Şimdi Ara

2014 FORD FOCUS HB 1.6 TDCi 95 HP düşünceleriniz? alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
20.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alternatif bakın derim, sıcak bakmıyorum nedense.. 1.6 motora 95 hp güç biraz dizelde zayıf kalır gibi.. chipletmeniz gerekir ama orda da farklı görüşler var.

hem de yukarda arkadaşlar yazmışlar, kasa makyajlanacakmış..

eşittir : almayın
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Öldü bitti demedim..Focusu severim ayrıca..Geride kalıyor dedim..136>130>120>115 ..meramım buydu sadece..Arada 90 kg fark var..Astra perhize girmiş 2015 te zayıflayacak o zaman bakacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Kasa sağlamlığı dışında sınıfındaki rakiplerinden geri. Volkswagen Jetta 1.2 TSI al bence, hem az yakar hemde VW kalitesi..

Jetta'nın bir VW modeli o doğru ama kalite falan yok. Focus, Jetta'dan daha kaliteli.

VW'nin alt markasının modeli olan Skoda Octavia bile Jetta'dan daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Öldü bitti demedim..Focusu severim ayrıca..Geride kalıyor dedim..136>130>120>115 ..meramım buydu sadece..Arada 90 kg fark var..Astra perhize girmiş 2015 te zayıflayacak o zaman bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Şimdi lafı değiştirmeyelim .Satış düşük, kasa ağır, gaz tepkir tepkimez bunlar size göre öyle yorumlanır başkası gelir başka yorumlar..Mevzumuz bunlar değildi.115 HP lik Ford dizel motorundan daha güçlü dizel motorlar var mı yok muydu diye yazıştık..Gördüğünüz ve öğrendiğiniz gibi en az 3 tane varmış.

Astra ağır kasasına rağmen Focus tan daha iyi hızlanmaya sahiptir.10,3 sn Astra -10,9 Focus

Sürekli fabrika verilerine göre konuşmayı bıraksak hoş olur. 115'lik Focus, Golf-Astra gibi araçları rezil eden bir performansa sahiptir.

Not: Ayrıca Focus'un malzeme kalitesi kötü diyen adamlara cevap verme enerjisini bile harcamıyorum buradan belirtmek yeter.

Nihayet doğru düzgün bir yorum.

Klavyenize sağlık.

Bir not: dünyada en fazla satılan model Focus'tur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Neden fabrika verilerine özel bir husumetiniz mi var? Teorik karşılaştırmalarda başka hangi kaynağı kullanalım ki mahalle bakkalının veresiye defterini mi? 115 lik Focus Golf beni ilgilendirmez de Astra yı rezil filan edemez ..Ayrıca bir aracın diğerinden herhangi bir konuda üstün olması diğerinin rezil olduğu anlamına gelmez .Bu tip benzetme ve ifadeler ile paylaşım yapmanın da hiçbir zevki yok..Ayrıca Not kısmını anlayamadım sanırım benimle bir ilgisi yok. Ama sorarsanız Astra nın iç mekanı Focus tan daha kalitelidir. Ancak Focus ta kalitesiz değildir.
  • 95 lik aşırı hız sevmiyorsanız bence yeterli ancak 115 lik daha mantıklı

• tartekin kullanıcısına yanıt
    115'lik motor yıllardır piyasada olan Psa ünitesi. Diğerleri hep yeni çıkan motorlar. Ford'un bunlara cevabı kendi üretimi olan 1.5-120 hp.lik motorla olacak. Sanırım önümüzdeki sene bu üniteyi göreceğiz. Umuyorum powershift seçeneği sunulur

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Powershiftin gelmesi tamamen meçhul. Malum şimdiki Focus ta da yok C-Max ta da ..120 HP bir atılım sayılmaz ancak gene de teknik verileri beklemek lazım tabi ki..
  • quote:

quote:

Şimdi lafı değiştirmeyelim .Satış düşük, kasa ağır, gaz tepkir tepkimez bunlar size göre öyle yorumlanır başkası gelir başka yorumlar..Mevzumuz bunlar değildi.115 HP lik Ford dizel motorundan daha güçlü dizel motorlar var mı yok muydu diye yazıştık..Gördüğünüz ve öğrendiğiniz gibi en az 3 tane varmış.

Astra ağır kasasına rağmen Focus tan daha iyi hızlanmaya sahiptir.10,3 sn Astra -10,9 Focus

Sürekli fabrika verilerine göre konuşmayı bıraksak hoş olur. 115'lik Focus, Golf-Astra gibi araçları rezil eden bir performansa sahiptir.

Not: Ayrıca Focus'un malzeme kalitesi kötü diyen adamlara cevap verme enerjisini bile harcamıyorum buradan belirtmek yeter.

Nasıl rezil ediyor ya. Biraz objektif olun. Ayrıca Focusun en büyük sıkıntısı hem on hem de arkada sunduğu ferahlık hissinin sınıfının en kötüsü olması. Kasa değişene kadar da devam edecektir bu sorun. Başka araçlara yönelin bence.

• Rezil eder cok buyuk bir iddia.

Bunun icin kanitiniz var mi??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1193

quote:

quote:

Nasıl rezil ediyor ya. Biraz objektif olun. Ayrıca Focusun en büyük sıkıntısı hem on hem de arkada sunduğu ferahlık hissinin sınıfının en kötüsü olması. Kasa değişene kadar da devam edecektir bu sorun. Başka araçlara yönelin bence.

Bu forumda ki Opel/Mazda fanboylarıyla laf dalaşına girecek kadar tecrübesiz değilim. Forumun boy ortalamasının 1.90 ve üstü olduğu için darlık konusunda haklısınız.

Size söyle söyleyeyim 1.76 bölüm var. HB focusta on koltuğu kendime göre ayarlayıp arkaya geçtiğinde saçlarım tavana değiyordu . Ayrıca başkalarına fanboy demeden önce kendi at gozluklerinizi çıkarın. Rezil etmek ne demek onu öğrenin . Sanki 100 beygir fark var arada. İddia ediyorum c sınıfı aynı hacimdeki hiç bir araç performans konusunda büyük bir fark aramaz birbirine.

• O boyla saçlar tavana mı değiyor?

Ya sizin saçta, ya oturma pozisyonunda ya da benim 30 bin km.dir kullandığım araçta bir sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 29 Mayıs 2014; 18:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Kasa sağlamlığı dışında sınıfındaki rakiplerinden geri. Volkswagen Jetta 1.2 TSI al bence, hem az yakar hemde VW kalitesi..

Jetta'nın bir VW modeli o doğru ama kalite falan yok. Focus, Jetta'dan daha kaliteli.

VW'nin alt markasının modeli olan Skoda Octavia bile Jetta'dan daha kaliteli.

Focus'a o kadar güvenme bence, VW başkadır her zaman. Tabii ki tercih meselesi ama VW, Ford'dan bir adım önde bence.
  • hepsi 1.90
    baya bixici mg3 cü geliyor alttan
  • Anlama konusunda bir sıkıntı var sanırım ..Rezil olmak vs bunlar çok komik ve çocukça ifade ve tanımlar. Bana hiç hitap etmiyor. Forumda mutlak vardır böyle laflarla çekişmeleri sevenler,yaşıtlarınızla muhatap olmanızı tavsiye ve rica edeceğim..
  • quote:

Anlama konusunda bir sıkıntı var sanırım ..Rezil olmak vs bunlar çok komik ve çocukça ifade ve tanımlar. Bana hiç hitap etmiyor. Forumda mutlak vardır böyle laflarla çekişmeleri sevenler,yaşıtlarınızla muhatap olmanızı tavsiye ve rica edeceğim..

Yorumunuza cevap verilmesine niye bu kadar tepkilisiniz..

Kaldı ki "rezil olma" lafı argo değil,hakaret hiç değil.

Bu forumda yazıyorsanız biraz tolerans sınırlarınızı geniş tutmanızı salık veririm.

Mevzuyu yaşa getiriyorsanız sanırım 16 yaşında bir kardeşimizin açtığı konuda onu " CANSİPERANE" savunmuştunuz. Bu yaş mevzusu baydı artık. Yaşınız iddia ettiğiniz kadar ileri ise bu sanal ortamlara girmeyiniz..

Bilmem anlatabildim mi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 29 Mayıs 2014; 19:07:11 >

• Beyler sakin olun, herkesin kendi görüşüdür yok o araba bu araba yani focusu bede biliyorum heralde daha öbce kullanmadğım için sorayım dedim yok bu güçlüdür o güçlüdür bunlar rakip firmaların düşünmesi gereken bir şey.

Bu arada focusun malzeme kalitesini golf ile karşılaştırdım golf kesinlikle kaliteli bunu kimse inkar edemez. Bilip bilmeden de lütfen yok focusun malzemesine kötü diyen adama bir şey demem falan demeyin sanırım clioya biniyorsunuz. Göz var nizam var. Uzun süreli kullanım tecrübem yok sadece focusa binmiş adamım o arabaya jettadan kaliteli diyemezsiniz 3 senedir yeni kasa jetta kullanıyorum tamam kaliteli olduğu yerler de var elbet ama yok focus jettadan çok üstünmüşte vs.vs. lütfen güldürmeyin adamı yani :)

Beygirler önemli değil şu ana kadar dikkaete aldığım yorumlar arabayı al ya da alma diyen arkadaşlardır. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hala da herkesin düşüncesini merak ediyorum ama lütfen bir tartışmaya dönüşmesin konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Beyler sakin olun, herkesin kendi görüşüdür yok o araba bu araba yani focusu bede biliyorum heralde daha öbce kullanmadğım için sorayım dedim yok bu güçlüdür o güçlüdür bunlar rakip firmaların düşünmesi gereken bir şey.

Bu arada focusun malzeme kalitesini golf ile karşılaştırdım golf kesinlikle kaliteli bunu kimse inkar edemez. Bilip bilmeden de lütfen yok focusun malzemesine kötü diyen adama bir şey demem falan demeyin sanırım clioya biniyorsunuz. Göz var nizam var. Uzun süreli kullanım tecrübem yok sadece focusa binmiş adamım o arabaya jettadan kaliteli diyemezsiniz 3 senedir yeni kasa jetta kullanıyorum tamam kaliteli olduğu yerler de var elbet ama yok focus jettadan çok üstünmüşte vs.vs. lütfen güldürmeyin adamı yani :)

Beygirler önemli değil şu ana kadar dikkaete aldığım yorumlar arabayı al ya da alma diyen arkadaşlardır. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hala da herkesin düşüncesini merak ediyorum ama lütfen bir tartışmaya dönüşmesin konu.

Madem bu kadar bilgilisin,allamesin niye danışıyorsun.

Yine "Laf olsun torba dolsun" kabilinden açıldığı senin itirafından sonra anlaşıldı. 3 senedir övdüğün jette varsa focus nasıldır diye konu açarak bir nevi dalga geçmiş olmuyor musun?

Git ozaman golf al,insanların yaptığı yorumlara saygı göstermeyi de öğren..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 29 Mayıs 2014; 19:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hassey

quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Beyler sakin olun, herkesin kendi görüşüdür yok o araba bu araba yani focusu bede biliyorum heralde daha öbce kullanmadğım için sorayım dedim yok bu güçlüdür o güçlüdür bunlar rakip firmaların düşünmesi gereken bir şey.

Madem bu kadar bilgilisin,allamesin niye danışıyorsun.

Yine "Laf olsun torba dolsun" kabilinden açıldığı senin itirafından sonra anlaşıldı. 3 senedir övdüğün jette varsa focus nasıldır diye konu açarak bir nevi dalga geçmiş olmuyor musun?

Git ozaman golf al,insanların yaptığı yorumlara saygı göstermeyi de öğren..

Sende uslubunu korumayı öğren. Bilgiliyim dedim ama sınırlı bilgi. Kullananlar varsa bilgisini paylaşsın dedim, emeğe saygıyı senden öğrenecek değilim. Bu paraya alınır mı alınmaz mı diye sordum. Ah ah şu klavye adamları bitmişti diyordum ki tam yine çıktı. Jettayı övmüyorum iyi oku karşılaştırma yapıyorum

Konuyla ilgili yorum yapacaksan yap yapmayacaksan çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 29 Mayıs 2014; 19:26:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.