Şimdi Ara

2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tanergode

8 Valf veya 16 Valf (ki 16 Valf olur 2004 BORA) güzel bir LPG sistemi (BRC/LANDI RENZO) taktırırsın, sorunsuz ve doya doya binersin canım kardeşim. Sağlam ve çok uzun ömürlü bir motor, LPG'de performans kaybı sıfır ve çok iktisatlı bir otomobil. Belçika malı (VW'nin Brüksel'deki fabrikasında üretildi) Avrupalı otomobil.

Elinde patlamaz, merak etme.

evet taner bey çok konforlu bir araçtır boralar imzamda var ben her sürüşümde inesim gelmiyor araçtan.Yazın bide LPG atarsam tadından yenmiyecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

Boranın kullandığı motor tipi eski 1.6 için söylüyorüm

benzini çok yakar , performansı alamazsın üstelik kasada değişti elinde patlar uzak dur derim

o paraya güzel bir civic al derim sana hiç olmazsa motorları çok güzel ve benzin tüketimide az ( bora kadar değildir )

yinede karar senin bana kalsa birader

10.000 ytl daha bir yerden borç bulur veya kredi çeker

2008 yeni kasa civic alırdım 29 bin ytl ye

hatta buyur bi tane sana buldum bilehttp://www.sahibinden.com/hatasiz_tamamen_orjinal_faprikadan_ciktigi_gibiWQQaXQQ11751207WQQpXQQdisplayitem

adam 19 bini zor sağlıyor sen mi 10 bin daha bul diyorsun ilginç bir öneri....29000 ytl parası olsa bora yerine 2008 model araç bakmayı düşünebilecek bir arkadaş zaten

• hayırlı olsun passatın sanırım passat 1.8 turbolu değil yani 125 hp turbolu olanlar 150 hp boraların farları h7 değil h4 dür ayrıca 8 v olanların motor ömrünün daha uzun olduğu ve halen üretilmekte olduğunu ayrıca belirtirim hemde lpg ye en uyumlu motor kimsenin borayı kötülemeye hakkı yokçünkü araba hakkını veriyor
  • quote:

benzini çok yakar , performansı alamazsın üstelik kasada değişti elinde patlar uzak dur derim

o paraya güzel bir civic al derim sana hiç olmazsa motorları çok güzel ve benzin tüketimide az ( bora kadar değildir )

hatta buyur bi tane sana buldum bilehttp://www.sahibinden.com/hatasiz_tamamen_orjinal_faprikadan_ciktigi_gibiWQQaXQQ11751207WQQpXQQdisplayitem

forumun yüzde 80 ni kasa değişmiş araca biniyor. elimizde mi patlar ne düşünüyosun?

• quote:

Muhtemelen kimse sen kadar düşünemiyor .

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

forumun yüzde 80 ni kasa değişmiş araca biniyor. elimizde mi patlar ne düşünüyosun?

Maddi durum meselesi.

Herkesin benim gibi düşünmesinide bekleyemem zaten beklememde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamhaklı90 -- 3 Ocak 2009; 0:40:02 >

• yaş muhabbetinden pek haz etmem. cevabın pek ciddi gelmedi:)

soruma cevap alamadım. 2 sene de bir kasa değiştirebiliyosan ne mutlu.

fakat günümüzde şahin lada broadway hala rahatlıkla satılıyorsa, harcanabilir gelirimizde yüksek değilse bu demektir ki 2 el her zaman revaçtadır.

ki boranın 2. elini beğenmiyorsun. yani maddi durumla boranın "elimizde patlamasının" alakasını kurmaya çalışıyorum.

vay be bugünleride gördük ya ne güzel. kimsiniz? koç ya da sa dan mı? güzel bi boş pozisyon varsa bi cv yollıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 3 Ocak 2009; 0:46:45 >
  • Sorun 2. el otomobilleri beğenmemek değil yanlış anlıyorsun tahminimce

sorun kasa değiştirmiş bir otomobilin 2. elini almak ne kadar mantıklı olur ? İlerde ne kadara satabilirsin veya kasa değiştirmiş bir otomobilin parçalarını nasıl orjinal bulabilirsin ? Sonuçta örnek gösterdiğin otomobiller şahin brodway falan artık bakkala bile götürsen parça takıyorlar...

ve arabaların parçaları ucuz olduğu için her yerde bulmakta mümkün ama burda tartışılan konu VW Bora

ben şunu demiyorum benim arabanın yeni kasası çıktı hadi gidip değiştirim de yeni kasasını alim

demek istediğim otomobil alırken 2. el aldığımız otomobilin yeni kasasınında çıkmış olduğunun bilincinde olmak ve ona göre karar vermek

umarım açıklayıcı olmuşumdur
  • ilk çağ insanı getirsen o da kürkünü en sıcak tutanından en dayanıklısından en değerlisinden almak ister. yok işte yok bütçe sınırlı ihtiyaç sonsuz.

arkadaşın imkanı bu. bir çok kişininde imkanı bu kadar bile değil. ayrıca 40 yaşında araçtan söz etmiyoruz 3-5 sene öncesinin arabası. günümüzde parça bulunamayacak araç eskiye nazaran çok az.

milli gelirimiz belli olduğu için yaklaşık 20 yaş araçlara kadar 2. el bu ülkede çok rahat tüketiliyor. üreticiler de bunun hesabını çok iyi yaptıkları için parça sorunu müğmkün değil. helede nerdeyse 2000 li yıllarda çıkmış bi aracın elde patlaması parça bulamaması çook çook zor.

vw nin ülkeyi terk etmesi distrübütör firmanın kapatması filan gerek. yorum sert ve fazla abartı olmuş.
  • Peki özür dilerim
  •  2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI?

2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI?
  • quote:

Sorun 2. el otomobilleri beğenmemek değil yanlış anlıyorsun tahminimce

sorun kasa değiştirmiş bir otomobilin 2. elini almak ne kadar mantıklı olur ? İlerde ne kadara satabilirsin veya kasa değiştirmiş bir otomobilin parçalarını nasıl orjinal bulabilirsin ? Sonuçta örnek gösterdiğin otomobiller şahin brodway falan artık bakkala bile götürsen parça takıyorlar...

ve arabaların parçaları ucuz olduğu için her yerde bulmakta mümkün ama burda tartışılan konu VW Bora

ben şunu demiyorum benim arabanın yeni kasası çıktı hadi gidip değiştirim de yeni kasasını alim

demek istediğim otomobil alırken 2. el aldığımız otomobilin yeni kasasınında çıkmış olduğunun bilincinde olmak ve ona göre karar vermek

umarım açıklayıcı olmuşumdur

sayın berkos1 bey hangi arac modelinin değişmemiş kasası var?aracın kasasının değişmiş olduğunu düşünerek araç alacak bir kişi araç alamaz.Bu maddiyat meselesidir.Neye gücün yetiyorsa onu alacaksın.

• Passatınız hayırlı olsun. Akıllıca bir seçim.
  • HIII DEMEKKİ COMFORTLİNE GİBİ DEĞİL,, BU KADAR UCUZ OLDUĞUNA GÖRE
  • Valla şu Bora Comfortline lar özellikle 2001 den sonrakiler (dijital klima ve alüminyum kadranlar) bana Yeni Jetta dan daha bir hırçın daha bir çekici geliyor. param olsa hiç düşünmeden alacağım 2-3 arabadan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik -- 13 Ocak 2009; 1:26:30 >
  • Bilgi için teşekkürler. Düşünüyordum 12 silindirli 16 silindirli motorları nasıl yaparlar da sığdırırlar diye Bugün de konusu geçti W tipi motorların.Üstüne bu açıklama da iyi oldu.Bir araştırayım şu W tipi motorları.
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

VR5 motor 2.3 litre 3 silindir solda, 2 silindir sağda olmak üzere fakat tek üst kapak altında birleştirilmiş sıralı (R) bir V tipi motordur. Toplam 10 valfi vardır (2 x 5 = 10). Bu şekilde imal edilmesinin sebebi motorun sıralı 4 silindir kadar kısa, tek üst kapak ve yine de 5 silindirli olmasını sağlamak içindir. Bu imalat tarzının bir sonraki safha W tipi motorlardır (W8/W10/W12/W16)

2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.