Şimdi Ara

2004 MODEL MEGANE SEDAN FULL LPGLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZCE KAÇA SATABİLİRİM PİYASASI NE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

• 20 civarı
  • Çok temiz orjinal bir arabaysa 23000 tl çivarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: f16erhan

SİZCE KAÇA SATABİLİRİM PİYASASI NE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

kardeş selam.bi kaç sorum olacak.bu lpg megane larda nası gidio?ne kadar yakıyo?performansı nasıl etkiliyor?önerirmisin?
  • 20-22 arası gider kardeş.Tabi ki megane II için söylüyorum bunu.
  • bu arada km sini falanda belirtirsen daha iyi olur
  • hatta resim de eklerseniz seviniriz. araba arayanlar var aramızda. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 46000 km de çok hafif hasarı var. brc marka lpg sistemi taktırdım. tabiki sıralı sistem.
  • ben sıralı sistemden çok memnunum. herhangibir arıza çıkartmadı. 10000 km yaptım yakıt açısındanda çok memnunum. çekişi açısındanda bennzinli versiyonundan sadece 100 de 5 güç kaybı var
  • Arkadaşım 1-2 aydır fiyatları netten inceliyorum.Eğer araban 1.6 otantik modeli ise lpgli 22 yapar. 1.6 dinamik ise 23.500 ile 24 arası gider.Ama elini çabuk tut yakında fiyatlar düşecek.
  • donanımına göre değişir.Biz 1.6 BVA şanzıman dynamic+full opsiyon pakedi(full'un fullu) ve 5 yıl garantili 44000de meganeII'yi 26ya almıştık(babam almış benim bi alakam yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 13 Kasım 2007; 18:28:17 >
  • Bütün mesajları okudum ama arabanın megane II mi megane I mi olduğunu anlayamadım.Mgenae II ise 22 den aşağı asla gitmez
  • 20 den yukarsı zorlar
  • cok hafif hasar derken neresi hasarlı zorluk cıkartcak biyermi bu hasar...
  • 20' nin üzerinde alacağınız her fiyat iyidir sizin için ama hasarın boyutu da önemli. Yine de 20' den fazlasını beklemeyin.
  • meganın ikinci eli sıkıntılı diyorlar
  • ama tabi kişinin bileceği bişey
  • aracın en full ise yani xenon,hız sabitleyici,cam tavan,cd changer vb... özelliği olan araçsa ve de düz vitesse kesinlikle 24 ten aşağı verme otomatik vitesler daha ucuz gider zaten 2bin ytl ye yakın tüp var aracının üzerinde 20.000 ytl diyenlerede bakma fiyatı düşürüp kendisi almak isteyenler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 14 Kasım 2007; 17:54:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

aracın en full ise yani xenon,hız sabitleyici,cam tavan,cd changer vb... özelliği olan araçsa ve de düz vitesse kesinlikle 24 ten aşağı verme otomatik vitesler daha ucuz gider zaten 2bin ytl ye yakın tüp var aracının üzerinde 20.000 ytl diyenlerede bakma fiyatı düşürüp kendisi almak isteyenler olabilir

Burada cevap yazan onca kişiyi çok çirkin bir şekilde itham ediyorsunuz. Başlığı açan arkadaş çıksın açıklasın bu cevap yazanlardan herhangi bir tanesi kendisine ulaşmış ve böyle bir talep olmuş mu diye.

Sizin internetteki ilan siteleri dışında gerçek piyasadan haberiniz yok anlaşılan. Ya da kusura bakmayın ama iyi niyetli değilsiniz.

Arkadaş araçta hasar var demiş bu birincisi; araç 2004 model yani 4 yaşına giriyor bu da ikincisi. İstediği kadar full olsun, 21bin-23bin liralara Authentique de olsa 2007 model makyajlı kasalar satılırken bu arabanın 24Bin-YTL' na satılması imkansıza yakın derecede zordur. Siz bu tavsiyeniz ile arkadaşa iyilik etmiş olmuyorsunuz yani.

Ayrıca arabanın üzerindeki LPG, bu tür modern donanıma sahip araçlarda alıcı için her zaman tereddüt nedenidir. İnsanlar LPG kullanacaksa bile, aracı LPG' siz alıp kendi seçtikleri bir markanın kitini taktırıp bunun garantisinden faydalanmayı tercih ederler.

Dediğim gibi sizin ya piyasadan haberiniz yok, ya da bireysel satıcıların fiyatını yüksek tutmasını isteyen bir galericisiniz.

• erkadaşlar arabam full +full xenon far cruse control, otomatik silecekler, manuel vites 1,6 16 arabam ilk el. ankara plaka aldım. arabanın hasar dediğimde sağ arka kapıya arabanın teki çok hafif dokundu aslında belli olmuyodu bile ama benim titiz birisi olmam dan dolayı yaptırdım hasarı bu yani. bide arabada kesinlikle sigara içilmez yani46000 kmde bilgi için yeterlidir sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.