Şimdi Ara

2003-2004 RAV-4--CRV hangisi alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eczbora

********************SONUÇ******************************
    Arkadaşlar dün nihayet kararımı verdim ve antalyadan bir bayiden 2003 CRV aldım,
    Aracı almadan Antalya Şenoğlu Honda servisinde 40 YTL vererek ekspertize sokturdum.
    2003 model
    54bin km'de
    Gri
    Boya,değisen yok
    Servis bakımları tam
    ve aracımla bugun 420 km yol yaptım,
    deposu 58 lt
    yaklaşık 150-160 arası doluyo ve bir depo 500-550 km gidiyor...
    Aracın overdrive özelliği oldukça kullanışlı ve iç hacmi ve yola hakimiyeti ilk dikkatimi çeken özellikleri oldu..
    Kısacası düşünen arkadaşlara tavsiye olunur...

Güle güle, iyi günlerde kazasız belasız kullanın.

Aynı araçtan araştırıyorum, referans olması açısından dürüst olarak kaça aldığınızı öğrenebilir miyim

Birde kullandıkça izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _crash_ -- 21 Şubat 2008; 16:22:12 >

• quote:

********************SONUÇ******************************
    Arkadaşlar dün nihayet kararımı verdim ve antalyadan bir bayiden 2003 CRV aldım,
    Aracı almadan Antalya Şenoğlu Honda servisinde 40 YTL vererek ekspertize sokturdum.
    2003 model
    54bin km'de
    Gri
    Boya,değisen yok
    Servis bakımları tam
    ve aracımla bugun 420 km yol yaptım,
    deposu 58 lt
    yaklaşık 150-160 arası doluyo ve bir depo 500-550 km gidiyor...
    Aracın overdrive özelliği oldukça kullanışlı ve iç hacmi ve yola hakimiyeti ilk dikkatimi çeken özellikleri oldu..
    Kısacası düşünen arkadaşlara tavsiye olunur...

hayırlı olsun . herkesin RAV-4 demesine ragmen sen de benim gibi CRV ye karar verdin. Güle güle kazasız belasız kullan. İnşallah 2 aya kadar ben de alacagım . Araç hakkındaki olumlu veya olumsuz düşüncelerini kullandıkça yazarsan çok sevinirim. Bence LPG ye hiç bulaşma , senin söylemene göre zaten çok az yakıyor.

• rav 4 olsunda ne olursa olsun
  • Merhaba arkadaşlar...
    Öncelikle teşekkürler "Lombargatto" bu aracı sizede şiddetle tavsiye ederim...
    "Crash" bu aracın orjinal olanları 36 ile 38 arası geçer fiyat olarak,daha uygun fiyata bulabilirsin ama araçta hata olması muhtemeldir,
    mesela İstanbul Ataşehir Dod city'de bu aracın 2003 model 80bin km de önden 3 parçası değişik olanından var ve fiyatı 33.500 lira...
    Rav4 öneren arkadaşlara ise CRV tercih etmemi tamamen daha büyük hacim ve markaya olan inancımdan olduğunu söylemek isterim,
    Antalya Şenoğlu Honda servis müdürü arkadaşında ifade ettiği gibi bu araçlar rutin bakımları yapıldıktan sonra oldukça sorunsuz ve sağlam araçlardır,
    Aracımın ilk tespit ettiğim negatif noktası ise aşırı ses yapan arka bagaj örtüsü oldu...Aracımı tecrübe ettikçe sizlerle bilgilerimi paylaşacağım, saygılarımla...
  • Tekrardan güle güle kullanmanız dileği ile yorum ve izlenimlerinizi merakla bekliyorum...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar...
    Öncelikle teşekkürler "Lombargatto" bu aracı sizede şiddetle tavsiye ederim...
    "Crash" bu aracın orjinal olanları 36 ile 38 arası geçer fiyat olarak,daha uygun fiyata bulabilirsin ama araçta hata olması muhtemeldir,
    mesela İstanbul Ataşehir Dod city'de bu aracın 2003 model 80bin km de önden 3 parçası değişik olanından var ve fiyatı 33.500 lira...
    Rav4 öneren arkadaşlara ise CRV tercih etmemi tamamen daha büyük hacim ve markaya olan inancımdan olduğunu söylemek isterim,
    Antalya Şenoğlu Honda servis müdürü arkadaşında ifade ettiği gibi bu araçlar rutin bakımları yapıldıktan sonra oldukça sorunsuz ve sağlam araçlardır,
    Aracımın ilk tespit ettiğim negatif noktası ise aşırı ses yapan arka bagaj örtüsü oldu...Aracımı tecrübe ettikçe sizlerle bilgilerimi paylaşacağım, saygılarımla...

tesekkürler memnun olmana sevindim ben de en kısa zamanda bir tane alıcam iyisallah güle güle kullan kazasız belasız saygılar.

• RAV4'u tavsiye ederim. 2001 yılında alıp, 3 sene kullanmıştık. Problemsiz araç..
  • Merhaba arkadaşlar...
    Aracımla 2.depoyuda bitirdim, yakıt ortalamam (153Ytl/470km=0,325 Ytl/km) Bu noktada Crv'nin emsallerine göre ekonomik bir araç olduğunu söylemek isterim...
    Yıllık 30bin km yol yaptığım için bir süredir araştırma halinde olduğum lpg entegrasyonunu da bugun aracıma uygulatmaya karar verdim ve özel bir servise aracımı bıraktım, aracıma BRC marka M 07 kodlu sıralı sistem bir lpg sistemi uygulanacak,bana sistemin maliyeti 1500 Ytl olucak... Aracımı lpg ile kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerimi sizlerle de paylaşacağım, saygılarımla.... *Bora*
  • Hayırlı olsun aracınız,kazasız elasız iyi günlerde kullanın.Güzel seçim yapmışsınız.
  • hayırlı olsn kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • Teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar...
    Aracımla 2.depoyuda bitirdim, yakıt ortalamam (153Ytl/470km=0,325 Ytl/km) Bu noktada Crv'nin emsallerine göre ekonomik bir araç olduğunu söylemek isterim...
    Yıllık 30bin km yol yaptığım için bir süredir araştırma halinde olduğum lpg entegrasyonunu da bugun aracıma uygulatmaya karar verdim ve özel bir servise aracımı bıraktım, aracıma BRC marka M 07 kodlu sıralı sistem bir lpg sistemi uygulanacak,bana sistemin maliyeti 1500 Ytl olucak... Aracımı lpg ile kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerimi sizlerle de paylaşacağım, saygılarımla.... *Bora*

Bekliyoruz sıralı lpgli crv ile ilgili görüşlerini,bakalım lpgye geçince ne kadar yakıcak?
  • Aslında aracınızın fotolarınıda bekliyoruz...

• Arkadaşlar 43 lt'lik simit tank konuldu aracıma,maksimum 40 lt lpg alabiliyor...Şu an aracı lpg ile kullanmaktayım,ilk depo bitince sizlerle tüketim değerlerimi paylaşacağım,saygılarımla... *Bora*

2003-2004 RAV-4--CRV hangisi alınır?
  • Çok güzel güle güle kullan..Tankı stepnenin oraya gizlediler heralde, peki depo kapağını ne yapmışlar?

Değerlerini bekliyoruz...

Bende yarın 2004 executive bakmaya gidicem 40 istiyorlar bakalım...
    50 binde Full Deri Döşeme filan..

• Merhaba arkadaşlar,lpg ile ilk tüketim değerlerim ortaya çıktı...
    Sonuç şehiriçi tüketim değerim ( 50 ytl lpg / 220 km = 0,22 ytl/km )
    Bu arada "chrash" lpg tankım 43 lt'lik simit tank olup stepne boşlugunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

http://www.sahibinden.com/2003_model_hatasiz_orjinal_crvWQQaXQQ6906941WQQpXQQdisplayitem

Hayırdır abi?

aynen katılıyorum hayırdır abi? memnun kalmadınmı...?
  • Merhaba arkadaşlar...
    Esnaf olmanın kötü yanlarından biride bu olsa gerek, acil para ihtiyacı olmuştu o yüzden aracım için istemiyerekte olsa ilan verdim,ama çok şükür sıkıntıyı çözdük arkadaşlar,arabamı satmak zorunda kalmadım...
    Bu arada aracımla 4. depo lpg'yi kullanmaktayım...
    -- 43 lt'lik lpg tankı maksimum 33-35 lt lpg gaz almakta
    -- ilk zamanlarda kalkışlarda aşırı zengin karışım nedeniyle yaptığı teklemenin (sonradan arıza lambasının da yanmasına sebep olmuştu)da brc kitinde yapılan ayarlamayla ortadan kalktığınıda belirteyim...
    -- Şu an için tüketim değerlerimizde az da olsa bir düşüş var...
    Saygılarımla...
  • Aracımın off road performansını da sonunda tecrübe etme fırsatım oldu...
    Bu araç ağır arazi şartlarında kesinlikle tecrübe istiyor...
    [simage][/simage]

2003-2004 RAV-4--CRV hangisi alınır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.