Şimdi Ara

2004 megane II 2005 scenic takası mantıklı olur mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Evet arkadaşlar arabayı bugün gidip gördük fakat resimlerde görüntüleriyle pek alakası yoktu açıkçası, bayağı yıpranmış göründü gözüme bizim arabayla değişmesine razı olamazdım fiyatta da bir orta yol bulamadığımızdan vazgeçtik,sanırım bir sene kadar kullanacağız meganeyi

ilgilenip cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Tüh ya bende güzel bir arabadır diye düşünmüştüm

Scenic güzel araba içi filan geniş rahat fakat bu scenic ziyadesiyle yıpranmış hor kullanılmış belli oluyordu ayrıca bayağıda çiziği vardı orjinalliği bozulmasın diye boyatmamışlar heralde,velhasılı kelam arabayı inceledik iki de çaylarını içtik, daha temiz araba düşerse haber edersiniz dedik geri döndük

• Zamanında 1.6 motorlu bi Scenic 1 im vardı... Ne onun gibi kullanışlı , değişken , ferah bir otomobil daha görmedim. En azından zamanı için. 1 hamlede katlanan koltukları herşeyi bambaşkaydı...

Scenic 2 nin de bu geleneği sürdürdüğünü düşünüyorum. Yılda 20.000 km yi geçmiyor iseniz benzinli alın fakat 20.000 ve üzeri yapıyorsanız dizele yönelin derim. Ayrıca verdiğiniz link de de fiyat biraz yüksek tutulmuş gibi geldi bana. Performans önemli değil ise değiştirin gitsin

Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Zamanında 1.6 motorlu bi Scenic 1 im vardı... Ne onun gibi kullanışlı , değişken , ferah bir otomobil daha görmedim. En azından zamanı için. 1 hamlede katlanan koltukları herşeyi bambaşkaydı...

Scenic 2 nin de bu geleneği sürdürdüğünü düşünüyorum. Yılda 20.000 km yi geçmiyor iseniz benzinli alın fakat 20.000 ve üzeri yapıyorsanız dizele yönelin derim. Ayrıca verdiğiniz link de de fiyat biraz yüksek tutulmuş gibi geldi bana. Performans önemli değil ise değiştirin gitsin

Şimdiden hayırlı olsun

Cevap için teşekkürler yılda taş çatlasa 12.000 km anca yapıyoruz o yüzden dizeli bende düşünmüyordum,2004 model meganede de aynı 1.6 motor ve şanzıman var sanırsam 2 aydır kullanıyorum alıştım artık eskisi gibi performans beklentim yok, ayrıca aracı haftasonu gidip gördük çok yıpratmışlar kullanırken belliydi fiyattada orta yolu bulamadığımızdan vazgeçtik ama aklımın bir köşesinde yer edindi Scenic değiştirmeyi düşünürsek tekrar ilk olarak scenic bakacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

Evet arkadaşlar arabayı bugün gidip gördük fakat resimlerde görüntüleriyle pek alakası yoktu açıkçası, bayağı yıpranmış göründü gözüme bizim arabayla değişmesine razı olamazdım fiyatta da bir orta yol bulamadığımızdan vazgeçtik,sanırım bir sene kadar kullanacağız meganeyi

ilgilenip cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Tüh ya bende güzel bir arabadır diye düşünmüştüm

Scenic güzel araba içi filan geniş rahat fakat bu scenic ziyadesiyle yıpranmış hor kullanılmış belli oluyordu ayrıca bayağıda çiziği vardı orjinalliği bozulmasın diye boyatmamışlar heralde,velhasılı kelam arabayı inceledik iki de çaylarını içtik, daha temiz araba düşerse haber edersiniz dedik geri döndük

Yok zaten bende sizin almayı düşündüğünüz araç güzeldir demiştim

• Yanlış alıntı yapmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 12 Ekim 2010; 22:15:49 >
  • Scenic almayı düşündüğünüz için bir şey demedim fakat özellikle yüksek araçlarda ESP donanımını almanızı tavsiye ederim eğer tekrar böyle bir düşünce içinde bulunursanız

Her ne kadar en küçük otomobile kadar lazım olsa da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Scenic almayı düşündüğünüz için bir şey demedim fakat özellikle yüksek araçlarda ESP donanımını almanızı tavsiye ederim eğer tekrar böyle bir düşünce içinde bulunursanız

Her ne kadar en küçük otomobile kadar lazım olsa da :)

Valla ne yalan söyleyeyim yapmış olduğum kazaya kadar esp için olmasada olur diye düşünüyordum ama o gün orda aracımızda esp olsaydı arabayı daha rahat toplayabilir hatta kontrolü kaybetmeyebilirdim, kazadan bir gün sonrasında esp artık benim içinde en az abs kadar standart bir donanım haline geldi o yüzden bende bir sonraki aracımızın esp donanımına sahip olmasını istiyorum tabiki

• Megane scenicten farkli......
  • geniş bir araba istiyorsanız gayet güzel bir araba scenic leri begeniyorum uzun yol için gerçekten güzel bir araba almanı tercih ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.