıyorsundur kazalımı olduğundan yada nasıl kullanıldığından eminsindir.. Fiyatı uygunsa bu aracı kaçırmasanız iyi olur..
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.. 2002 monde 20.ghia bugün itibari ile alınırmı..alındıktan sonra satılırmı(zarar etmeden) ve enfazla kaça alınmalı....
quote:
Orijinalden alıntı: strong06
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.. 2002 monde 20.ghia bugün itibari ile alınırmı..alındıktan sonra satılırmı(zarar etmeden) ve enfazla kaça alınmalı....
Temiz mondeo her zaman alınır. Şimdi servislerde detaylı kontrolle ekspertiz raporu alınabiliyor. Temizliğine göre 18000-22000 arası fiyatlara alınabilir. Detaylı bilgi verirsen daha iyi olur.
mondeo hocam
99 model mondeo ghia'm var...işim gereği hep uzun yoldayım.ben böyle konforlu ve böyle az yakan araba görmedim..145 km sabit hızda git 8 litre yakar...yolunu buldumu 170 km süratle gidersin içerdekiler 110'la gidiyorsun zanneder...Ses yalıtımı harikadır...15-16bin liralık arabada yok yok...hız sabitleme,asr dahil herşey var..parça fiyatlarıda çok uygun.mesela komple ön far 120 tl...ön diskler orjinal fordu 100 tl...çıkmasıda bolca var.
şimdi yeni hedefim 2002 mondeo almak...temizini bulursam 20'ye kadar cıkarım..
mondeo alacaklara tek tavsiyem temizini almaları..bu araclar cok konforlu oldugu için 500-600binde cok arac var.bikaç bin yukarı çıkın ağız tadıyla kullanın bunları..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme