Şimdi Ara

2004 fiesta 17500tl uygun mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alıcıların çoğuda salak değil nitekim bak benim kardeşim alacak ama para bankada almıyor neticede alıcıyı enayi sanandır asıl enayi verir ilanı bekler sittin sene
  • fiyatlar düşermi arkadaşlar araba alacam beklemelimiyim sizce?
  • Çok çok acil ihtiyacınız yoksa bekleyin ben de bekliyorum..Araba satmayı niyeti olan 10-15 günde satar en fazla..Ben de 2 defa araba sattım 1 hafta oldu araba satılmıyor diye bunalım yaşadım.. 2 defa fiyat indirdim..10 gün olmadan satıldı.Öbürünüde 2 günde sattım..
    Arabayı sahibinden ve gerçekten satmaya niyeti olandan alın..Bazen nete öyle ilanlar düşüyor tam piyasa değeri anında satılıyor..Bazısı 5-10 gün bekliyor ardında fiyat indiriyor..Bunları bekleyin..Satıcı olmayanın malına alıcı olmayın.
  • bekle arkadaşım düşecek fiyatlar bırak hayal kursunlar anca enayiler şu zamanda kazık yiyor para sende zaten satan düşünsün günden güne eskiyen değer kaybeden bir meta neticede araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichter -- 21 Kasım 2010; 15:03:13 >
  • Yahu 2006 dizel fiestam var.Model yükseltip yeni fiestalardan almak istiyorum.Ama fiyatlar hakkaten uçuk...
    Sıfırı 27000 civarı 1.25 trend e bile 26000 yazan adamlar var yaw, Allah ıslah etsin....
  • beyler 2004 fiestaların hiç birinde abs yok mu yoksa en düşük pakette mi abs yok sadece?
  • Fren balataları eğer yanak yapmamışsa kendine, demekki balatalar yenidir ve yeni oldugu için kullanılmamıştır. Kullanılmadığı içinde az km'dedir ;)
  • Ramazan bayramından önce bir arkadaşım Ankara araba pazarından 2007 dizel abs vs. tam donanımlı değişen yok yanlız arka sağ kapısı boyanmış fiestayı 17.500 TL'ye aynı araç sahibinden.com'da 18.500 TL idi. Satıcıya telefonda fiyatta bi güzellik istediğimizde kabul etmemişti. Kısmet işte aynı arabayı tam pazarı terketmek üzereyken hadi şu sırayada bakıyım deyince görmüş ve kapmış arabayı.
  • daha bunlar dahada düşecekler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.