Şimdi Ara

2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizli deki abim için 2004 model wolkswagen bora pasific buldum.19,900 ytl diyor. araç 90.000 km de kazası değişeni yokmuş.yarın arabayı görmeye gidicem.Bu paraya bu araç nasıldır? ikinci eli iyi midir? kullanan arkadaşların iyi-kötü yorumlarını rica ediyorum.

arabanın linki bu:
    http://www.sahibinden.com/hatasiz_otomatik_bora_acil_!!!_sahibinden_WQQaXQQ11082483WQQpXQQdisplayitem

• Hocam fiyat biraz ucuz değil mi?Bence alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Hocam fiyat biraz ucuz değil mi?Bence alınır..
    Fiyat uygun,donanım bol sayılır,otomatik vites...

Bence alınır...
  • araç güzel 19 lira da iyi fiyat. 900 kırar mı bilmem ama.

yalnız sis farı yok pasificte. farın için de de yok. sadece arka da var. xenon far da yok. h7 dir boralar. halojen yani. elektronik fren dağılımından kasıt esp ise pasiificte esp nin e si yok. ilanı şişirip durmuş vatandaş.

genel olarak rahat tank gibi araçtır. konforludur. biraz fazla yakar derler. enişte de var 2004 pasific ama düz vites. ankara eskişehir arası 5.5 litreyle gelir hep. kontrolünü bizzat ben yaparım evin önünde

yani bence gayet güzel uygun araçtır. söylenenlere önemsememeni tavsiye ederim. ha tabi ilandaki olmaz başka bora olur onu bilmem genel olarak oldukç abaşarılı bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

araç güzel 19 lira da iyi fiyat. 900 kırar mı bilmem ama.

yalnız sis farı yok pasificte. farın için de de yok. sadece arka da var. xenon far da yok. h7 dir boralar. halojen yani. elektronik fren dağılımından kasıt esp ise pasiificte esp nin e si yok. ilanı şişirip durmuş vatandaş.

genel olarak rahat tank gibi araçtır. konforludur. biraz fazla yakar derler. enişte de var 2004 pasific ama düz vites. ankara eskişehir arası 5.5 litreyle gelir hep. kontrolünü bizzat ben yaparım evin önünde

yani bence gayet güzel uygun araçtır. söylenenlere önemsememeni tavsiye ederim. ha tabi ilandaki olmaz başka bora olur onu bilmem genel olarak oldukç abaşarılı bir araçtır.
    fiyatı normal..
    araç 5 yaşında vede kasa değiştirmiş bir araç.. piyasanın durgun olduğu bu dönemde bu fiyat normaldir..

donanım tip olarak gayet güzel araç..
    tek dezavantajı pahalı yedek parçası vede pahalı servisleridir..

alcak olursan 90bin bakımında neler değişmiş onlara bakmayı unutma..
    şanzımanı iyi kontrol ettirmen lazım.. neticede 90bini geçmiş otomatik vites her an sorun çıkarabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

fiyatı normal..
    araç 5 yaşında vede kasa değiştirmiş bir araç.. piyasanın durgun olduğu bu dönemde bu fiyat normaldir..

donanım tip olarak gayet güzel araç..
    tek dezavantajı pahalı yedek parçası vede pahalı servisleridir..

alcak olursan 90bin bakımında neler değişmiş onlara bakmayı unutma..
    şanzımanı iyi kontrol ettirmen lazım.. neticede 90bini geçmiş otomatik vites her an sorun çıkarabilir..

Alıntıları Göster
    bu devirde benzinli araç kullanmak her babayiğidin harcı değil.en mantıklı çözüm elbette lpg taktırmak.ben 2005 kalos marka aracıma voltran taktırdım çok başım ağrıdı, uyum sağlamadı.söktürüp zaovoli taktırdım şimdi araç mükemmel.bora için en uygun lpg kiti hangisidir?zavoli? brc? atiker ucuz mesela ??

• quote:

Orijinalden alıntı: coolier

bu devirde benzinli araç kullanmak her babayiğidin harcı değil.en mantıklı çözüm elbette lpg taktırmak.ben 2005 kalos marka aracıma voltran taktırdım çok başım ağrıdı, uyum sağlamadı.söktürüp zaovoli taktırdım şimdi araç mükemmel.bora için en uygun lpg kiti hangisidir?zavoli? brc? atiker ucuz mesela ??

Alıntıları Göster
    8valf se uzak dur 16v ise iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansar_Selim

8valf se uzak dur 16v ise iyidir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.1998 model passat 1.8 comfortline aldık.araba 24.000 km de otomatik vites kazası boyası değişeni yok tamamen orjinal bir araç.sedefli siyah renkte.22.200 ytl.ruhsatta 125 kw diyor sanıyorum 170 beygir oluyor.linkini koyacaktım ama adam araç satılınca kaldırmış..
  • quote:

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.1998 model passat 1.8 comfortline aldık.araba 24.000 km de otomatik vites kazası boyası değişeni yok tamamen orjinal bir araç.sedefli siyah renkte.22.200 ytl.ruhsatta 125 kw diyor sanıyorum 170 beygir oluyor.linkini koyacaktım ama adam araç satılınca kaldırmış..

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun,aracınız 1.8T 150Hp bir araç olmalı.Forumda araç hakkında bilgi edinebilirsiniz,konforlu ve performanslı bir araçtır.Km'si fiyatını telafi etmiş eğer gerçekse.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coolier

98 model ve 24000 km ise bence gerçekten güzel güle güle binin derim .

hakkaten 24000 mi yoksa akşamdan kaldığım için yanlışmı okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: night_33

quote:

98 model ve 24000 km ise bence gerçekten güzel güle güle binin derim .

hakkaten 24000 mi yoksa akşamdan kaldığım için yanlışmı okuyorum

Alıntıları Göster
    araç gerçekten 24.000 km sahibi emekli bir subaymış ve sadece pazar günleri bir antalya turu yapıp gelirmiş

şimdi ruhsatta 125 kw yazıyor 170 hp olması gerekmez mi? 150 hp demiş bir akadaş kafam karıştı

• quote:

araç gerçekten 24.000 km sahibi emekli bir subaymış ve sadece pazar günleri bir antalya turu yapıp gelirmiş

şimdi ruhsatta 125 kw yazıyor 170 hp olması gerekmez mi? 150 hp demiş bir akadaş kafam karıştı

Alıntıları Göster
    quote:

Aşağıda 3B PASSAT'lara ait motorların (BENZİNLİ ve DİZEL) bilgileri mevcut.

Aracınız 1.8 Benzinl ise 125 HP, 1.8 T(urbo) ise de 150 HP uyumludur. Bence LPG takın ve daha fazla binin. Bu araç size bir hediye gibi olmalıdır. Bence öyle değerlendirin. Ayrıca trigger kayışını da hemen değiştirin yoksa her an kopabilir çünkü 10-11 yıllık otomobilde kayış artık gevremiştir.

125 kW 170 HP motor 2005 sonrası 3C kasada 2.0 TDI ("I" kırmızı) şeklinde üretilmiş (ve Almanya'da da büyük sorunlarla karşılaşmıştı).

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Aşağıda 3B PASSAT'lara ait motorların (BENZİNLİ ve DİZEL) bilgileri mevcut.

Aracınız 1.8 Benzinl ise 125 HP, 1.8 T(urbo) ise de 150 HP uyumludur. Bence LPG takın ve daha fazla binin. Bu araç size bir hediye gibi olmalıdır. Bence öyle değerlendirin. Ayrıca trigger kayışını da hemen değiştirin yoksa her an kopabilir çünkü 10-11 yıllık otomobilde kayış artık gevremiştir.

125 kW 170 HP motor 2005 sonrası 3C kasada 2.0 TDI ("I" kırmızı) şeklinde üretilmiş (ve Almanya'da da büyük sorunlarla karşılaşmıştı).

Alıntıları Göster
    sayın tanegode
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.sanıyorum ruhsata 125 hp yerine kw olarak yanlış işlenmiş

• quote:

sayın tanegode
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.sanıyorum ruhsata 125 hp yerine kw olarak yanlış işlenmiş

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun 24000 km gerçekten güzel umarım gerçektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

hayırlı olsun 24000 km gerçekten güzel umarım gerçektir...

Alıntıları Göster
    O güzelim konsola çakma bir teyip hiç yakışmamış. Manuel klima ve 90000de otomatik bir araç. Bence o fiyat çok hemde fazlasıyla çok. Boraların otomatik viteslerinin çok arızalandığını duymuştum istersen sende bir araştır. Hatta arkadaşa internetten bora bakaken otomatik vites arızalı diye 3 tane aracın ilanınıda görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

O güzelim konsola çakma bir teyip hiç yakışmamış. Manuel klima ve 90000de otomatik bir araç. Bence o fiyat çok hemde fazlasıyla çok. Boraların otomatik viteslerinin çok arızalandığını duymuştum istersen sende bir araştır. Hatta arkadaşa internetten bora bakaken otomatik vites arızalı diye 3 tane aracın ilanınıda görmüştüm.

Alıntıları Göster
    Birşey sormak istiyorm v5 motor nası oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreme-mr

Birşey sormak istiyorm v5 motor nası oluyo?

Alıntıları Göster
    VR5 motor 2.3 litre 3 silindir solda, 2 silindir sağda olmak üzere fakat tek üst kapak altında birleştirilmiş sıralı (R) bir V tipi motordur. Toplam 10 valfi vardır (2 x 5 = 10). Bu şekilde imal edilmesinin sebebi motorun sıralı 4 silindir kadar kısa, tek üst kapak ve yine de 5 silindirli olmasını sağlamak içindir. Bu imalat tarzının bir sonraki safha W tipi motorlardır (W8/W10/W12/W16)

2004 BORA 19.900 YTL ALINIR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 1 Ocak 2009; 21:40:56 >

• bucuga yuvarlattır al
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

bucuga yuvarlattır al
    Boranın kullandığı motor tipi eski 1.6 için söylüyorüm

benzini çok yakar , performansı alamazsın üstelik kasada değişti elinde patlar uzak dur derim

o paraya güzel bir civic al derim sana hiç olmazsa motorları çok güzel ve benzin tüketimide az ( bora kadar değildir )

yinede karar senin bana kalsa birader

10.000 ytl daha bir yerden borç bulur veya kredi çeker

2008 yeni kasa civic alırdım 29 bin ytl ye

hatta buyur bi tane sana buldum bilehttp://www.sahibinden.com/hatasiz_tamamen_orjinal_faprikadan_ciktigi_gibiWQQaXQQ11751207WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamhaklı90 -- 1 Ocak 2009; 22:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adamhaklı90

Boranın kullandığı motor tipi eski 1.6 için söylüyorüm

benzini çok yakar , performansı alamazsın üstelik kasada değişti elinde patlar uzak dur derim

o paraya güzel bir civic al derim sana hiç olmazsa motorları çok güzel ve benzin tüketimide az ( bora kadar değildir )

yinede karar senin bana kalsa birader

10.000 ytl daha bir yerden borç bulur veya kredi çeker

2008 yeni kasa civic alırdım 29 bin ytl ye

hatta buyur bi tane sana buldum bilehttp://www.sahibinden.com/hatasiz_tamamen_orjinal_faprikadan_ciktigi_gibiWQQaXQQ11751207WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    8 Valf veya 16 Valf (ki 16 Valf olur 2004 BORA) güzel bir LPG sistemi (BRC/LANDI RENZO) taktırırsın, sorunsuz ve doya doya binersin canım kardeşim. Sağlam ve çok uzun ömürlü bir motor, LPG'de performans kaybı sıfır ve çok iktisatlı bir otomobil. Belçika malı (VW'nin Brüksel'deki fabrikasında üretildi) Avrupalı otomobil.

Elinde patlamaz, merak etme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.