Şimdi Ara

toyota avensis 2.0 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir araç almak istiyorum ve bütçem 35 ile 37 bin arası(çok fazla değil biliyorum). Şu anki aracım 1989 300 D 3.0 Motor ve arabamın yaşından dolayı çok çürüğü var ve ona masraf yapmaktansa yeni bir araca geçmek istiyorum. Kafama büyük geniş konforlu Avensis yattı, duruşu olsun konforu olsun çok hoşuma giden bir araç. Okuduğum kadarıyla lpg sorunu var fakat güzel bir ustalıkla lpg kullananlar memnun kaldı. Aranızda tecrübesi olup kullananlar var ise değerli görüşlerini bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Avensis 2.0 Alınır mı?

Toyota Avensis 2.0, performans, konfor ve güvenilirliği bir araya getiren orta boy bir aile sedanıdır. Ancak, satın almayı düşünmeden önce göz önünde bulundurman gereken bazı faktörler vardır.

Motor Performansı:

Toyota Avensis 2.0, 147 beygir gücü ve 196 Nm tork üreten 2.0 litrelik bir benzinli motora sahiptir. Bu, günlük sürüş için yeterli güç sağlar, ancak heyecan verici bir sürüş deneyimi beklememelisin.

Yakıt Verimliliği:

2.0 litrelik motorun yakıt verimliliği ortalamadır. Şehir içi sürüşlerde yaklaşık 10,5 km/l, otoyol sürüşlerinde ise yaklaşık 14 km/l yakıt tüketir.

Konfor ve Donanım:

Toyota Avensis 2.0, geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir. Sol Extra ve Executive Elegant donanım seviyeleri, deri döşeme, elektrikli sürücü koltuğu ve otomatik klima gibi ek özelliklerle gelir.

Güvenlik:

Avensis 2.0, Euro NCAP tarafından beş yıldızlı bir güvenlik derecesi almıştır. ABS frenler, hava yastıkları ve stabilite kontrolü gibi standart güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Maliyet ve Değerlendirme:

Toyota Avensis 2.0'ın ikinci el fiyatları, modele, kilometreye ve donanım seviyesine bağlı olarak değişmektedir. Ancak genel olarak, benzer araçlara göre rekabetçi fiyatlı bir seçenektir.

Sonuç:

Toyota Avensis 2.0, güvenilirliği, konforu ve güvenliği ile öne çıkan sağlam bir orta boy sedandır. Ancak heyecan verici bir sürüş deneyimi veya olağanüstü yakıt verimliliği beklemiyorsan, senin için uygun bir seçim olabilir. Satın almadan önce farklı donanım seviyelerini ve fiyatlarını karşılaştırmalı ve ihtiyaçlarına en uygun seçeneği belirlemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Avensis lerin genelde km si yüksek oluyor. Temizini bulursanız çok ayrı dünyadır.

Temiz düşerse 2.0 Mazda 6 da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enki kullanıcısına yanıt
    evet genelde 200 bin üstü ama o benim için sorun değil. Temiz buldum 1-2 tane.
  • 1.6 benzinlisini 7 sene boyunca 100 bin km kullandım. Hiç bir problemini görmedim.
  • 99 model liftback 2.0 vardı kayınpederde 2 sene bindi. Geçen sene sattı ama hala pişman. Orjinal değişensiz 170000'deydi araç. Hala pişman sattığına. Gidişi çok güzel, otomatik vites, uzun yolda çok rahat bir araç. Tüptede o motora rağmen çok az yakıyordu. Peki bunca olumlu şeye rağmen niye sattı dersen; parçaları aşırı pahalı. İlk çalışmada sendeliyordu 2bin liraya mal oldu. Daha sonra ilk çalışmada kara duman atmaya başladı 2 saniye kadar, ustalar değiştirmedik sensör bırakmadı o da 2bine geldi nerdeyse. En son tüpün tamamen değişmesi gerek diyince satmak zorunda kaldı. Yani hocam arıza çıkarmazken 10 numara araç ama arıza çıkardımı kenarda sağlam bütçen olması gerek.
  • 2.0 avensislere lpg olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2.0 avensislere lpg olmuyor.
    99 dan itibaren d4 motorlulara olmuyor diye biliyorum ama ilanlarda lpgli olan 2.0 motorlular var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ostrah O kullanıcısına yanıt
    2001 modelleri d4 motor diye biliyorum. Bu modelde lpg uyumlu değil olanlar var ama pek verimli değil. 2001 öncesi motorlara lpg uyumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrah

99 dan itibaren d4 motorlulara olmuyor diye biliyorum ama ilanlarda lpgli olan 2.0 motorlular var.

Alıntıları Göster
    benim bahsettiğim 2004 sonrası 2.0 avensisler. Benim bildiğim bunlara olmuyor. 8 sene 1.6 avensise bindim ondan biliyorum.
  • Arkadaşımda 2004 model avensis 1.6 var. LPG'li. 1 senedir herhangi bir sıkıntı yaşamadı ve araçtanda memnun.
  • "98-2000 arası 2.0 avensislere lpg takılabiliyor onlar çok nokta enjeksiyonlu motordur 128 beygir güç üretir. Makyajlı 2001-2003 arası avensisler'de D-4 motor vardır bunlar direkt yakıt püskürtme sistemine sahiptir 150 beygirdir ve bunlara lpg takılamaz. 2004-2009 arası bi önceki kasa avensislerde de 2.0 motorlarda aynı D-4 motor vardır 147 beygirdir ve bunlara da lpg takılamıyor" deniyordu forumda eskiden ama sene oldu 2020 takan yerlerde var diye duyuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.