Şimdi Ara

2004 HONDA CİVİC İES OTOMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamı sattım.Honda civic almayı çok istiyorum.Bir tane buldum.Araba 34.000 de orjinal.Full ve otomatik olan modeli.Yalnız biraz bakımsız.30.000 bakımı gerekiyor.Bide sağında solunda çizikler var.En son 24.000 istedi.Bende 23.500 dedim.Bu arabayı bakıma soksam ne kadar masrafım olur.Dediğim fiyatlarda iyimi.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

• bakımdan kastın ne rutin 30000 km bakımı mı?
  • fiyat normal o paraya başkada bulabilirsin ama bunun km'si iyiymiş.
    bakım eğer honda servisinde yaptırmayı planlarsan yazeks'in sayfasına gir bak orda bütün bakım fiyatları var
  • bende aynısının 2005i waryardımcı olurum

araç fotolarını görsek
  • honda ve otomatik.

başka söze gerek yok zaten. uzun ömür ve sorunsuzluk vaad ediyor.

hayırlı olsun şimdiden

hayırlı günler.
  • mükemmel tercih, çizikler için bi boya koruma yaptırırsın hiçbir sıkıntın kalmaz,ezik falan yoksa hiç önemseme, 30.000 bakımı sanırım 250-300 arası olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayan7

Arkadaşlar arabamı sattım.Honda civic almayı çok istiyorum.Bir tane buldum.Araba 34.000 de orjinal.Full ve otomatik olan modeli.Yalnız biraz bakımsız.30.000 bakımı gerekiyor.Bide sağında solunda çizikler var.En son 24.000 istedi.Bende 23.500 dedim.Bu arabayı bakıma soksam ne kadar masrafım olur.Dediğim fiyatlarda iyimi.Bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • 2004 honda civic ot. mi aldım.Yarın servisten alıcam.Ama bi kaporta sorunu var 500 ytl kadar masrafı var.
    Ama araç süper bide otomatik.Tam keyif yani.
  • otomatik iğrenç bi icat kesinlikle tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

honda ve otomatik.

başka söze gerek yok zaten. uzun ömür ve sorunsuzluk vaad ediyor.

hayırlı olsun şimdiden

hayırlı günler.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.