Arkadaşlar bacanağımda 2002 modelMondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler
senin honda kaç model?
quote:
Orijinalden alıntı: LaT1F
senin honda kaç model?
mondeo otomatik mi?
quote:
Orijinalden alıntı: avdr
mondeo otomatik mi?
Alıntıları Göster
al
quote:
Orijinalden alıntı: LaT1F
senin honda kaç model?
bence gusel olur o hondadan iidir bence daha ii parca sıkıntısı yoktur.hem araba havalı ya manyak hava yaparsın ama arabyı alırken kazık yememeye dıkket et. akraba bıle bu devırde kendı oz akrabasına kazık atıo....
quote:
Orijinalden alıntı: bekoss
bence gusel olur o hondadan iidir bence daha ii parca sıkıntısı yoktur.hem araba havalı ya manyak hava yaparsın ama arabyı alırken kazık yememeye dıkket et. akraba bıle bu devırde kendı oz akrabasına kazık atıo....
Alıntıları Göster
cevaplar için teşekkürler hondam 99 model otomatik vites ford mondeo düz vites mondeonun yol tutuşu ve yakıtla ilgili durumu nedir.parça sıkıntısı yaşanıyormu
Bence al...
quote:
Orjinalden alıntı: CGK
Arkadaşlar bacanağımda 2002 model Mondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: PWhitney
Bence al...
quote:
Arkadaşlar bacanağımda 2002 model Mondeo Trend var ve arabasını satmaya niyetleniyor araba garaj arabası evdede işyerindede garajda duruyor ayrıca şehir içinde yoğun trafikte kullanılmış bir araç değil bakımları devamlı serviste yapılıyor yani sonuçta yıpranmış bir araç değil şimdi ben bu arabayı almak için niyetleniyorum bacanağımla daha konuşmadım ilk önce sizlerden fikir almak istiyorum ben bu aracı alırsam sabah akşam işe gidip gelirken genelde yoğun trafikte hafta sonlarıda gezmek için kullanıcam bu aracın şehir içi ve şehir dışı tüketimleri nedir parça sıkıntısı varmıdır.Şu an otomatik Honda cıvıc kullanıyorum bu na göre artılar eksiler neler olabilir yardımlarınızı rica ederim .Teşekkürler
Cevaplar için teşekkürler okyaypay ve estradiol arkadaşlar arabayı almamı belirtmişsiniz fakat ben sorularıma yanıt bulamadım bu arabanın yakıt verileri performansı arıza durumu parça sorunları varmıdır bunlara yanıt arıyorum bacanağım arabasından çok memnun onun araba için anlattığı şeylerde güzel fakat ben sizlerin tarafsız yorumlarınızı merak ediyorum.Saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: CGK
Cevaplar için teşekkürler okyaypay ve estradiol arkadaşlar arabayı almamı belirtmişsiniz fakat ben sorularıma yanıt bulamadım bu arabanın yakıt verileri performansı arıza durumu parça sorunları varmıdır bunlara yanıt arıyorum bacanağım arabasından çok memnun onun araba için anlattığı şeylerde güzel fakat ben sizlerin tarafsız yorumlarınızı merak ediyorum.Saygılarımla.
Alıntıları Göster
Mondeonun tarafı falan olmaz.. Mondeo mondeodur... Kronik bir rahatsızlığı yoktur... Yakıta bişey diyemem.. Kullanım şartlarına bağlıdır... O mondeo bende olsa şehir içi 9-9,5 uzun yolda 6-6,5 litre yakardı..
Ama bence senin honda dan çok yakmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: ozyurek
Mondeonun tarafı falan olmaz.. Mondeo mondeodur... Kronik bir rahatsızlığı yoktur... Yakıta bişey diyemem.. Kullanım şartlarına bağlıdır... O mondeo bende olsa şehir içi 9-9,5 uzun yolda 6-6,5 litre yakardı..
Alıntıları Göster
tarafsız olarak yazıyorum
AL !!!
quote:
Orijinalden alıntı: ozyurek
Alıntıları Göster
ozyurek durumu özetlemiş, o al diyorsa alınır. öyle arıza, parça bulamama gibi bir sorunu yoktur. d segmenti bir araca bineceksiniz o yüzden bazı masrafları doğal olarak fazla olacaktır (arıza değil periyodik masraflar mesela kasko, vergi, periyodik bakım hatta lastik vs) ama sonuçta lux sayılabilecek bir araç almayı kafaya koyduysanız bunları gözden çıkaracaksınız. aldığınız zevk tüm bunlara da değer. mondeodan sonra sizi başka araç kolay kolay kesmez.
quote:
Orjinalden alıntı: ozyurek
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Mondeo'yu sormuşsunuz. Mercedes gibi konfor ve kalite, sorunsuz mekanik aksam, en kötü ihtimalle 1.6 motor kadar yakıt tüketimi yerli arabalar gibi uygun fiyat. Daha ne olsun? Taş gibi araba taş..... Kardeşimde (kendisi 7 yıldan beri otomotiv sektöründe çalışıyor) 2004 Focus Ghia HB var. Sıfır Focus II yerine ikinci el Mondeo almayı planlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PWhitney
quote:
Mondeo'yu sormuşsunuz. Mercedes gibi konfor ve kalite, sorunsuz mekanik aksam, en kötü ihtimalle 1.6 motor kadar yakıt tüketimi yerli arabalar gibi uygun fiyat. Daha ne olsun? Taş gibi araba taş..... Kardeşimde (kendisi 7 yıldan beri otomotiv sektöründe çalışıyor) 2004 Focus Ghia HB var. Sıfır Focus II yerine ikinci el Mondeo almayı planlıyor.
Alıntıları Göster
mondeo ya kötü diyeni allah çarpar :)
quote:
Orijinalden alıntı: okyaypay
mondeo ya kötü diyeni allah çarpar :)
Alıntıları Göster
cevaplar için teşekkür ederim
quote:
cevaplar için teşekkür ederim
Alıntıları Göster
mondeo ... hiç düşünmeye gerek yok...
quote:
Orijinalden alıntı: lmnggen
mondeo ... hiç düşünmeye gerek yok...
Alıntıları Göster
Sen almıyacaksan ben alırım..
quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Sen almıyacaksan ben alırım..
Alıntıları Göster
Bir haftadır bulduğum her fırsatta internette aracın özelliklerini okudum çok etkileyici bacanağımı bir şekilde ikna edip arabayı alıcam beni bir tek korkutan taşıt pulunun çok pahalı olması artık onada katlanıcaz.
quote:
Bir haftadır bulduğum her fırsatta internette aracın özelliklerini okudum çok etkileyici bacanağımı bir şekilde ikna edip arabayı alıcam beni bir tek korkutan taşıt pulunun çok pahalı olması artık onada katlanıcaz.
Alıntıları Göster
Mondeo süper gerçekten ama Motorlu Taşıtlar Vergisi can sıkacak cinsten
4-6 yaş dilimindeyse yıllık MTV: 1197 YTL 7-11 yaş dilimindeyse yıllık MTV: 704 YTL