Şimdi Ara

2004 model Fiat Palio hakkında... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende şimdi palio 2003 1,2 3 kapı(yani tek kapı denenlerden:) almayı düşünüyorum ama yazdıklarınız beni çok etkiledi şimdi palio nun tek kapısı yokmu:????alan bayan sıfır almış ve orjinali böyle diyor eğer van dan bozmaysa almamalıyım dimi? yardımcı olun lütfennnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: kekeme

merhaba arkadaşlar bende şimdi palio 2003 1,2 3 kapı(yani tek kapı denenlerden:) almayı düşünüyorum ama yazdıklarınız beni çok etkiledi şimdi palio nun tek kapısı yokmu:????alan bayan sıfır almış ve orjinali böyle diyor eğer van dan bozmaysa almamalıyım dimi? yardımcı olun lütfennnnnnn

Palio nun binek tek kapısı iç piyasaya çok az verildi.

belki 3-4 tane sporting piyasada mevcut.

palio almayı düşünüyorsan 2002-2003 1.2 16v 5 kapı almanı tavsiye ederim.

van dan dönme tek kapılar ile uğraşma.alırken ucuzdur ancak elinde kalabilir.
  • TEŞEKKÜRLER şimdi araştırıyorum zaten faturasını istedim aracın arayıp sorucam fabrika çıkışı camlı koltuklumu yoksa van mı vandan bozmaysa haklısın almayacağım, ama orjinali coupe ise alayım diyorum güzel araba çünkü 12000km de hem çocuklarıda arkaya atarım düştümü kapıyımı açtı derdi de yok.
  • akıncı haklı bencede arabayı düzgün kullanınca 7 lt yakar.bizim burdada adam kullanmıyor doblo 1.3 8lt mazot yaktırıyor aynı motorlu araba bizde 6.5lt yakıyor düzgün ve yerli yerinde kullan sorun olmaz.
  • HORT
  • Bende 2004 sonu palio 1,2 EL 16V aldım yakıt tüketimi nedir ne değildir kullanan arkadaşlar bir ilgilenirse iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.