Şimdi Ara

2005 model bmw 5.25 i alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar . bu arabayı düşünüyorum daha dorusu ailemi zor ikna ettim yıllardır aşkıyla tutuştuğum bmw' ye inşallah kavuşucam ama bu aracın 215 bin km'de olması Sıkıntı olurmu lpg takmadan. örneğin yazın satmaya kalksam hemen çok zarar etmeden satabilirmiyim kronik sorunları varmıdır bilgileri ve tecrübeleri olan arkadaşlarımdan rica ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-5-25ia-145948897/detay

• 200 bin i geçmiş süper temizlikte, valla ben çok beğendim sıfır gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

200 bin i geçmiş süper temizlikte, valla ben çok beğendim sıfır gibi duruyor

bizde beğendikte 215 bin km'de olması sıkıntı olurmu olmazmı kafamı karıştırıyo . lüx araçlarda fazla km sıkıtın olur düşüncesindeyimde
  • Sikinti olmaz benim dusuncem rahatlikla alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW'ci arkadaşlar vardı onlarda yok, o zaman yorumlarını beğendiğim iki arkadaşa soralım
  • 5.20i modelini bildiğimden 5.25i için varsayımda bulunacağım.

Öncelikle bu bütçedeki biri için benzin tüketimi zorlayıcı olabilir. Hani 5.20i'nin hakkını verdiğimizde yaptığımız tüketime bakıyorum da, bu araç nerden baksan km.de 60-65 km yakar kafadan. Gerisi sizin takdiriniz.

Bugün arabalara istenen paralar ortada, bence araç düzgünse 5.25i size çok iyi bir deneyim sunar bu fiyata göre.
  • Alınmaz,ara motor hemen satılmaz.
    Alıcısını bulmanız lazım ki,o da böyle bir aracı almaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 520 ya da 530 al elinden çıkartması daha kolay olur. 3 yıl kullansan olcak sana 300bin km. Ben olsam almazdım kilometre takıntım yok ama olan çok.
  • Araç mükemmel dirilikte duruyor yalnız 2.el kaygınız var ise bu araç fazla tutulmaz 5.20i ve ya 530d alabilirsiniz fiyatı uygun , iyi bir ustaya gösterilip alınabilir. Km'si sıkıntı etmeyin bakımları v.s düzgün yapıldı ise araç çok daha uzun km'ler götürür.

İş ciddiye biner ise Ankara'da iyi bir Bmw ustası önerebilirim işinin ehli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 3 Aralık 2013; 23:00:29 >
  • bbrroomm19 B kullanıcısına yanıt
    Hocam düzenli bakımlıysa hiç korkmadan alın, sağlam bir lpg çakıp keyifle binin. Yazın satmada değer kaybı hususunda bişey diyemeyeceğim. Ama dediğim gibi düzenli bakımı yapıldıysa, kazası belası yoksa hiç korkmadan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Hakkınıza hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

5.20i modelini bildiğimden 5.25i için varsayımda bulunacağım.

Öncelikle bu bütçedeki biri için benzin tüketimi zorlayıcı olabilir. Hani 5.20i'nin hakkını verdiğimizde yaptığımız tüketime bakıyorum da, bu araç nerden baksan km.de 60-65 km yakar kafadan. Gerisi sizin takdiriniz.

Bugün arabalara istenen paralar ortada, bence araç düzgünse 5.25i size çok iyi bir deneyim sunar bu fiyata göre.

yakıtı bence bu araca göre makul. dediğiniz gibide 2 el araçlara bakıyorum fiyatlar tavan yapmış bence bu araç için ideal kıyaslama neticesinde
  • atıcıkamil A kullanıcısına yanıt
    Bisikleti aşağılayıcı bir tavır sergileyen arkadaş bloklanmaktan başka neyi hakediyor ki forum ortamında. Başka bir şey yapabilsem onu da yapardım. Bizi 3. dünya ülkesi gibi gösteren zihniyet türevleri bunlar...
  • mercedeste olsa bmw de olsa volvoda olursa aracların motorları 300bin km civarı ciddi anlamda ölür. eskisi gibi komp vermez yag eksitlmeye başlar iyice folloş bir hale gelir. zaten birde bu bmw ise kullanıcı kitlesi malum. bence alınmaz mı alınır ama km sadece motorlar bitmiyor bu aracın ön takımı neredeyse motorun yarı fiyatına cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Bisikleti aşağılayıcı bir tavır sergileyen arkadaş bloklanmaktan başka neyi hakediyor ki forum ortamında. Başka bir şey yapabilsem onu da yapardım. Bizi 3. dünya ülkesi gibi gösteren zihniyet türevleri bunlar...

malesefki türk halkı herşeyi çok bildiğini sanıyor ama bişey bildiği olmadığı gibi öğrenmeyide istemiyor.bisikletin zevkini alamayanlara acıyorum tekerimin patlaması bile ayrı bir macera :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

BMW'ci arkadaşlar vardı onlarda yok, o zaman yorumlarını beğendiğim iki arkadaşa soralım

Cihan audici ama haberin olsun. Sevmez BMW yi.

Araca gelirsek mükemmel duruyor. Keske 2.0 veya 3.0 motor olsaydı. Ara motor olması kötü oldugundan degil goz asinaligi olmadıgından.
    Büyük hacim ve atmosferik. Temiz de duruyor bu arada. Ben alınır diyorum.

• Motoru perttir bunun
  • Bence alırsanız bütçe birazda zorlanıp 520d sini alın ya da bunların hepsini boş verip dolu bir tane 320d temiz bulmaya çalışın daha çok tatmin eder ve sıkıntı ihtimali daha az olur.Birde otomatik şansızaman vs. bakılsa güzel olur.Birde fotoğraflarda hafif ışıkla oynanmış vs. her şey fotoğrafı yansıtmıyor olabilir ama güzel temiz duruyor şimdilik.
  • Kenara 30.000 TL yedek parça bütçesi koyun, aklınıza da 18 litre/100 km'lik yakıt tüketimini...

Şimdi karar vakti sizin!

• Bu 2004 modellerin yakıt tüketimi çok fazla, ayrıca araç dizel değil benzinli, yakıtını siz düşünün artık. Dışından sıfır gibi durduğuna bakmayın. Aldıktan sonra kim bilir ne masraflarla karşılaşacaksınız ki km'si 215.000'de. Az bi rakam değil... Bunu alanın başı çok ağrıyacak.
  • Hiç bulaşma bence. Neresinden ne çıkacağı belli olmaz bu tip araçların.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.