gold collection olduğunu düşündüm ama emin değildim öğrendinizmi. eğer öyleyse gerçekten iyi fiyat.
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
arkadaşlar marka yazmak istememiştim megane sahipleri pimpiriklenmesin diye ama dayanamadım yoksa aynı kişidenmi bahsediyoruz xenox... bej renkli megane2 hb ti. ma bu olay 2006nın sonbaharında oldu.
Sanırım değil. Bursa'da oluyor benim bahsettiğim olay. Araç da bej değil, griydi.
Şimdi tekrar düşünüyorum da hakikaten zor bir durum. Allah korusun öyle bir şey olsa, kim olsa panik yapar herhalde. Hele ki yüksek hızlarda isen. Kontrolü kaybeder insan. Arkadaşım zaten ölecektim nerdeyse diyordu. Biraz da şişmandı, ağırkanlıydı. Allah korumuş gerçekten.
valla bu saatte arayamdm ancak 8 havastığı var demiş ghia larda neler var hem demişki sınırlı sayıda var TRde arkadasmn yazdgı bu arac 2004 te uretilmis. ozel uretim. 8 tane hava yastigi var mesela
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan54
... bu ford focus collection 2004 model arac hatasız km az 19 000 ytl nasıl?
Fiyat iyi.
saolun arkadaslar yarın alacaz bakalım ins hayırlısıyla
kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
quote:
Yaw banada bulun şöyle bir araç.Nerde bu km. düşük temiz ve ucuz focuslar.İnternete hep pahalı olanlarımı çıkar anlamadım gitti.oguzhan54 kardeş başka focus varsa aldığınız yerde iyi bişey banada haber verirsen memnun olurum.
quote:
Alınca resimlerini de bekliyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme