Şimdi Ara

2004 model ford comfort sedan alsam pişman olurmuyum? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sınıfındaki araçların full olduğunu düşünürsek bomboş focusun ikinci eli bence iyi bile. meganlarda soğutmalı torpido olayını duyunca şok olmuştum. mesela benim arkadaşın 2004 golf u var 8 hava yastığı var. clio 1.2 de bile standart 4 hava yastığı var. ama focus focustur. kalitesi, yol tutuşu ve tipi yeter. focusu bilen alıyor alıncada başka arabaya binmiyor.
  • ben almak istediğin arabayı 1.5 yıl kullandım, 2005 mayısında 23000 ytl y satıp tdci aldım. 2004 confort focus gerçekten çok memnun kaldığım bir araba ,hatta sattığıma pişmanım, yanız 2004 ler için bir bilgi vereyim aklında olsun 2004 ler ağustos 2003 sonunda satılmaya başlandığında abs yoktu, abs istersen galiba 1500-2000 ytl gibi fark isteniyordu , hatrladığım kadarıyla abs olmayanlar 30000 ytl ye satılıyordu, ancak 2-3 ay sonra comfortlarda abs ve 4 cam otomatik standart oldu. ben aralık 2003 te koç ve hurda araba indirimiyle 25000 ytl ye almıştım.yani diyeceğim 2004 lerin bazılarında abs yok ona göre.
    quote:

Orjinalden alıntı: bozbel

Merhaba arkadaşlar, Ben siteye yeni üye oldum. 2004 model ford focus comfort sedan almayı düşünüyorum. 21 milyar fiyat isteniyor. Acaba bu fiyata alınabilir mi? Yakıt sarfiyatı ford focusların nasıldır. Biraz fazla olduğu söyleniyor.
    Tavsiye edermisiniz? Bilginizi paylaşırsanız mutlu olurum. Teşekürler..

• arkadaslar bende ford focus comfort 2005 model almayı dusunuyorum. bır tane buldum 86.bınde 3-4 parcada lokal boya var.. 20.400 fıyatı acaba alınır mı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.