Şimdi Ara

2003-2004 eski kasa ghia mı?yoksa 2005 yeni kasa trend mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

bak benden sana referans...benim iyi fiyata sattığımı söylerler.... 99 focus ghia HB.. 76000km 15,000 Ytl...

seninki 2003-2004 ghia olacak sanırım....temiz ise..18,000-19,000 aralarında oynayabilir... tam bilgim yok

Ghia'da olsa 99 araç için güzel fiyat.Ben daha 3 hafta önce 2003 comfort+Gp sıralı sistem lpg'li focusumu 17000 sattım.Belki acele etmesem 500 daha kazanabiliğrdim ama zaten oto pazarına gidip gelirken o 500 çıkıyor nerdeyse :)) Şimdi yeni bir focus alıcam,yeni dediysem 2004-2005 düşük km. temiz bişey olsun diyorum.Ama internette fiyatlara bakıyorum maşallah arabalar altın kaplama.2003-2004 ghia 18000-19000 Ytl ben hiç görmedim açıkçası.Eğer bildiğiniz temiz bir focus varsa,2003-2004-2005 düşük km. ben alıcıyım.
    İyi günler

• evet arkadaş çok haklı.2003-2004 model ghialar nerdeyse 20.000 den başlıyo internette.aynen bende 2003- 2004 model temiz az kullanılmış ghialara talibim.içi krem renkli olanlar tercihimdir....
  • 2003-2004 ghiaların temiz olanları 20-21 arasında değişir..İstanbul'da biraz daha ucuz bulunabilir..Kışın fiyatlar daha yüksekti herhalde..Yaz geldi fiyatlar düştü gibi oldu biraz..18-19 a ghia olmaz...
  • içi gri olanlarda güzel inan. eski kasa kullanıcısı olarak tercihim focus 2 olurdu ama ikiside ghia olursa.
  • arkadaslar internetteki fiyatlar kafadan 500 1000 ytl fazla genel olarak tok satıcı millet yazın gelmesini bekliyor tavsiyem haziran sonu gibi bakmanızdır.ve saglam pazarlık yapmanız
  • bence HB focus 1, golf 4 gibi efsaneler arasında yerini aldı. gerçekten sıradışı tasarımıyla unutulmayacak araçlar arasına çoktan girdi. focus 2 de güzel araç focus 1 takıntın yoksa rahatlıkla alınır ama hb focus 1ghia bence hala şeker gibi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 6 Mayıs 2008; 21:41:14 >
  • bide arkadaşlar biz herhangi bir ford plazadan almayı düşünüyoruz.haberiniz vardır 2. el alımlarda faizsiz kredi veriyor.ne dersiniz plazadan alalım mı?
  • esp donanımlı 2003-2004 f1 bulabilirsen kaçırma derim...
  • arkadaslar bugun bir arkadasıma arac alıyoruzda 2004 focus 8 havayastıgı ozel uretim denmis bu ne oluyor tam cozemedim ghia deil bu peki ne özel üreim dediği pek anlamadımda:S
  • gold collection diyeceğim ama 8 hava yastığı yoktu bildiğim kadarıyla.
  • Ben geçenlerde Rahmi Koç müzesinde bir Focus 1 gördüm.Oda bi acayipti

2003-2004 eski kasa ghia mı?yoksa 2005 yeni kasa trend mi?
  • Bunlarda da galiba 8 hava yastağı var...
    Direksiyon
    Torpido
    2 Tane koltuk
    2 Tane perde diyecem ama yandan çıkmış.Koltuktakiler o kadar büyük değil.Galiba B sütünundan çıkıyo.Direkten
  • güzel çalışma olmuş.... :)) hep merak ederdim..havayastıklarını =)
  • arkadaşlar geçen yıl bir araba beni solladı 1km sonra yol kenarında durdu merak ettim yanından düşük bir hızla geçtim şoför airbag.i açılmıştı. nasıl olabilir böyle bir şey sizce.
  • Birde şu açıdan bakın...

2003-2004 eski kasa ghia mı?yoksa 2005 yeni kasa trend mi?
  • Focus I de de baya güvendeymişiz demekki..

eee boşuna yılın otomobili seçilmedi.... Benzinli
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

arkadaşlar geçen yıl bir araba beni solladı 1km sonra yol kenarında durdu merak ettim yanından düşük bir hızla geçtim şoför airbag.i açılmıştı. nasıl olabilir böyle bir şey sizce.

Bizim komşuda ani fren yapınca yolcu ve sürücü hava yastıkları açılmıştı...
    Araç Sw Meganeydi
    Ben normaldir abi dedim.İki yastık serviste 6 bin ytlye patladı...
    Böle elektronik durumlar olabilir bazen.Ben bi video görmüştüm.Almanyada şöför yaşlı bi kadına vuracaktı az daha son anda dibinde durdu.Yaşlı kadın sinirlenip bastonuyla aracın ön tamponuna vurmuştu ve şöförün havayastığı açılmıştı.Güneş gözlüklerine çarpmıştı yastık

• quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

arkadaşlar geçen yıl bir araba beni solladı 1km sonra yol kenarında durdu merak ettim yanından düşük bir hızla geçtim şoför airbag.i açılmıştı. nasıl olabilir böyle bir şey sizce.

Bir defasında bir arkadaşımın başına da geldi böyle bir olay. 2005 yılında oldu. Yeni aldığı Megane HB aracıyla işyerinden evine giderken yolda durup dururken airbag açılıyor, arkadaş (bayan) çok büyük panik yapıyor ve çok önemli bir kaza atlatıyor. Neden olduğunu öğrenemedik ama mahkemeye vermeyi falan düşünüyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum. Benim tayinim çıkmıştı, ayrılmıştım.
  • arkadaşlar marka yazmak istememiştim megane sahipleri pimpiriklenmesin diye ama dayanamadım yoksa aynı kişidenmi bahsediyoruz xenox... bej renkli megane2 hb ti. ma bu olay 2006nın sonbaharında oldu.
  • arkadaslar bu olay arkadsımın basına geldi bi arkadasım var tesisat cı bir adam bmw alıyor 5 serisi arkadasım iyi saglam tesisatcıdır bıraktı ama olsun geliyor tesisat icin arka koltukları filan komple sokuyolar aracın airbag beynide arka koltuk altındaymıs birisi biniyo işcilerden araca airbag kafasına basıyor ve tum havayastıkları acılmıs birden icerdekinin o andaki konumunu dusunemiyorum bile:)) arkadasım anlatmıstı bunu hem bu fold collctiyon 2004 model arac hatasız km az 19 000 ytl nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.