Şimdi Ara

2004 FOCUS VE LPG !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kroki derken lastik değiştirirken kullandığımız aletten söz ediyorsan var ama ne alakası olduğunu anlamadım, muhtemelen başka bişeyden bahsediyorsun tam açıklarsan yardımcı olmaya çalışayım.

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

tomasettonun kroki problemi vardı bildiğim kadarıyla. sizin aracın krokisi varmı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: severn

2004 ghia hb aracımı nisanda aldım, üstünde tomasetto takılıydı, aldığımdan beri keyifle kullanıyorum, çekişi güzel hiçbir sorun yaşamadım.

Bu arada ankarada tomasetto takan iyi bir usta var mı, kışa girmeden bi ayarlarına baktırmak istiyorum.

• Landi Renzo kit kullanıyorum. Çok şükür 10bin km oldu. Sorun çıkarmadı. Ortlama 9lt gaz/100km yakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazymathci

Landi Renzo kit kullanıyorum. Çok şükür 10bin km oldu. Sorun çıkarmadı. Ortlama 9lt gaz/100km yakıyor.

Erdal iyi bir Usta'dır...
  • Lmnggen projeden bahsediyor sanırım..Tomasettonun bildiğim kadarıyla proje sorunu yok benim taktırdığım zaman proje yoktu ama başka bir kitin projesini almıştım..
  • evet projeden bahsediyorum... tanıdık biri sorun yaşamıştıda...
  • Proje ile ilgili bir bilgim yok nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum, dediğim gibi aldığımda takılıydı ve onunla ilgili tek elimde olan da lpg ruhsatı..
  • benim aracımda eco tech var ilk zamanlarda baya zorlandım alışmakta benzinin yerini tutmadı fakat sonra tüketimde düştü performasta arttı... kesinlikle öneririm cebini biraz düsünüyorsan lpgye geç...
  • landi renzo iyidir...
  • Telefex ve Prins için en iyi iki LPG kiti olduğunu söylüyorlar. Bizim Alfa motorları çok hassastır ve LPG ile uyumu çok iyi değildir buna rağmen Telefex taktırıp sorunsuz kullanan bir arkadaşım var. Gayet memnun.
    Belki biraz pahalılar ama değer diye düşünüyorum.
  • Landi Renzo taktırdım. uzun yolda 124 ykrş
    ş. içinde 170 ykrş yakıyor.
    Bence öncelikle şu na dikkat edin. Takdıracağınız marka önemli, ama sorun olduğunu da, servise gidebileceğiniz kadar yakın olsun.
    Bunu şu açıdan söyledim.
    Örneğin; Ankara da teleflex takdırıpta Niğde de, Sivas ta olanlar var. Sorun çıktığında Ankara ya gitmek zorunda kalıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.