Şimdi Ara

2004 fiesta 17500tl uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model dizel 70000km de fiesta 2 parçada boya var değişen yok temiz bir araç

17500tl istiyor

fiyat uygun mu alınır mı veya en fazla kaça alınır

cevap verirseniz sevinirim

• abs varmı? kilometresi orjinalmi? düşürdülerse pek bilmenin imkanı yok ama tahmin edebilirsin..gerçekten 70000 gibi duruyomu yani...ben 2008 de 15000 tl ye almıştım absli dizel 2004 fiesta hala kullanıyorum..biraz yüksek gibi
  • ben 2007 model cool 52binde 19,500 almıştım 2010 başlarında... birazda düşün ark..
  • cevap veren arakadaşlar teşekkür ederim.
    ABS yok bana da fiyat biraz fazla geldi. Çok kolay satılan bir araç olduğu için fiestanın bu modellerini düşünüyordum. Km işini kendisi orjinal diyor ama %100 bilmek çok zor neyse biraz daha bekliyecez bakalım.
  • 2004 ve abs olmuyan araç için fazla fiyat bence.
  • biraz fazla gibi. ben cuma günü 2004 dizel güvenlik paketlisini(abs+ çift airbag) 16.500 e aldım. çelik jantlı falan temiz bir araçtı. fiesta fiyatları bu ara artmış gibi görünüyor. biz de aceleye getirdik biraz fazla verdik ama hayırlısı artık
  • ABS de yok yuhh yaa adam bu kadar para niye istemiş 2004 model araça bide yuhh diorum başka birşey demiorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeşim 2004 model fiestaya bu kadar para verilmez. hemde abs felanda yok onlarda. boyada var diyorsun. km si orjinal olup olmadığınıda bilmiyorsun. bence verilmez bu kardar para. 2-3 daha koyarsın üzerine 2007 2008 model fiesta alırsın...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_ka1977

Arkadaşlar 2004 model dizel 70000km de fiesta 2 parçada boya var değişen yok temiz bir araç

17500tl istiyor

tam güzel diyorsun kardeşim ama bu kadar para verme. bizim şirkette 2008 modeli var güzel araba. çabukta satılan bir araç. daha uygun fiyatlara baksen...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_ka1977

Arkadaşlar 2004 model dizel 70000km de fiesta 2 parçada boya var değişen yok temiz bir araç

17500tl istiyor

ben alınır diyorum çünki ben aldım haziranda 2004 66 bim de 2004 abs de yok..ilk sahibinden aldım kazası bişiyi yoktu..sahibide bakımlı iyi kullanmıştı arabayı görünce fark ettiyor ama...ayrıca o triger falan ağır bakımlarınıda yaptırmış 63 binde iken..aynen dediğin fiyata aldım çokda memnunum maşallah..
  • Hayır abs si olsa sanki devreye girecek şekilde kullandınız! abs siz de güvenli durabilirsiniz, şart değil, olursa güzel olur tabi...
  • fiyat normal belki 500 daha aşağı çekebilir bende 19000 bine 2007 abs siz abs çok önemli değil almıştım agır bakımları yapılmış ve temiz olmalı 500 lira daha düşük verip başını agrıtacagına 500 fazla ver temizini al yılından cok temizliğine bak derim değişeni falan olmazsa daha iyi olur
  • Arkadaslar dizel fiyatlarını bilmiyorum ancak bendeki benzinli aracımı satmak istesem yeminle sölüyorum 17 binden aşağı satmam. Neden mi?
    1.Garaj arabası
    2. 26. binde
    3. 2005 model comfort
    4. Üzerinde atiker sıralı istem var.
  • UÇUN UÇUN YIL 2011 FİYATLARA BAKIN YAHU POLO ALINIR DİZEL O PARALARA DAMLA FAR
  • Ben de diyorum ki piyasa neden düşmüyor..2004 fiestaya 17500 verenlerin olduğu bir ortamda fiyatlar düşer mi hiç? Arabalar satılıyor demekki millet 2004 abs siz donanımsız arabaya bu parayı isteyebiliyor..
  • Bu para verilir mi diyen arkadaşlar; fiyatı fazla bulduğumdan sordum zaten.
    Hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için.
    Arabayı almadım.
    Satıldı ama bilmiyorum kaça satıldı.

saygılar...
  • 2007 model kazasız boyasız temiz fiestaya 21.500 istendiğini gördüm hemde guvenlık paketli değildi. abs yok, yolcu airbagi yok. 21.500de de bi kuruş ınmıyorlardı. 2 gün sonra baktım ki satılmış bile araç=)
  • 2007 güvenlik paketli fiesta babamda almıştı.. 2009da 17.400e almıştı... şimdi 19.500 verdiler vermedik:) fiyatlar bu ara biraz uçuk yani
  • keşke verseydin yakında 15-16 olacak onların piyasası biraz daha zaman geçince piyasa doyacak zaten o zaman fiyatlar normale düşecek
  • Bu aralar millette bavulla para var..2001 focus ghilar 21-22 bine çıkmış..20 bin verildiği halde arabasını satmayanlar vardır mutlaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 20 Kasım 2010; 16:34:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.