Şimdi Ara

2004 elite honda JAZZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu arcın donanım ve teknik özelliklerini nerden öğrenebilirim?

• 2 tane donanımı var adlarını tam hatırlamıyom
    ilkinde plastik cant ön camlar otomarik abs klima arka camlar elle merkezi kilit
    dieride ek olarak otomatik klima sunroof arka camlar da otomatik ama 2005 den sonra geldi sanırım otomatik klima tam emin deilim o konuda... bu arada nickini hatırladım naptın araba alma işini biz vazgeçtik 0 işinden 2. el bi 2006 corsa dizel essantial bulduk tanıdıktan 69 bin km de 16 500 dedi büyük ihtimal 16 yha alcaz gibi pazartesii
    elite olan full olan şimdi hatırladım... öski kasasıda güzel duruyo bu aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 4 Nisan 2009; 19:57:26 >
  • hayırlı olsun.ben de vazgeçtim mecburen sıfırdan . bir tane 2. el buldum 42.00 0kmde jazz elite. 20000 tl. bakalım yarın bi bakacam. sence 20000 eder mi?
  • eskiden bende almayı düşüyordum ama sonra mali durum kurtarmadı araçta öle kronik sorun felam yok valla otomatik klima sunroof arka camlar otomatik felam sa al ama 2. el piyasasını bilmiyorum bu araçta 1.4 83 bg motor kullanılıyor az yakar şehir içi otomatik şanzımanı var cvt diye 7 ileriydi sanırım şimdi başka arabaları örnek göstermiyim kafan karışmasın netten bi araştır fiyatlarını ona göre karar ver önceki kasası 31 e felan satılıyodu en son onu hatırlıyodum ama otomatik vitesli olan full versyonu... aracın bakımları önemli triger baskı balata tekerlekler borç harç kazasına felam bak sonra yap pazarlıkını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.