Şimdi Ara

2003 ford focus alayım mı ? acil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • süpoer online arkadaşım pes yani sana . sana bir daha söylüyorum benim şuan arabam yok. arabya bakıyorum ve piyasanın yüksek olmasından yakınıyorum. Ben tertemiz aracımı 16 bin liraya sattım şimdi aynı aracı 17.5 bine bile bulamıyorum bende yüksek diyorum ama dediğin fiyatlara araç yoooooook.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ya arabadan anlamıyorsun ya da hiç araba görmemissin. İlk linklerde gösterdiğin ghia olduğu idda edilen araç 1- tavan hariç boyalı iki kesişnlikle o arac yatmış fotodan bile belli anlayan insan bilir 3- o aracın yol bilgisayrı arızalı olsa gerek çünkü elektirikli aynayı yazan adam yol bilgisayarını yazmayı unutmaz.4 Arkadaşım o araç otomatik vites otomatik vitesler düzlerden daima 2 bin YTL kadar düşüktür. İkincilinkteki gösterdiğin araca hiç bakmıyorum bile çünkü comford modeli o be adam bi bak koymadan önce araçta ABS bile yok koy üstüne 4 bin YTL (Tabi 4 bin veripte taktırabilsen ABS yi çünkü sonradan takıldığını hiç duymadım)o araç geldimi sana 20 bine.

Diğer msjındakileri sen hiç bakmadan koymussun herhalde ARKADAŞIM ONLAR stw ARAÇLAR Türkiyede tutulmaz ve şuan piyasası 15 binin altında linktekji araçalr pahalı bile. Pes diyorum yaaaa....

İyi Geceler diyorum.

• hocam otomatik istiyosan satarız sana ama piyasa fiyatına satmam
    2001 ford focus sedan ghia lpg 97 binde trgier 90 binde değişti 4 teker 0 michelin geçen ay değiştik kmde şehir içi 10-11 şehir dışı 7-8 litre lpg yakıyo
    araç orjinal sadece tampon köşelerinde sürtneden dolayı çizikler var bide ş.sizin teki arka çamurluğu çizmiş
    garantili araba fiyat söyle uyarsa bakarız uymazsa zaten buraya bişi yazmam
    araçta 4 hava yastığı ön arka sis farı güderi döşeme kavrengi ahşah görünümlü ön konsol var
    tek masrafı 8 bin km sonra 105 bin bakımı
    makyajlılardan eksiği digital klima yol bilgisayarı cd çalar ve ön koltuk dayanağı
  • arkadaşım sen daha confort la ghia yı ayırt edemiyosan seninle tartışmam bile. ayrıca tarzın kırıcı güzel kardeşim. 2003 temiz bir ghia 16 ya zor bulunur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

Yukarıda birileri de idda etti ispat ettik,
    Şimdi sizin yaptığınız argoda bir deyim vardır "çamura yatmak" aynen bu
    ve bu yaptıklarınız benim şu sözümü de ispatlıyor
    sizin gözünüzde sizin arabanıza 25bin lira verseler az bencede 17bin etmez çünkü size arabanız;
    kargaya yavrusu şahan gözükmesi gibi.
    Çamur at izi kalsın yukardaki 200bin km komple boyalı dediler ok dedik
    62 bin km ghia gösteriyoruz confort diyorsunuz
    sağlam arabayı da sorunlu diyorsunuz

Sizin derdiniz objektiflik değil sadece gönlümüzden geçen fiyatı buraya yazalım

arabayı alacak arkadaş o arabayı o fiyata alırsan bence iyi bir kazık yemiş olursun
    sana tavsiyem 17 ye veriyorsa al vermiyorsa dahada satamaz zaten

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

focus fanatikliği yapmıyorum ama Superonline1 piyasa senin söylediğin şekilde değil. o temiz 2003 ghia yı kaça alırsın merak ettim. ilandaki 2003 ghia problemli büyük ihtimalle ikinci ilandaki confort modeli ayrıca.

• Arkadaşlar bizde 2001 focus ghia var, otomatik vites 2 yıl önce aldık 55 bindeydi 16.5 ytl ye almıştık..Çokda iyi fiyata aldıgımızı düşünüyoruz arabadan da çok memnunuz şuan 95 binde bakıyorumda 18 civarı fiyatları.. Ancak bence internette ki fiyatların %10 düşüğünü hesaba katın bence ve galeriden değil pazardan almak lazım bence.
    Ayrıca 2006 model yeni kasa focuslardan maksimum 21 ytl ye bulabilirmiyiz acaba ocak ayı gibi fiyatlar dahada düşer mi.. Bence düşer.. Bursadayım son 1 haftada 10 bine yakın işçi çıkartıldı bursada kriz çok fena vuruyo bence ve 2 ay sonra fiyatlar 1-2 bin ytl aşağı gelir ve ben de 2006 focusu 20-21 civarına alırım gibi sizin görüşleriniz nedir??
  • Evet arkadaşlar olaya yeni bir boyut getirmek istiyorum. İlandaki araç aşağıdaki linkte. Lütfen değerlendirmelerimizi bu model araç üzerinden yapalım. SW , otomatik , 120 - 130 binde sağı solu değişmiş bir arabayla kıyas edilmez heralde.
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi_doktordan_fort_focus1_6chia_hbWQQaXQQ10731463WQQpXQQdisplayitem
  • Merabalar Ford focus 1.6 ambıante GP 40.000 hatasız boyasız 2000 model en fazla ne kadar verılır ?
  • 15-16 tabi orjinalse
  • Arkadaşlar bugünde yeni bir teklif aldım. 2004 focus collection LPG yok. Sağ ön kapıda lokal boya varmış.İspatlarım başka bir şey yok dedi.40000 km de.19000 e verecek.sizce 2003 GHIA mı ? 2004 Collection mu ?
  • GHİA GHİA GHİA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

hocam otomatik istiyosan satarız sana ama piyasa fiyatına satmam
    2001 ford focus sedan ghia lpg 97 binde trgier 90 binde değişti 4 teker 0 michelin geçen ay değiştik kmde şehir içi 10-11 şehir dışı 7-8 litre lpg yakıyo
    araç orjinal sadece tampon köşelerinde sürtneden dolayı çizikler var bide ş.sizin teki arka çamurluğu çizmiş
    garantili araba fiyat söyle uyarsa bakarız uymazsa zaten buraya bişi yazmam
    araçta 4 hava yastığı ön arka sis farı güderi döşeme kavrengi ahşah görünümlü ön konsol var
    tek masrafı 8 bin km sonra 105 bin bakımı
    makyajlılardan eksiği digital klima yol bilgisayarı cd çalar ve ön koltuk dayanağı

Mustafam dostum bana dediysen ben otomatik arabaya binemem alışamadım birtürlü. Ayrıca ben 17 binden fazla para çıkaramam çıkarırsamda alacağım araç en az 2006 model olmalı istiyorum ama o fiyatada c sınıfından bir araç bulamadım. Benim şuan düşüncem 2000-2001 model focus Ghia 2.0 düşünüyorum 13-15 bin arası bulursam alcam ama ne yazıki birzamanlar bu fiyatlara alıcı bekleyen bu araçları da bugün bu fiyata bulamıyorum. Dediğim gibi ya 13-15 bin arası Focus Ghia 2.0 ya da en fazla 10 bin civarı olursa klimalı ayağımızı yerden kesecek doğan şahin, borodvay harici bir araç düşünüyorum.

İyi Akşamlar Dilerim.

• ghia bence. ama coll. da fena değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: formula03

Arkadaşlar bugünde yeni bir teklif aldım. 2004 focus collection LPG yok. Sağ ön kapıda lokal boya varmış.İspatlarım başka bir şey yok dedi.40000 km de.19000 e verecek.sizce 2003 GHIA mı ? 2004 Collection mu ?
  • ghia bence daha mantıklı 1 yıl eski ama donanımı bence 1 yılı göz ardı etmeye yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

ghia bence. ama coll. da fena değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: formula03

Arkadaşlar bugünde yeni bir teklif aldım. 2004 focus collection LPG yok. Sağ ön kapıda lokal boya varmış.İspatlarım başka bir şey yok dedi.40000 km de.19000 e verecek.sizce 2003 GHIA mı ? 2004 Collection mu ?

• internet fiyatlarına aldanmamak lazım.herkes bol keseden belki bir sazan düşürürüm diye sallamışta sallamış.
    aynı arabayı biri 16 bine diğeri 17250 ye satıyor ne iştir anlamadım gitti
  • Senin sorduklarını tek tek cevaplayayım sana,
    Yaşım 28
    arabadan anlamıyorsun demişsin makina teknikeriyim hiç anlamıyorsam enaz senin kadar anlarım
    3 değişik arabam oldu bu zamana kadar şuan da da 4. sünü kullanıyorum

Şimdi bırak dala verayı da sen önce sen yukarda söylediklerini yutacakmısın yoksa o chia lardan
    birini alacakmısın onu söyle bize önce onu bilelim lafının adamı mısın yoksa kaypaklık mı yapacaksın
    (onun şurası şöyle burası böyle resimlerden anladığına göre sen bu işin
    ordinoyosu sun galiba çünkü hiç böyle bir yetenek daha önce görmemiştim)

Mallarını eşsiz zannedip kaf dağında görenler yüzünden ve bazı kendini bilmezler yüzünden bugün
    internet resmen çöplüğe döndü, ben öyle şeylere şait oldum ki internet sitelerinde
    aracın 0 km fiyatından daha fazla fiyat isteyen dangozlar mı istersizin, piyasa fiyatından
    5 bin lira üstüne satan mı istersiniz.

BU SÖYLEDİKLERİM %95 İÇİNDİR
    iNTERNETTE BİR ARABA İÇİN SÖZ GELİMİ 15000 LİRA MI İSTİYORLAR
    BİLİNKİ BU ARABANIN EDECEĞİ EN FAZLA 13000 LİRADIR

quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

süpoer online arkadaşım pes yani sana . sana bir daha söylüyorum benim şuan arabam yok. arabya bakıyorum ve piyasanın yüksek olmasından yakınıyorum. Ben tertemiz aracımı 16 bin liraya sattım şimdi aynı aracı 17.5 bine bile bulamıyorum bende yüksek diyorum ama dediğin fiyatlara araç yoooooook.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ya arabadan anlamıyorsun ya da hiç araba görmemissin. İlk linklerde gösterdiğin ghia olduğu idda edilen araç 1- tavan hariç boyalı iki kesişnlikle o arac yatmış fotodan bile belli anlayan insan bilir 3- o aracın yol bilgisayrı arızalı olsa gerek çünkü elektirikli aynayı yazan adam yol bilgisayarını yazmayı unutmaz.4 Arkadaşım o araç otomatik vites otomatik vitesler düzlerden daima 2 bin YTL kadar düşüktür. İkincilinkteki gösterdiğin araca hiç bakmıyorum bile çünkü comford modeli o be adam bi bak koymadan önce araçta ABS bile yok koy üstüne 4 bin YTL (Tabi 4 bin veripte taktırabilsen ABS yi çünkü sonradan takıldığını hiç duymadım)o araç geldimi sana 20 bine.

Diğer msjındakileri sen hiç bakmadan koymussun herhalde ARKADAŞIM ONLAR stw ARAÇLAR Türkiyede tutulmaz ve şuan piyasası 15 binin altında linktekji araçalr pahalı bile. Pes diyorum yaaaa....

İyi Geceler diyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.