Şimdi Ara

2004 F Segment araba alinirmi (Ilanli) -Vazgecildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu aracın standart bakımı ile yol alma devri geçti. 2 Ayda en az 1 kere ciddi masraflar çıkartmaya meyillidir. Ve minimum masrafınız her zaman 1.000 TL'den başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 14 Ocak 2017; 22:27:9 >
  • Bana kalsa almak isterim, çok da mantıklı ama bir sorun çıkarsa da cepten çıkacak 3-5 kuruşa üzülmemek lazım. Sonuçta F segmenti araca bineceksin, boru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Bana kalsa almak isterim, çok da mantıklı ama bir sorun çıkarsa da cepten çıkacak 3-5 kuruşa üzülmemek lazım. Sonuçta F segmenti araca bineceksin, boru değil.

3-5 kuruş mu?

bir arkadaşta range-rover var 35bine aldığı. serviste başka bir range rover görmüş aynı durumda. bir o kadar şanzıman masrafı çıkarmışlar araca. bizim arkadaşın onu görünce bile beti benzi atmış. aracın sahibinin halini düşünemiyorum. bu arabanın da şanzımanı ondan aşağı değildir. öyle yukarda bir arkadaşın dediği gibi 10-15'e kurtulamazsın.

yahu benim stilo bir beyin sorunu yaptı da 10bine ancak kurtuldum, 19'a sattım arabayı. bu bmw 750 yahu. düşünemiyorum bunun beyin ya da şanzıman sorunu çıkardığını. bitirir adamı. 65bini gömersin.

ayrıca bu araçların gerçek alıcıları sıfırını alır, 2. eline bakmaz. bizim gibilerin de parası yoktur, parası olanın da gözü korkar. 2. elleri de böyle rakamlara rağmen bir türlü gitmez işte. saatli bomba düpedüz.

• Uzman görüşü alalım.
  • Piyasada daha yaygın olan, parçalarını çıkmacılarda bulabileceğiniz veya yan sanayi üretimi parçaları olan E segment bakın derim.

E60 520d, w211 e200 falan olabilir.
  • Ele ayağa düşmüş F segment alınmaz, alınacaksa makamdan çıkma servis bakımlı, yada çok fazla el değiştirmemiş büyuk kazası olmayan bir araç alınır.

Sırf ucuz diye alınmaz, bu tarz araçlarda gerekirse 10-15bin fazla verilip bahsettiğim türdekiler alınmalı. Ucuza aldım diye düşündüğünüz araç size daha fazlasını harcatır. 735i yerine 745i tavsiye ederim. Piyasası daha hızlı 35i ye göre, ikiside V8. İmkan varsa 730d almak daha mantıklı. İstanbul şehir içi 20-22 litre yakıyor benzinlileri ona göre
  • W211 E200 kompressor 184 ps makyajlı tavsiye ederim. Temiz bulursanız evladiyelik resmen.

Veya W203 C180 kompressor makyajlı 143 ps. Fiyatı daha uygundur ancak bir E class değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgectim, parca fiyatlari cok pahaliymis ve her ay ciddi masraflar cikarabilirmis. Herkese yorumlari icin tesekkurler.
  • hacı abi bunları almak basit alınırda maybach bile var ama işin özeti yürütme maliyetleri :S oem parça alternatifleri yok genelde serviste bulanilirsin ki düşün servis f segmenti araba parçasına ne der
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.