Şimdi Ara

2004-2005 LACETTİ SX ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 15-17 BİN aralığında alınabılınecek en donanımlı en konforlu en geniş araç olarak lacetti yi düşünüyorum 2000 astra ile 2004-2005 lacetti arasında kaldım sizin beni düşündüren ikinci elinin çok hareketli olmayısı 10 yasında astra mı 5 yasında lacetti mi sizin tavsiyeleriz nelerdir.

Tesekkürler....

• 2004 lacetti nb 1.6 otomatik araç kullanıyorum,Mart ayında 16 000 liraya aldım,çoğunluğu şehir dışı yolda 4 kişi içinde 20 kuruşluk lpg harcıyor,4 hava yastığı,abs,klima,elektrikli yan aynalar,4 cam otomatik,direksiyondan kumandalı müzik sistemi,ön kol dayama,rahat koltuklar,geniş iç mekan,uzaktan kumandalı anahtar ( Bagaj dahil tüm kapılar için ),içeriden açılan benzin kapağı,üçüncü stop lambası,ön arka sis farları,çakmak girişinin yanında 12 voltluk güç kaynağı aracın özelliklerinden, süspansiyonları yumuşak değil ama araç yoldan kopmuyor ( Belki hızlı kullanmadığım için ),direksiyonda biraz sert ama tepkileri çok iyi,uzun yolda hiç yormuyor araç. Dediğiniz fiyat aralığında alınası en güzel araçlardan biridir tabii zevk meselesi,ben alırken ikinci elini hiç düşünmedim ( sayısaldan şans topundan vs. para çıkmazsa değiştirmeyide düşünmüyorum ) Şaka bir yana ikinci elde temiz kullanılmış,bakımı aksatılmamış,kazasız araç bulmak şans işi,siz almaya karar vereceğiniz aracı mutlaka yetkili servisinde incelemeden geçirin,tanıdık bir kaportacıya gösterin,imkanınız varsa kaza kayıtlarına bakın. Ben aracımdan oldukça memnunum,temizini bulursanız sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.