Şimdi Ara

2004 Honda Civic aldım..bigi.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
26.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm kardeş önce araban hayırlı olsun gelelim lpg olayına anlaşılan sen araba ile biraz çoşuvemişin eh tabi yakıt sana fazla gelmiş.yani bu bi sefere mahsus
    şimdi yeni lpg kullanan bir kişi olarak sana başıma gelenleri anlatayım arabam 90 toros arkadaşımda 2000 mazda var ben düz arkadaş sıralı lpg taktırdık şimdi arabalardan kurtulmak için yol arıyoz
    1. arabalar tam birer takoz oldu aracım benzinli iken 90 model toros ila afyon kütahya yolunda çok rahat 150 i buluyodum ama şimdi nerde 120 dedimi bitti üstelik araç 120 ile gittiğini hissettirmiyor sanki rampadan vites boşa alınıp aşagı salınmış gibi gidiyor çekiş rezil üstelik araç ivme kazanacakken sanki gazı yemiyo gibi kesik yapıyo ve araç titriyo gelelim sese araç 80 de ama sanırsınki 160 a çıktım bu arada BRC marka kullandıgım lpg sistemi birde daha 1270 km yapmama ragmen aracımın sesi bile değişti çok yazık oldu arabamı seviyordum ama artık sogudum bide şuna üzülüyom arabam 90 model ama hala 58 bin km de çünkü yılda en fazla 3000 km yol yapıyom olan motora olacak ama karar senin tak yada takma demem fakat çok ii düşün aracın degeride düşer hım birde lpg ciler öve öve bitiremiyo bu lpg olayını ama lpg cilere şunu sormak gerek neden otomobil fabrikaları fabrika çıkışı lpg li araç üretmez madem bu kadar ii ise ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın_26 -- 21 Mart 2007; 2:40:53 >

• selamlar

dostum hayirli ugurlu olsun ben de de 2003 es var , inan muthis arabalar , yakitlari cok ama cok iyi,bence tupu dusunme bile, tabiki karar senin, aldigim gunden beri cok huzurlu biniyorum aracima, iyiki almisim diyorum ,

saygilar
  • Hayırlı olsun.Benim de çok hoşuma giden bir model.
  • arkadaslar 2004 model 47000km de cıvıc es sunrooflu buldm cok temız bı araba 25 son dıolar ne dersınız alınırmı
    kacırmak ıstemıorum da!!
  • civic kullanıcısım harika arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dowaby
    arkadaslar 2004 model 47000km de cıvıc es sunrooflu buldm cok temız bı araba 25 son dıolar ne dersınız alınırmı
    kacırmak ıstemıorum da!!

Fiyat iyi, darbesiz, çiziksiz, motor-mekanik tamamen sorunsuz ise kaçırmayın !
  • arkadaslar arefe gunune kadar karar verıcm . babamda yarın bakacak bır.. yalnız bugun oğrendıkkı bagaj da lokal boya varmısh ufak bıryerde....babam cıddı olarak adamla konusmush bugun telefonda .ama baska hıcbıryerınde sorun yok mush.teste fln cıkılacak ıste..kısmetse yılbasına teslım alırm babama baglı yarın .gece iç mekan resmı varmı arkadaslar bu arada gorunum olarak gosterge optıtron ancak klıma radyo vs ısıklandırması nasıl bu arabanın...yavuzada@hotmail.com bnm adresm resm vs gonderebılırmısınız..şirkette msn yok ancak ara ara maıl check yapabılıorum..verdıgınız bılgıler ıcın cokk tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dowaby -- 17 Aralık 2007; 23:04:17 >
  • honda civic in türkiyede satılan modelerinin yıllara göre fotoğraflarını koyabilir misiniz.
    mesela 2000-2007 arası
  • quote:

arkadaslar 2004 model 47000km de cıvıc es sunrooflu buldm cok temız bı araba 25 son dıolar ne dersınız alınırmı
    kacırmak ıstemıorum da!!
    Biraz geç oluyor ama 2004 te civic makyajlandı. Eski (makyajsız) kasa ise bana fiyat çok geldi.
  • sorunsuz ve sağlam bir araç almıssınız hayırlı olsun performansı ve iç ferahlığı arka koltuklerın genişliği bir üst sınıf motoru zaten tartışılmaz o tektir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.