Şimdi Ara

2014 FORD FOCUS HB 1.6 TDCi 95 HP düşünceleriniz? alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
20.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 ay içinde araba alacağız ve focus hb olacak bu araba. Özelliği başlıktaki gibi trend x benim açımdan donanımda sıkıntı yok herşeyini geçtim 2.eli nasıldır, motorunda bazen sorunlar çıktığı söyleniyor. Ne dersiniz sizce alayım mı satmak istesem hemen satabilirmiyim ya da kullanımda beni üzermi genel olarak düşüncenizi almak istiyorum. (Özellikle daha önce ya da şimdi kullananlardan)

Teşekkürler

• İş harici kullanılacak ise ben olsam almazdım. Hayati idame seviyesinde donanım ve 115'likle aynı yakıp onun gibi gidemeyen motor..
  • Focus un makyajlı kasası gelecek. Bende almayın derim.
  • bence de alınacaksa 115 lık olanı alınmalı,
  • Malesef 115 lik yok sıra beklememek için 95 lik hemen teslim alıcam ama yorumlar pek olumlu değil anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Malesef 115 lik yok sıra beklememek için 95 lik hemen teslim alıcam ama yorumlar pek olumlu değil anlaşılan :)
    115 HP si bile rakiplerin yanında zayıf kalmaya başladı ki, 95 HP ye hiç bulaşmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

115 HP si bile rakiplerin yanında zayıf kalmaya başladı ki, 95 HP ye hiç bulaşmayın derim

Alıntıları Göster
    İçi tıkırdıyormuş sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Evet bindiğimde bende fark etmiştim malzeme kalitesi malesef kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Evet bindiğimde bende fark etmiştim malzeme kalitesi malesef kötü

Alıntıları Göster
    gereken herşeyi benden önce söylemişler zaten, +o arabanın içi aşırı dar.benim boyum 1.87 olduğundan bana öyle gelmiş olabilirde tabi

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Tıkırdamanın malzeme kalitesi ile alakası yok. Bakalit malzeme kullanımı nedenlerden biri
  • Kasa sağlamlığı dışında sınıfındaki rakiplerinden geri. Volkswagen Jetta 1.2 TSI al bence, hem az yakar hemde VW kalitesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 29 Mayıs 2014; 16:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Kasa sağlamlığı dışında sınıfındaki rakiplerinden geri. Volkswagen Jetta 1.2 TSI al bence, hem az yakar hemde VW kalitesi..

Jetta 1.4 daha iyi değil mi?
  • quote:

hangi rakibinin yanında zayıf kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Kasa sağlamlığı dışında sınıfındaki rakiplerinden geri. Volkswagen Jetta 1.2 TSI al bence, hem az yakar hemde VW kalitesi..

Yakıt olarak en iyisi 1.2 TSI. Ama normal şartlarda tabii ki 1.4 TSI.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Cevabını zaten bildiğiniz bir soru ama gene de yazayım, Opel 136 HP,Renault 130 HP ,ve Honda 120 HP yeterli mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Yakıt olarak en iyisi 1.2 TSI. Ama normal şartlarda tabii ki 1.4 TSI.

Alıntıları Göster
    1 günlüğüne Avis'ten 95 lik Trend X kiralamıştım. Motor bence gayet yeterli, sadece yüksek süratte 115 lik daha az yakar gibime geldi zira 5,5 civarı yakmıştı. Konforu iyi ama yol tutuşta güven vermişti bayağı. Donanım da yeterli gelmişti bana ESP, CC falan vardı. Ama içi dar dendiği gibi ve malzeme kalitesi de çok yüksek değildi.

• quote:

Cevabını zaten bildiğiniz bir soru ama gene de yazayım, Opel 136 HP,Renault 130 HP ,ve Honda 120 HP yeterli mi?

Honda civic 1.6 dizel ve reno megane 1.6 dizel satışı çok düşük araçlar

astra da malum ağır kasadan kaybediyor

ben focusun gaza olan tepkisini beygir gücü eksikliğine rağmen opelden daha iyi buluyorum
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Şimdi lafı değiştirmeyelim .Satış düşük, kasa ağır, gaz tepkir tepkimez bunlar size göre öyle yorumlanır başkası gelir başka yorumlar..Mevzumuz bunlar değildi.115 HP lik Ford dizel motorundan daha güçlü dizel motorlar var mı yok muydu diye yazıştık..Gördüğünüz ve öğrendiğiniz gibi en az 3 tane varmış.

Astra ağır kasasına rağmen Focus tan daha iyi hızlanmaya sahiptir.10,3 sn Astra -10,9 Focus
  • quote:

Şimdi lafı değiştirmeyelim .Satış düşük, kasa ağır, gaz tepkir tepkimez bunlar size göre öyle yorumlanır başkası gelir başka yorumlar..Mevzumuz bunlar değildi.115 HP lik Ford dizel motorundan daha güçlü dizel motorlar var mı yok muydu diye yazıştık..Gördüğünüz ve öğrendiğiniz gibi en az 3 tane varmış.

Astra ağır kasasına rağmen Focus tan daha iyi hızlanmaya sahiptir.10,3 sn Astra -10,9 Focus

lafı çevirmiyoum 1.6 tdci daha ölmedi

zaten pratikte kafa kafaya kalkarlar

iyi sürücü geçer

3. viteste astra yine ağırlıktan kaybedebilir benden söylemesi

• Tamam işte bakalit malzeme malzeme kalitesiyle nasıl alakalı değil:)

Jetta da düşünceler arasındaydı ama 1.6 TDI kullanıyorum şu anda. 2 tane aynı arabaya gerek yok diye düşünüyorum.

Ya yakıt önemli değil zaten benzinli istiyorum ama böyle geliyor filodan alacağım. 95 lik varmış. İçi dar evet çok katı ve ağır bir arabaymış gibi geliyor ama daha önce sürmediğim için yol tutuş dinamiklerini tam kestiremiyorum.

Öte yandan o paraya o donanım...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.