6 ay önce 2003 hb tek kapı otm. satın aldım. Vites geçişleri biraz sert geldi, önceki sahibininde ne zaman yağ değiştirdiğini vs bilemiyorum o yüzden şanzuman yağını değiştirmek istedim. Şanzuman yağı değişimi için çoğu kişi yetkili servisi öneriyor ancak fiyat farkı düşündürüyor haliyle..
Bugün Honda ikiler ile görüştüm Castrol atf koyuyoruz işçilikle beraber 100 tl civarı dediler. Honda Mutluhan ise 60 TL işçilik + 1 lt. 45 TL dedi. Mutluhan 195 TL ye geliyor.
İkiler servisin methinide çok duydum ancak Castrol marka atf %100 uyumlu mudur bilemedim. Sizce İkilerde değiştirsem sorun yaşar mıyım ?
Yardımcı olabilecek biri yok mu ??
ocak ayında yağ değişimi için servislerden fiyat aldığımda konya toros 250 tl mersin servisi ise 1 lt 45 lira +50 tl işçilik istemişti. İki servisin de bana uzak olması ve işçiliği olmayan bir iş için o kadar para vermemek adına 3 lt yağı yetkili servisten 45 tl ye alıp sanayide cüzi bir ücrete değiştirttim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme