Şimdi Ara

2002 MODEL MONDEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bacanağımda 2002 model Mondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler

• senin honda kaç model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

senin honda kaç model?
    mondeo otomatik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avdr

mondeo otomatik mi?

Alıntıları Göster
    al
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

senin honda kaç model?
    bence gusel olur o hondadan iidir bence daha ii parca sıkıntısı yoktur.hem araba havalı ya manyak hava yaparsın ama arabyı alırken kazık yememeye dıkket et. akraba bıle bu devırde kendı oz akrabasına kazık atıo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoss

bence gusel olur o hondadan iidir bence daha ii parca sıkıntısı yoktur.hem araba havalı ya manyak hava yaparsın ama arabyı alırken kazık yememeye dıkket et. akraba bıle bu devırde kendı oz akrabasına kazık atıo....

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkürler hondam 99 model otomatik vites ford mondeo düz vites mondeonun yol tutuşu ve yakıtla ilgili durumu nedir.parça sıkıntısı yaşanıyormu
  • Bence al...

quote:

Orjinalden alıntı: CGK

Arkadaşlar bacanağımda 2002 model Mondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

Bence al...

quote:

Arkadaşlar bacanağımda 2002 model Mondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler
    Cevaplar için teşekkürler okyaypay ve estradiol arkadaşlar arabayı almamı belirtmişsiniz fakat ben sorularıma yanıt bulamadım bu arabanın yakıt verileri performansı arıza durumu parça sorunları varmıdır bunlara yanıt arıyorum bacanağım arabasından çok memnun onun araba için anlattığı şeylerde güzel fakat ben sizlerin tarafsız yorumlarınızı merak ediyorum.Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: CGK

Cevaplar için teşekkürler okyaypay ve estradiol arkadaşlar arabayı almamı belirtmişsiniz fakat ben sorularıma yanıt bulamadım bu arabanın yakıt verileri performansı arıza durumu parça sorunları varmıdır bunlara yanıt arıyorum bacanağım arabasından çok memnun onun araba için anlattığı şeylerde güzel fakat ben sizlerin tarafsız yorumlarınızı merak ediyorum.Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Mondeonun tarafı falan olmaz.. Mondeo mondeodur... Kronik bir rahatsızlığı yoktur...
    Yakıta bişey diyemem.. Kullanım şartlarına bağlıdır...
    O mondeo bende olsa şehir içi 9-9,5 uzun yolda 6-6,5 litre yakardı..

Ama bence senin honda dan çok yakmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

Mondeonun tarafı falan olmaz.. Mondeo mondeodur... Kronik bir rahatsızlığı yoktur...

Alıntıları Göster
    tarafsız olarak yazıyorum

AL !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

Alıntıları Göster
    ozyurek durumu özetlemiş, o al diyorsa alınır. öyle arıza, parça bulamama gibi bir sorunu yoktur. d segmenti bir araca bineceksiniz o yüzden bazı masrafları doğal olarak fazla olacaktır (arıza değil periyodik masraflar mesela kasko, vergi, periyodik bakım hatta lastik vs) ama sonuçta lux sayılabilecek bir araç almayı kafaya koyduysanız bunları gözden çıkaracaksınız. aldığınız zevk tüm bunlara da değer. mondeodan sonra sizi başka araç kolay kolay kesmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Mondeo'yu sormuşsunuz.
    Mercedes gibi konfor ve kalite, sorunsuz mekanik aksam, en kötü ihtimalle 1.6 motor kadar yakıt tüketimi yerli arabalar gibi uygun fiyat.
    Daha ne olsun?
    Taş gibi araba taş.....
    Kardeşimde (kendisi 7 yıldan beri otomotiv sektöründe çalışıyor) 2004 Focus Ghia HB var.
    Sıfır Focus II yerine ikinci el Mondeo almayı planlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

quote:

Mondeo'yu sormuşsunuz.
    Mercedes gibi konfor ve kalite, sorunsuz mekanik aksam, en kötü ihtimalle 1.6 motor kadar yakıt tüketimi yerli arabalar gibi uygun fiyat.
    Daha ne olsun?
    Taş gibi araba taş.....
    Kardeşimde (kendisi 7 yıldan beri otomotiv sektöründe çalışıyor) 2004 Focus Ghia HB var.
    Sıfır Focus II yerine ikinci el Mondeo almayı planlıyor.

Alıntıları Göster
    mondeo ya kötü diyeni allah çarpar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

mondeo ya kötü diyeni allah çarpar :)

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkür ederim
  • quote:

cevaplar için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    mondeo ...
    hiç düşünmeye gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

mondeo ...
    hiç düşünmeye gerek yok...

Alıntıları Göster
    Sen almıyacaksan ben alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Sen almıyacaksan ben alırım..

Alıntıları Göster
    Bir haftadır bulduğum her fırsatta internette aracın özelliklerini okudum çok etkileyici bacanağımı bir şekilde ikna edip arabayı alıcam beni bir tek korkutan taşıt pulunun çok pahalı olması artık onada katlanıcaz.
  • quote:

Bir haftadır bulduğum her fırsatta internette aracın özelliklerini okudum çok etkileyici bacanağımı bir şekilde ikna edip arabayı alıcam beni bir tek korkutan taşıt pulunun çok pahalı olması artık onada katlanıcaz.

Alıntıları Göster
    Mondeo süper gerçekten ama Motorlu Taşıtlar Vergisi can sıkacak cinsten

4-6 yaş dilimindeyse yıllık MTV: 1197 YTL
    7-11 yaş dilimindeyse yıllık MTV: 704 YTL

2008 ücretleri ve resmi siteden.

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/images/mtv.html

• quote:

Orijinalden alıntı: xenox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xenox

bu aracı motorlu taşıtlar vergisi şu kaskonun yüzde 5 i olayına girmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: xenox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xenox

direksiyona geçip gaza bastınmı sıkıntı mıkıntı bişeyciğin kalmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.