Şimdi Ara

2003 ford focus alayım mı ? acil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o focus sahiplerinden biri de benim. şunu söylemeliyim ki objektiflik konusunda kendime güvendiğim kadar karaağaç, imngen,x15, ua_yca'ya ve diğer arkadaşlara güvenirim. bildiğim kadarıyla karaağaç da kendine bi focus arıyo yani piyasanın düşük olması onun da çok işine gelir ama doğru bildiğini söylüyo diğerleri gibi.. biz herhangibir araçta olacağı gibi focusta da objektif davranıyoruz diye düşünüyorum..

bu arada merak ettim 2003 ghia için 17bin çok doğru bi fiyatsa ilk çıkan makyajsız-donanımsız-km'si muhtemelen çok daha yüksek 1999 ambientenin olması gereken fiyatı nedir? hangi fiyata alınmalıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 6 Kasım 2008; 10:26:58 >
  • 2000 model 170bin km de ki focus ghia araçtan istenilen fiyat
    http://www.araba.com/1530987.html

2000 model 200bin km de ki focus ghia araçtan istenilen fiyat
    http://www.araba.com/1525577.html

ALTTAKİ ARAÇ GALERİ EN AZ 1000 LİRA ÜSTÜNE KAR EKLENMİŞ FİYAT
    1999 MODEL DEDİĞİNİZ ARACIN KM SİNE GÖRE FİYATI 9500 LİRA İLE
    11 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİR

YIL BAŞINA OYNAYACAĞI EN FAZLA 1000 LİRA
    KM Sİ DE DÜŞÜKSE 500 LİRA FARK EDER
    İYİ BİR MARKANIN LPGSİ VAR İSE +1000 LİRA
    YAĞMUR SENSÖRÜ AMAN AMAN BİR DONANIM DEĞİLDİR

BURDA BAHSEDİLEN ARACIN ÜSTÜNE BİR KASA GELMİŞ
    GELEN KASANIN ÜSTÜNE BİR DE MAKYAJLI BİR KASA GELMİŞ

• superonline1 ikinci linkteki araç 200binde ve tamamen boyalı. pek güvenilir değil yani. senin verdiğin sitede ''1999 focus'' seçilince ortalama olarak 15500-16000 ytl aralığı çıkıyo.
    at uygun
    bir de sanırım yanlış anlamadım.sen diyosun ki ''1999 focus için verilecek uygun fiyat 9500-11000 ytl aralığında olmalı''. gerçekten ilginç,keşke dediğin gibi olsa.

geçen hafta ford bayiine gittim yeni fiestayı incelemek için.''benim 2004 ghia hb.'' dedim sadece başka hiçbi ayrıntıya girmeden. satış müdürü araca bakmadan ''20bin veririz'' dedi.

sonuç olarak tavsiye isteyen arkadaşa tekrar söyliyim: eğer baktığın araç temizse o fiyat uygun,ama tabii pazarlıkla bi miktar indirebilirsen daha iyi olur.
  • benim paramla bu arabalar bu kadar eder piyasada internetteki gibi fiyatlar yok
    ama senin malın sana çok değerli gelebilir. zannedersem internetteki fiyatlara aldanıyorsunuz
    bu şuna benzer
    Kargaya yavrusu şahan görünürmüş
    büyük oto pazarlarına gitmenizi tavsiye ederim
    fiyatların hiç internet ve burada bahsi geçen rakamlarla ilgisi yok
  • superonline1, internet piyasasının daha yüksek olduğunun farkındayım,zaten senin koyduğun linklerden sonra internet piyasası işin içine girdi,hiçbişeye aldandığım yok yani. ben aydın'da yaşıyorum ve burdaki fiyatlar bahsettiğim şekilde.istanbul piyasasının daha düşük olduğunu biliyorum ama orda bile sorunsuz-temiz bi focusun 10bine alınabileceğini sanmam. pazara da gidiyorum,bayiileri de geziyorum,tanıdık eş-dosttan da alım-satım yaptıkları fiyatları alıyorum. ve söylediğim fiyatların dayanağı da bunlar. bunun da, kendi aracım olduğu için, olduğundan daha pahalı görme-gösterme çabasıyla ilgisi yok.ama sen ısrarla ''focus sahipleri olduğundan pahalı gösteriyo'',''kargaya yavrusu şahan gelir'' gibi ifadeler kullanıyosun ki bu doğru bi yaklaşım değil.sanırım az-çok bilen bilir benim objektif olup-olmadığımı.neyse polemiğe girmeye gerek yok.
    sadece görüşlerimizi ifade ediyoruz karşılıklı olarak,birbirimize katılmayabiliriz.
    saygılar,sevgiler..

quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

benim paramla bu arabalar bu kadar eder piyasada internetteki gibi fiyatlar yok
    ama senin malın sana çok değerli gelebilir. zannedersem internetteki fiyatlara aldanıyorsunuz
    bu şuna benzer

• Doğru polimik oldu biraz gerek yok.

bence o parayı etmez.

sence o parayı eder.

bu kadar.
  • 10000-11000 ne focus olacağını bende zannetmiyorum. Bende 1999 model tipo SLX vardı 20 gün oldu 11250 ye sattım. Bakalım, ford focuslar çok hoşuma gitmeye başladı. Birde pazara gitmeyi düşünüyorum. Piyasaya göre aracı alıp almamaya karar vericem. internettte 20000 ' e 2004 focus GHIA larda var. İkinci el piyasası durgun deniyor ama bu fiyatlar nasıl bu kadar fazla anlamıyorum. Araba satmakta zor , almakta . Hadi hayırlısı bakalım.
  • quote:

benim paramla bu arabalar bu kadar eder piyasada internetteki gibi fiyatlar yok
    bu şuna benzer

• quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

İzmirden alırmısın?
    quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

fiyat olarak uygun . Temizse 19 a o araba alınır hatta 19 bine piyasanın altında bilke. 17-17,5 lira diyenlere aldırma piyasada 17 bine 2002 ve üstü birtane Giha bulamazsın bulsunlar temizini yarın alırım milletin piyasadan haberi yok. Paran varsa ve araç temizse en önemlisi içine sindiyse al çok güzel arabadır pişman etmez daha aşağıyada bulaMAZSIN. 17 BİNE 2003 MODEL gHİA yı ancak taksi çıkması, rentekar çıkması ya da kazalı bulabilirsin 19 bine o araç çokuygun.

İyi Akşamlar dilerim.

2003 model Ghia Arakdaşın dediği gibi kazasız temiz olsun hatta varsın park sensörü ıvırı zıvırı olmasın Km de 70-100 bin arasında olsun ver linkini veya fotolarını 17 bine hemen alayım koy hemen alayım ...... Fotolarını koymanı bekliyorum. Arkadaşım ben o araca binmeyecek olsam bile 18-18.5 arsı galericiye bile veririm. Keza o fiyata temiz bir ghia bulsam hiç kaçırmam binerim.

• Ben focus aracımı yaklaşık 10 ay önce sattım şimdi yine focus arıyorum ama bulamıyorum ve fiyatların yüksek olmasından yakınıyorum. Bugün doğanları bile 10 bin civarı satıyorlar. İnternete bakın pazarlara bakın fiyatların farkına varırısınız. Araç fiyatları şu an gerçekten çokyüksek geçen yıl 2002-2003 Ghalar 17-18.5 arası idi şimdi 20 binden aşağı yok. Bu pahalılık durumu sadece focuslarda değil muadili bütün araçalra bakın hepsi böle pahalı. Yukarda arkadaşalrım gösterdiği gibi tutup km orijinal olmayan 4-5 parça değişeni olan ve komple boyalı focusları örnek göstermeyin. Binilecek temiz focuslara bakın piyasayı anlarsınız. Ben 10 aydır piyasanın yüksekliğinden dolayı araç almadım ama yinede en hesaplı ve en kaliteli araç olarak focus görüyorum ve bakıyortum. Bütün araştırmalarıma rağmen 2002 üstü 19 binin altında bir tane ghia ya denk gelmedin.

tEKRAR EDİYORUM 17 BİN LİRAYA 2003 MODEL TEMİZ BİR TANE GHİA BULUN BANA GETİRİN BÜTÜN MASRAFLARI AKRŞILAR VE 500 LİRADA KAR VERİRİM. fOCUSUN FİYATLARININ DAHA AŞAĞI OLDUĞUNU İDDA EDEN ARKADAŞALR BEKLİYORUM DURMAYIM 500 LİRA KAZANIN BULUN Bİ TANE 2003 MODEL TEMİZ GHİA SİZDE BENDE KARLI ÇIKAYIM......

iYİ AKŞAMLAR DİLERİM.

• Tamam kardeşim bu pazar bakıcam.Hakkında hayırlısı.Asr lisine ne kadar fazla verirsin?
  • Sağol kardeşim. Memnun olurum.Hiç olmazsa izmir piyasasından haberim olur. 18500 param var . Benim için önemli olan temiz olacak. az kullanılmış olacak. Acele etmiyecem.
  • aslında ucanhoroz kardeşim çok iyi bir noktaya değindi. Vakti müsait olup piyasayı takip edenler varsa aramızda, otopazarlarında ne arada gidiyor bu araçlar , bakabilirlerse süper olacak. Saygılarımla
  • Yahu arkadaşlar amma yaptınız

6 yaşında araç
    makyajlı da değil bildiğim kadarı ile 2003 ler yanlış da olabilir
    üstünde 1 tane komple değişmiş yeni kasa
    değişmiş kasanın üstüne bir de yeni makyaşlanmış bir kasa
    Garanti yok,
    km seksen bin denilmiş oynanmış mı oynanmamışmı belli değil
    debriyaj ne alemde?
    triger ne alemde?
    yakıt sarfiyatı ne?
    Lpg yok!!!
    vs. vs. ????
    Kullandığım için biliyorum istanbul ş.içi 10 litre yakar ortalama bu halde
    (şimdi 6-7 litre yaktığını idda edenler de çıkacaktır)

2003 ghia temiz
    bizim oto kuaförü de 100 dolar verince arabayı ilaçlarla fabrika çıkışı gibi yapıyor
    park sensörö ve yağmur sensörü önemli bir donanım değil

Kara ağaç şimdi gözlerini aç ve git bu arabalardan birini kendine al ben 500 lira istemiyorum
    o paraylada git kendine benden 3 depo benzin al 1500 km de gez
    büyük lokma ye ama büyük laf konuşma

2003 model 62bin km temiz pazarlık payı var.
    en kötü ihtimalle 16,000 - 16,250 ye bırakırlar bu araçları

Aracım Çok Temiz İçi Bejdir Cahıa İhtiyaçtan Araçta Kısmi Boya Bulunmaktadır

http://www.araba.com/1591030.html

http://www.araba.com/1601796.html

• focus fanatikliği yapmıyorum ama Superonline1 piyasa senin söylediğin şekilde değil. o temiz 2003 ghia yı kaça alırsın merak ettim. ilandaki 2003 ghia problemli büyük ihtimalle ikinci ilandaki confort modeli ayrıca.
  • Yukarıda birileri de idda etti ispat ettik,
    Şimdi sizin yaptığınız argoda bir deyim vardır "çamura yatmak" aynen bu
    ve bu yaptıklarınız benim şu sözümü de ispatlıyor
    sizin gözünüzde sizin arabanıza 25bin lira verseler az bencede 17bin etmez çünkü size arabanız;
    kargaya yavrusu şahan gözükmesi gibi.
    Çamur at izi kalsın yukardaki 200bin km komple boyalı dediler ok dedik
    62 bin km ghia gösteriyoruz confort diyorsunuz
    sağlam arabayı da sorunlu diyorsunuz

Sizin derdiniz objektiflik değil sadece gönlümüzden geçen fiyatı buraya yazalım

arabayı alacak arkadaş o arabayı o fiyata alırsan bence iyi bir kazık yemiş olursun
    sana tavsiyem 17 ye veriyorsa al vermiyorsa dahada satamaz zaten

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

focus fanatikliği yapmıyorum ama Superonline1 piyasa senin söylediğin şekilde değil. o temiz 2003 ghia yı kaça alırsın merak ettim. ilandaki 2003 ghia problemli büyük ihtimalle ikinci ilandaki confort modeli ayrıca.

• sw lerin piyasası zaten 15-17 arası...
  • quote:

Aracım Çok Temiz İçi Bejdir Cahıa İhtiyaçtan Araçta Kısmi Boya Bulunmaktadır

http://www.araba.com/1591030.html

http://www.araba.com/1601796.html

İlk linkteki cahia ya hiç bulaşmayın derim...

İkincisi ABS-EBD siz km 115 haliyle fiyat normal..Ayrıca galeriden ben hiç yanına bile yaklaşmazdım..

• 2003 temiz ghia kim ne derse desin 18'den aşağı bulmak zor. ilanlara güven olmaz. adam düşük fiyat yazıyor bir de hatasız diyor sazan bulursam satarım diye düşünüyor. ben araba ararken bir araca bakmıştım. adam hatasız orjinal dedi. otobüsle bir buçuk saat yol gittim ustaya göstermeden ben bile anladım 3-4 parçasında boya olduğunu. adama sorunca da boya hata sayılmaz. parça değişmediği için orjinalliği bozulmadı dedi. sinir olup döndüm. lafın kısası temiz arabayı malesef o kadar ucuza alamıyorsunuz. internetteki ucu ama "temiz"!!! arabalar çok uzun süre alıcı bekliyor belki bir salak çıkar diye. o kısmi boyalı arabaları çok gördük. aman iyi bakın taklalı çıkmasın. ama sw almak mümkündür malum sw araçlar türkiyede pek tutulmuyor.
    ayrıca yukarıdaki ilandaki araçların biri de comfort.

quote:

2000 model 200bin km de ki focus ghia araçtan istenilen fiyat
    http://www.araba.com/1525577.html

bir de böyle bir araca bakıp fiyat belirlemek pek mantıklı olmaz. ne olduğu belli değil taklalı mıdır nedir belli değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.