Şimdi Ara

2004 Ford Focus Ghia HB 17.500 YTL alınırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz üzre uzun zamndır araba aramaktayım, bu gün bir akrabamız arabasını satacağını söyledi. Akrabam astsubay olduğundan pek öyle galerici işlerine girmek istemediği için bana söyledi. Bende size bir danışayım fikir alayım dedim. Fakat ben 2007 model civarı araba aramaktayken birden böyle bir seçenek geldi karşıma. 2004 model focus u 1 yıl kadar binip 1-2 kârına satmayı planladım. Sizce bu işe girilirmi yoksa aramaya devammı araba ?? Yotumlarınızı alayım. Şimdiden teşekkürler.

Ford Focus 1.6 Ghia HB
    2004 Model
    Metalik Gri
    52.000 KM de
    Kazası yok, local boyası var. (çamurluk)

İstenilen fiyat = 17.500 YTL

Temsili Foto:
     2004 Ford Focus Ghia HB 17.500 YTL alınırmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeSLoRD -- 3 Eylül 2008; 19:23:03 >

• bence al sonuçta araba ya sıfır alınır yada tanıdıktan bence(daha iyi olur yoksa 2. el taraftarıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 3 Eylül 2008; 19:27:34 >
  • Bedava valla,niye bu kadar ucuz ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Bedava valla,niye bu kadar ucuz ki?

Bence de
  • çok ucuz.
  • çoook ucuz yav
  • Sen akraba makraba deme git bir serviste iyice baktır arabaya? Fiyat gerçekten hesaplı.. Aynı arabaya bende bakıyorum. Sen almazsan haber ver, temizse ben hemen alayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer araç bildiğin araçsa kazası yoksa alınır.. o aracın değeri 20 civarı yada üzeridir..
    o araca 17,5 ancak galeriler yada araç bayileri verir.. akraban tanıdığın uyanmadan o fiyata al o aracı
    hatta o fiyata alıp hemen birkaç bin YTL karla satabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 3 Eylül 2008; 21:25:44 >
  • sakın kaçırma o fiyata
  • Recep abinin dediği gibi '' hemen alalım o-nay-lıyoruuum! ''
  • şimdiden hayırlı uğurlu olsun

(biraz emri vaki gibi oldu ama, gerçekten kaçırılmaz bir fırsat)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

2004 model focus u 1 yıl kadar binip 1-2 kârına satmayı planladım.

Ford Focus 1.6 Ghia HB
    2004 Model
    Metalik Gri
    52.000 KM de

Satacaksan hemen peşin 18.000 ytl veririm. Tabi eğer araç söylediğin gibiyse...
  • Temizse kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

quote:

2004 model focus u 1 yıl kadar binip 1-2 kârına satmayı planladım.

Ford Focus 1.6 Ghia HB
    2004 Model
    Metalik Gri
    52.000 KM de

O.B.K 18.500e de sen bana sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

Saadet zinciri gibi oldu hocam Herkes memnun.

Şaka bir yana, fiyat oldukça uygun.
  • quote:

quote:

quote:

Saadet zinciri gibi oldu hocam Herkes memnun.

Şaka bir yana, fiyat oldukça uygun.

gerçekten uygun arkadaş kaçırmasın kesnlikle

• quote:

sakın kaçırma o fiyata

+1....Daha varsa bize de yolla
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Yaw bana kalsa hemen alacağım para da fazlasıyla yeterli 21.000 ytl peşin param var. Fakat babaya anlatamıyorum ben bu durumu "Manyakmısın millet 2007 araba bakarken sen 4 yaşında araba alıyorsun !!!" gibisinden. Ama arkadaşlar yarın akşam avrupa yakasında oturan akrabama gidip tam bir inceleme yapacağım. Çoğu arkadaş şimdiden alıcı olmuş araca :) demekki satamama gibi bir ihtimalim kalmıyor :)

Tek terettüd aslında hani bunca zamndır araba araştırıyordun hani Golf 5 felan bakıyordun ala ala gittin 2004 model fazla yakan Focus mu aldın mantığı... Ama arkadaşlar sadece ticaret için alabilirim diye düşünüyorum. Beni de anlayın lütfen, şimdi bir taraftan 2004 model Focusa 17.500 vermek var peşin, bi taraftan aynı paraya 2007 Grande Punto vsvsv mantığı. 2 aracı veya clasman araçları Focus la karşılaştırmam ama, dışardaki mantık bu.

İncelemem sonrasında araç yorumlarımı yapacağım. Kesin AL MI DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR !!!

• fazla yaktığını nerden çıkardın, 1.6 lar içinde focus en az yakanlardandır, tabi dizelerle kıyaslamıyorsan.
    quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Yaw bana kalsa hemen alacağım para da fazlasıyla yeterli 21.000 ytl peşin param var. Fakat babaya anlatamıyorum ben bu durumu "Manyakmısın millet 2007 araba bakarken sen 4 yaşında araba alıyorsun !!!" gibisinden. Ama arkadaşlar yarın akşam avrupa yakasında oturan akrabama gidip tam bir inceleme yapacağım. Çoğu arkadaş şimdiden alıcı olmuş araca :) demekki satamama gibi bir ihtimalim kalmıyor :)

Tek terettüd aslında hani bunca zamndır araba araştırıyordun hani Golf 5 felan bakıyordun ala ala gittin 2004 model fazla yakan Focus mu aldın mantığı... Ama arkadaşlar sadece ticaret için alabilirim diye düşünüyorum. Beni de anlayın lütfen, şimdi bir taraftan 2004 model Focusa 17.500 vermek var peşin, bi taraftan aynı paraya 2007 Grande Punto vsvsv mantığı. 2 aracı veya clasman araçları Focus la karşılaştırmam ama, dışardaki mantık bu.

İncelemem sonrasında araç yorumlarımı yapacağım. Kesin AL MI DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR !!!

• quote:

fazla yakan Focus mu aldın mantığı...

o kasa focusun ağırlığı 1000 kg dir
    1.6 100 beygir motorun 0-100 hızlanması 10,5 saniyedir( karşılaştırma olarak son kasa honda civic 125 hp motoru 1200küsür kg ağırlığından dolayı 10,6 sn.de hızlanıyor)
    katalog değeri olarak 100km de 5,5 litre yakmaktadır.
    ghia donanım olarak şu anda c sınıfında sıfır olarak üretilen birçok araçtan daha iyidir..

umarım teknik bilgiler sana yardımcı olmuştur..

sınıfındaki çoğu araçtan az yakıyor hızlanmasıda gayet iyi bir araç..
    kim çok yakıyor dediyse iyi sallamış..
    forumda bazen çok yakıyor diyenler oluyor onlar hayatında hiç focusa binmemiş insanlardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.