Şimdi Ara

2004 MODEL GOLF 1.6 FSİ COMFORTLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaş 19 aracı çalıştıgım için pazar günleri ve akşam üstü anca kullanma şansım olacak askere gidene kadar kullanıcam askere gidincede satmayı düşünmüyorum ailem kullanır
    araç 190 km 27tl , ben 30tl kredi cekicem lpg taktırıcam aracın hiçbir sıkıntısı yok ben sadece çok yakar dedikleri için lpg taktırıcam
    şimdi bu arabayı almalımıyım almak cok istiyorum cok beğendim
    nasıl bir arabadır arabayı aldıgımda ne kadar masrafım olur vergisi cartı curdu nedir
    bu fiyata başka bi arac mı tercih etmeliyim ?
    aracla ilgili istediğin başka bilgiler varsa söyleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

• LPG taktiramazsin iste sorun orda. Taktirsands randıman vermez ayrıca FSI olduğu için satışı zordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsi motora lpg takılmıyor bu yüzden önerilmiyor fsi golfler

• hitler motorlu al
  • Madem az kullanacaksınız LPG ye gerek yok bence. Ben LPG yi kanserli hücreye benzetiyorum arabayı zamanla öldürüyor. 5 ayda 12.000 km yol yaptım 1.4 benzinli Astra mla yine de düşünmedim.

• Hitler motorlu bir bora- golf al tak lpgyi pasa pasa bin. Satmak istediginde de hic ugrasmadan satarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 fsi lpg li arac kullaniyorum. Daha once konu acmistim. Her fsi motora lpg takilmiyor. Motor numarasi ile onceden lpg ustasini arayip teyit etmen gerekli.
    Onun disinda motor daha guclu ve azcik daha tasarriflu hitler motora gore.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onun yerine 1.6 102 hp mpi motorlulara bakin.Biraz daha pahalidir ama lpg uyumu tamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.