Şimdi Ara

2004 MODEL MEGANE SEDAN FULL LPGLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

24 e dizel alınır.

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

24 eder...

24 e nereden dizel aldın biz de alalım...

Bu araç dizelden az yakıyor zaten daha performanslı...

24 eder full megane artı LPG li ...

24 çekilir keyfinize göre 23 e de verebilirsiniz veya beklersiniz...
  • 23500 e sedan dinamik aldım. 25500 e sattım. Ama sen alamazsın. Önceden haberim olsa 25500 e sana verirdim.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

24 e dizel alınır.

quote:

24 eder...

24 e nereden dizel aldın biz de alalım...

Bu araç dizelden az yakıyor zaten daha performanslı...

24 eder full megane artı LPG li ...

24 çekilir keyfinize göre 23 e de verebilirsiniz veya beklersiniz...

• arkadaşlar 25750 verdi ama ben 26 da ısrarlıyım. daha tüpü taktırarı 2 ay oldu. tüpede 2 milyar masraf ettim ayrıca. 50 milyonluk gazla 500 km gidiyorum ve aracımda hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar ben zaten lpgyi taktırırken çok arştırdım da aldım brc nin en son çıkan modelini taktırdım. arabada kesinlikle bi sorun çıkmadı ve 2 yıldır kullanan arkadaşlarım var onlardada bi sorun çıkmadı yani. bu arabayı satarsam 207 cc alıcam dizel.
  • VER GİTSİN 250 LİRANIN HESABINI YAPMA.ÇOK İYİ FİYATA VERİYORSUN.PİYASADA 22-23 YE GİDİYOR.25'EGİDENDE VAR AMA BENCE 4 YAŞINDA BİR

ARABAYA O FİYAT FAZLA.HAYIRLI OLSUN HEMEN VER.VAZGEÇERSE BİDAHA O FİYATA VEREN ZOR BULUNUR.
  • f16erhan arkadaşım; senin arabayı 26' ya satmana en az senin kadar sevineceğim emin ol. Ama gerçekten 250YTL' nın hesabını yapma, ver arabayı. Bak gerçekten çok çok iyi bir fiyata satmış olacaksın.

Merakla bekliyorum haberi.
  • 22 25 arasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

arkadaşlar 25750 verdi ama ben 26 da ısrarlıyım. daha tüpü taktırarı 2 ay oldu. tüpede 2 milyar masraf ettim ayrıca. 50 milyonluk gazla 500 km gidiyorum ve aracımda hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar ben zaten lpgyi taktırırken çok arştırdım da aldım brc nin en son çıkan modelini taktırdım. arabada kesinlikle bi sorun çıkmadı ve 2 yıldır kullanan arkadaşlarım var onlardada bi sorun çıkmadı yani. bu arabayı satarsam 207 cc alıcam dizel.

o fşyatı veren kişiyi merak ediyorumama şaka bi yane eğer öle bi fiyat geldiyse 250tl nin hesabını yaparak coookk büyük bi riske giiyosun,ben olsam coktan vermiştim

• gayet normal fiyat.. Bizim 2003 Megane HB full+full a da (benzinli) 23 renonun kendi veriyor.. ki arkadaşınki sedan
  • 25.750 veren arkadaşı çok merak ettim doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

gayet normal fiyat.. Bizim 2003 Megane HB full+full a da (benzinli) 23 renonun kendi veriyor.. ki arkadaşınki sedan

Reno kendisi 23 veriyor ama karşılığında araba satma kaydıyla veriyor değil mi? Yoksa 23'ü nakit olarak ödüyor olabilir mi?
  • bu tarz oyunlara gelmeyin adamlar takas için kendi arabanızı şişiriyor satacağı arabdan indirim yapmıyor bide o arabayı peşin almaya kalkın bakalım kaça düşecek
  • arkadaşlar arabayı 26 ya sattım bugün o aynı arkadaşa. haberiniz olsun . bizim burada piyasası 24ile 25 arası gidiyor. benim extradan tüp olması bir milyar oynattı işte. neyse arabasız kaldım ama bu hafta içinde 207cc almayı düşünüyorum ama kırmızısınımı alsam sarı renginimi alsam diye düşünüyorum
  • hayırlı uğurllu olsun cok cok iyi bi fiyat,acıkcası dizeller bile bizim burda o paraları görmüyor adınıza cok sevindim,207cc içinde bnm önerm kırmızı ama sizin zevkiniz cok önemli
  • Vallahi helal olsun, sizin adınıza çok sevindim. Ne İstanbul ne de İzmir piyasasında asla mümkün olmayacak bir fiyat ile elden çıkarttınız aracınızı.

Yeni araba da şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu arada...
  • Bence asla mümkün olmayacak bir fiyat değil. Bence normal bir fiyata eleden çıkarmışsınız. İki taraf içinde hayırlı olsun.
  • deli fiyata satmışsın.

o fiyata alıcılar varsa sen ayda bir istanbula git bi araba al orada sat.
    5-6 devirde sana bi araba kalır..

21500 den yukarıya sattığın her bir kuruş senin ka`rındır..
  • arkadaşlar benim arabam piyasa arabası değildiki yağmurlu havalarda kapalı garajdan bile çıkartmıyodum. burası küçük yer bilinen bir arabaydı yani. onun için istediğim fiyata satabildim.
  • megane full+full temiz kilometresi az 25-26 eder arastırıyorum neredeyse tüm formları piyasa bu.sade dnamıc piyasası 21 -22 o cıvarlarda arkadaslar pazırlık payı var her zaman ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik_sezer

megane full+full temiz kilometresi az 25-26 eder arastırıyorum neredeyse tüm formları piyasa bu.sade dnamıc piyasası 21 -22 o cıvarlarda arkadaslar pazırlık payı var her zaman ıcın

İlk mesajında konuyu hortlatmışın.Mesaj yazacağınız konunun bir tarihine bakarsanız daha mantıklı olur.Cevap bekleyen bazı arkadaşlar konuları bir çok insan görmeden arkalara kayıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.