Şimdi Ara

2003-2004 RAV-4--CRV hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2003-2004 rav-4 veya CRV den birini tercih etmek üzereyim,bu araçları LPG sistemi ile kullanmayı düşünüyorum. Aramızda bu araçları kullananlar varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini rica edeceğim, teşekkürler..

Rav-4.... daha kompakt,motor gücü daha yüksek
    CRV..... daha geniç hacim, daha düşük tüketim

• bende sizin gibi bu iki araç arasında kaldım cevapları sabırsızlıkla bekliyorum araştırmama göre rav 4 e daha iyi diyorlar ama çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargatto

bende sizin gibi bu iki araç arasında kaldım cevapları sabırsızlıkla bekliyorum araştırmama göre rav 4 e daha iyi diyorlar ama çok kararsızım
    rav
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTKTOTİ

rav

Alıntıları Göster
    rav4
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

rav4

Alıntıları Göster
    ben crv ye karar verdim
  • quote:

ben crv ye karar verdim

Alıntıları Göster
    İkisi de çok uzun ömürlü,güzel araçlar.Fakat Honda biraz daha fazla yakar.Ve asfaltta rav4 daha iyi yol tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 7 Şubat 2008; 23:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

İkisi de çok uzun ömürlü,güzel araçlar.Fakat Honda biraz daha fazla yakar.Ve asfaltta rav4 daha iyi yol tutar.

Alıntıları Göster
    RAV4
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

RAV4

Alıntıları Göster
    yeni olsaydı CRV derdim ama o modeller arasında Rav-4 derim, yalnız şunu da belirtiim Rav-4'lere bildiğim kadarıyla LPG takılamıyor, bi araştırın bu konuyu almadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

yeni olsaydı CRV derdim ama o modeller arasında Rav-4 derim, yalnız şunu da belirtiim Rav-4'lere bildiğim kadarıyla LPG takılamıyor, bi araştırın bu konuyu almadan önce.

Alıntıları Göster
    Rav-4 çok ufak Crv yede cip denemez güç bakımından bence. size tavsiyem iksisini de alamyın başka modellere bakın. suziki vitara kasa yeniledi yeni kasalarına bakın piyasasını tam bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Rav-4 çok ufak Crv yede cip denemez güç bakımından bence. size tavsiyem iksisini de alamyın başka modellere bakın. suziki vitara kasa yeniledi yeni kasalarına bakın piyasasını tam bilmiyorum ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

Arkadaş Rav4 için çok doğru söylemiş, geçen gün showrooma gidip Rav4'ün içine baktım. Arka koltuğa oturunca kafam tavana deyiyordu ve ayaklarım sığmadı.Bende çok uzun boylu birisi değilim boy 1.83 bence bu tarz araç için çok küçük iç hacime sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: loca

quote:

Arkadaş Rav4 için çok doğru söylemiş, geçen gün showrooma gidip Rav4'ün içine baktım. Arka koltuğa oturunca kafam tavana deyiyordu ve ayaklarım sığmadı.Bende çok uzun boylu birisi değilim boy 1.83 bence bu tarz araç için çok küçük iç hacime sahip.

Alıntıları Göster
    4x4 e geçecekseniz, bence rav4 iyi bir seçim ama lpg takılamıyor diye duydum araştırın mutlaka..

Diğer taraftan yeni vitaralara da bakın... lpgli 98-99 Grand Cherokee lere de bakın , veee Blazer ' lara .. bunlar şehir içi ortalama 20 lt benzin yakarlar.. lpg ile yarı yarıya tasarruf sağlarsın...

Not : bir rav4 ile Blazer i kafa kafaya çarpıştır işte o zaman aradaki farkları anlarsın... yüksek model zayıf 4x4 ler mi düşük model gerçek araazi araçlarımı ... karar vermek güç...

• quote:

Orijinalden alıntı: loca

quote:

Alıntıları Göster
    walla bu araçlardan ikisini de cip olarak çok begenmesem de görüntü itibariyle ikisi arasında kalsam rav 4 alırdım..
    ama lpg konusunu iyice araştırmanızı tavsiye ederim toyotaların bazı modellerinde lpg dönüşümü yapılamıyor diye biliyorum..
    örnek olarak avensis ve vvti motorlu olan modeller lpgye uyum sorunu yaşıyor galiba.. Bu konuyu netleştirmeden bence ikisini de almayın..
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

walla bu araçlardan ikisini de cip olarak çok begenmesem de görüntü itibariyle ikisi arasında kalsam rav 4 alırdım..
    ama lpg konusunu iyice araştırmanızı tavsiye ederim toyotaların bazı modellerinde lpg dönüşümü yapılamıyor diye biliyorum..
    örnek olarak avensis ve vvti motorlu olan modeller lpgye uyum sorunu yaşıyor galiba.. Bu konuyu netleştirmeden bence ikisini de almayın..
    İyi günler.

Alıntıları Göster
    Soruma katkıda bulunan arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum...
    Bu arada yeni edindiğim birkaç bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum,
    --CRV fiyatları yaş bakımından emsali rav4'lere nazaran daha yüksek
    --CRV'de stepne bagaj kapağında yer aldığından bağaj zemininden simit tip lpg koyma yeri mevcut
    --CRV 2002 sonrasında rav4 ise 2004(bazı modelleri hariç) otomatik klimaya sahip
    --RAV4 extra modelinde ESP,hill holder ve deri koltuk bulunuyor
    --CRV'nin koltukları oturma alanı bakımından daha dar,diz mesafesi bakımında daha geniş
    --En azından benim bulunduğum şehirde CRV daha çok tercih ediliyor,satmam daha kolay olacağını düşünüyorum.
    --Bu arada vvti olup LPG takılmış RAV4'ü bizzat gördüm,olabiliyormuş...
    SAygılarımla, *Bora*

• quote:

Orijinalden alıntı: eczbora

Soruma katkıda bulunan arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum...
    Bu arada yeni edindiğim birkaç bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum,
    --CRV fiyatları yaş bakımından emsali rav4'lere nazaran daha yüksek
    --CRV'de stepne bagaj kapağında yer aldığından bağaj zemininden simit tip lpg koyma yeri mevcut
    --CRV 2002 sonrasında rav4 ise 2004(bazı modelleri hariç) otomatik klimaya sahip
    --RAV4 extra modelinde ESP,hill holder ve deri koltuk bulunuyor
    --CRV'nin koltukları oturma alanı bakımından daha dar,diz mesafesi bakımında daha geniş
    --En azından benim bulunduğum şehirde CRV daha çok tercih ediliyor,satmam daha kolay olacağını düşünüyorum.
    --Bu arada vvti olup LPG takılmış RAV4'ü bizzat gördüm,olabiliyormuş...
    SAygılarımla, *Bora*

Alıntıları Göster
    lpg tamamsa o zaman RAV4

• quote:

Orijinalden alıntı: forbest

lpg tamamsa o zaman RAV4

Alıntıları Göster
    Açıkçası bu arabalar birbirlerine çok yakın, bence içinize sineni tercih edin, ikisinin de üzeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Açıkçası bu arabalar birbirlerine çok yakın, bence içinize sineni tercih edin, ikisinin de üzeceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    illa kucuk bi cip alcaksan fiat ın sedici diye bi cip araba karşımı bişeyi var bir de ona bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

illa kucuk bi cip alcaksan fiat ın sedici diye bi cip araba karşımı bişeyi var bir de ona bakmanı öneririm

Alıntıları Göster
    crv ikinci elde daha kolay satılan bir araç bence o yüzden crv hem iç haçmi rav 4 e göre çok geniş crv kullanan birkaç kisiyle konuştum ve çok memnun olduklarını söylediler yakıt tüketiminede en fazla 0.380 ykr yakar diyorlar ama denemek lazım
  • quote:

crv ikinci elde daha kolay satılan bir araç bence o yüzden crv hem iç haçmi rav 4 e göre çok geniş crv kullanan birkaç kisiyle konuştum ve çok memnun olduklarını söylediler yakıt tüketiminede en fazla 0.380 ykr yakar diyorlar ama denemek lazım

Alıntıları Göster
    kesinlikle rav-4 lpg takılır ve çatır çatır gezilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

kesinlikle rav-4 lpg takılır ve çatır çatır gezilir...

Alıntıları Göster
    ********************SONUÇ******************************
    Arkadaşlar dün nihayet kararımı verdim ve antalyadan bir bayiden 2003 CRV aldım,
    Aracı almadan Antalya Şenoğlu Honda servisinde 40 YTL vererek ekspertize sokturdum.
    2003 model
    54bin km'de
    Gri
    Boya,değisen yok
    Servis bakımları tam
    ve aracımla bugun 420 km yol yaptım,
    deposu 58 lt
    yaklaşık 150-160 arası doluyo ve bir depo 500-550 km gidiyor...
    Aracın overdrive özelliği oldukça kullanışlı ve iç hacmi ve yola hakimiyeti ilk dikkatimi çeken özellikleri oldu..
    Kısacası düşünen arkadaşlara tavsiye olunur...

• quote:

Orijinalden alıntı: eczbora

********************SONUÇ******************************
    Arkadaşlar dün nihayet kararımı verdim ve antalyadan bir bayiden 2003 CRV aldım,
    Aracı almadan Antalya Şenoğlu Honda servisinde 40 YTL vererek ekspertize sokturdum.
    2003 model
    54bin km'de
    Gri
    Boya,değisen yok
    Servis bakımları tam
    ve aracımla bugun 420 km yol yaptım,
    deposu 58 lt
    yaklaşık 150-160 arası doluyo ve bir depo 500-550 km gidiyor...
    Aracın overdrive özelliği oldukça kullanışlı ve iç hacmi ve yola hakimiyeti ilk dikkatimi çeken özellikleri oldu..
    Kısacası düşünen arkadaşlara tavsiye olunur...

Alıntıları Göster
    tabiiki Rav4

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.