Şimdi Ara

2004 model ford comfort sedan alsam pişman olurmuyum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ben siteye yeni üye oldum. 2004 model ford focus comfort sedan almayı düşünüyorum. 21 milyar fiyat isteniyor. Acaba bu fiyata alınabilir mi? Yakıt sarfiyatı ford focusların nasıldır. Biraz fazla olduğu söyleniyor.
    Tavsiye edermisiniz? Bilginizi paylaşırsanız mutlu olurum. Teşekürler..

• al hocam hiç pişman olmazsın. alıp da pişman olanı görmedim. focus kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. yakıt hiç de öyle fazla değildir. ben ankarada şehir içinde 21-22 ykr yakıyorum. aşağıda vereceğim linkte focusun yakıtıyla ilgili ayrıntılı yorumlar bulabilirsin. ama 2004 comfort için fiyat biraz çok gibi geldi. 20 milyara çok iyi sedan comfort bulunabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11105902/tm.htm burdan focusun yakıtıyla ilgili yorumlara bakabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bozbel

Merhaba arkadaşlar, Ben siteye yeni üye oldum. 2004 model ford focus comfort sedan almayı düşünüyorum. 21 milyar fiyat isteniyor. Acaba bu fiyata alınabilir mi? Yakıt sarfiyatı ford focusların nasıldır. Biraz fazla olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karenin

al hocam hiç pişman olmazsın. alıp da pişman olanı görmedim. focus kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. yakıt hiç de öyle fazla değildir. ben ankarada şehir içinde 21-22 ykr yakıyorum. aşağıda vereceğim linkte focusun yakıtıyla ilgili ayrıntılı yorumlar bulabilirsin. ama 2004 comfort için fiyat biraz çok gibi geldi. 20 milyara çok iyi sedan comfort bulunabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11105902/tm.htm burdan focusun yakıtıyla ilgili yorumlara bakabilirsin.
    quote:

Merhaba arkadaşlar, Ben siteye yeni üye oldum. 2004 model ford focus comfort sedan almayı düşünüyorum. 21 milyar fiyat isteniyor. Acaba bu fiyata alınabilir mi? Yakıt sarfiyatı ford focusların nasıldır. Biraz fazla olduğu söyleniyor.

al abi pişman olmazsın gibi
    bende clio vardı sattım focus ghia arıyorum
    tanıdığım herkes arabasıdan memnun

• quote:

bu sene 2004 focuslar piyasada çok, neden dersen şirketler 3 senede bir araç değiştirir, 2007 - 3 = 2004 ve bunlarda genelde sedan olur, dikkat ette şirket arabasına denk gelme... fiyat ortalama gibi geldi ama aracın durumu nedir, boyananı değişeni kilometresi...???

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza

quote:

bu sene 2004 focuslar piyasada çok, neden dersen şirketler 3 senede bir araç değiştirir, 2007 - 3 = 2004 ve bunlarda genelde sedan olur, dikkat ette şirket arabasına denk gelme... fiyat ortalama gibi geldi ama aracın durumu nedir, boyananı değişeni kilometresi...???
    21 biraz fazla pazrlıkla 19-20 ye düşürebilirsen süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

21 biraz fazla pazrlıkla 19-20 ye düşürebilirsen süper olur.

Alıntıları Göster
    quote:

olursun tabii kesin olursun
    "neden daha önce bu işi yapmadım" diye çok pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

quote:

olursun tabii kesin olursun
    "neden daha önce bu işi yapmadım" diye çok pişman olursun

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben daha dün aldım 1 tane. aynı model, comfort, 60000 km. Ben 19700 YTL Verdim. bu fiyatı da temiz olduğu için verdim. yoksa internet' bakarsan daha ucuz olduklarını da görürsün.

Dün 265 km yol yaptım. çoğu şehirdışı olmak üzere. 100 km yakıtı 7.0 verdi. Bana çok iyi geldi. Yakıtları hiç abartıldığı gibi değil.

Çok atak bir araba. orası da güzel. Tavsiye ederim. sadece fiyatı biraz fazla. 20000 den aşağı düşsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaydut

Arkadaşım ben daha dün aldım 1 tane. aynı model, comfort, 60000 km. Ben 19700 YTL Verdim. bu fiyatı da temiz olduğu için verdim. yoksa internet' bakarsan daha ucuz olduklarını da görürsün.

Dün 265 km yol yaptım. çoğu şehirdışı olmak üzere. 100 km yakıtı 7.0 verdi. Bana çok iyi geldi. Yakıtları hiç abartıldığı gibi değil.

Çok atak bir araba. orası da güzel. Tavsiye ederim. sadece fiyatı biraz fazla. 20000 den aşağı düşsün.

Alıntıları Göster
    2004 model
    48000 km 1.6 comfort 100 BG
    18.000 ytl sizce nasıl

kazası felan da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: esdegel06

2004 model
    18.000 ytl sizce nasıl

kazası felan da yok

Alıntıları Göster
    güzel !!!
  • quote:

güzel !!!

Alıntıları Göster
    güzel de laf mı süper. hemn al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karenin

güzel de laf mı süper. hemn al.

Alıntıları Göster
    iyi o zaman
    süper :)
  • quote:

iyi o zaman
    süper :)

Alıntıları Göster
    quote:

2004 model
    18.000 ytl sizce nasıl

kazası felan da yok

bence hiç güzel değil. böyle fiyatları duyunca moralim sıfırlanıyor. Yapmayın yaw biz nasıl satıcaz focuslarımızı. benim 2001 ambiante 17 eder diyordum. Ford eski günlere geri mi dönüyor, 2. elde para etmiyor diyecekler sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 5 Şubat 2007; 0:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

quote:

2004 model
    18.000 ytl sizce nasıl

kazası felan da yok

bence hiç güzel değil. böyle fiyatları duyunca moralim sıfırlanıyor. Yapmayın yaw biz nasıl satıcaz focuslarımızı. benim 2001 ambiante 17 eder diyordum. Ford eski günlere geri mi dönüyor, 2. elde para etmiyor diyecekler sonra.

Alıntıları Göster
    etmesin işte
    ucuza alıp ucuza satarsın
    hem zaten o servis mentalitesiyle 2. eli olmaması çok doğal
    koçun acilen toyota servislerini inceleyip kendine örnek alması lazım.

• quote:

etmesin işte

Alıntıları Göster
    iyi de okyay adam 30milyara aldığı arabayı 20'ye satarsa bundan ne gibi bir kazancı olabilir.
    Ya 2. eli satıp sıfır almak istersek, zaten takasa ölü fiyatı veriyorlar. Olmaz yaw itiraz ediyorum. 17 den aşağı satmam alıcı çıkar nasılsa. Hem fiyatı belirleyen birçok etken var. Model yılı, kmsi, ilk sahibi olması, temizliği, kazası servis bakımlı olup olmaması vs.

• quote:

etmesin işte

Alıntıları Göster
    çok haklısın, aslında adam gibi bir servisi olsa fordun ikinci elide fırlar birinci elide. adamlar arabayı satana kadar, ondan sonrası yok, bir çözüm arayışıda yok.
    ben arabamdan memnunum ama servis böle olmasa..........
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

etmesin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: kırıkdiş

çok haklısın, aslında adam gibi bir servisi olsa fordun ikinci elide fırlar birinci elide. adamlar arabayı satana kadar, ondan sonrası yok, bir çözüm arayışıda yok.
    ben arabamdan memnunum ama servis böle olmasa..........
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

etmesin işte

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eski kasa focus la ilgili pek başlık yok .
    aslında burda veya başka bir başlıkta eski kasa focusu olanların katılımı sağlanamazmı?
    sorun yaşayanlar...., çözenler......

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

iyi de okyay adam 30milyara aldığı arabayı 20'ye satarsa bundan ne gibi bir kazancı olabilir.
    Ya 2. eli satıp sıfır almak istersek, zaten takasa ölü fiyatı veriyorlar. Olmaz yaw itiraz ediyorum. 17 den aşağı satmam alıcı çıkar nasılsa. Hem fiyatı belirleyen birçok etken var. Model yılı, kmsi, ilk sahibi olması, temizliği, kazası servis bakımlı olup olmaması vs.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

demekki 30 a almayacaksın
    bu arada zaten kimse değerinden ucuza satman için seni zorlamaz , ne fiyat istersen bi alıcısı bulunur nasılsa
    o paralara aynı kalitede başka araç bulunamayacağı için arabadan birazcık anlayan adam alır nasılsa merak etme.

ama dediğim gibi koç bu , bunlara müstahak
    adamlar kendi biyasasını kendileri düşürüyo zaten , binlerce koç elemanı var , kendi araçlarından ciddi miktarda indirim yapıyorlar
    e tabii binlerce insan ucuza alınca ucuza satıyorlar , piyasa düşüyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

demekki 30 a almayacaksın
    bu arada zaten kimse değerinden ucuza satman için seni zorlamaz , ne fiyat istersen bi alıcısı bulunur nasılsa
    o paralara aynı kalitede başka araç bulunamayacağı için arabadan birazcık anlayan adam alır nasılsa merak etme.

ama dediğim gibi koç bu , bunlara müstahak
    adamlar kendi biyasasını kendileri düşürüyo zaten , binlerce koç elemanı var , kendi araçlarından ciddi miktarda indirim yapıyorlar
    e tabii binlerce insan ucuza alınca ucuza satıyorlar , piyasa düşüyor

Alıntıları Göster
    kırıkdiş nasıl yok 27 sayfa dolusu sırf eski kasa focus içindir. Benimki de eski kasadır. Merak ettiğin bişey varsa ordan sorabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_4548043/mpage_27/tm.htm

• quote:

aslında burda veya başka bir başlıkta eski kasa focusu olanların katılımı sağlanamazmı?

Alıntıları Göster
    eski focusla ilgili başlık olmaz mı hocam tıkla biz burdayız:http://forum.donanimhaber.com/m_4548043/mpage_27/key_/tm.htm
    yeknet benden önce davranmış

quote:

Orjinalden alıntı: kırıkdiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 5 Şubat 2007; 23:27:44 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kırıkdiş

arkadaşım bu topikte bahsi geçen focuslar zaten hep eski kasa , ne demek istediğini ya ben anlamadım ya sen bizim hep f2 den bahsettiğimizi sanıyorsun
    ama eskilikten kastın model olaraksa bende 2001 modeli de var hiç bir problem yaşamadık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.