Arkadaşlar selam herkese, Nasip olursa yakın zamanda 2021 Honda Civic 1.5 vtec motor 0 bir araba almayı planlıyorum. Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak; 1) 1.5 Vtec turbo benzin ve 1.5 vtec eco turbo benzin lpg sırasıyla 182 beygir 240 nm Tork, 130 beygir, 180 nm tork olarak gözüküyor. Ben beygir gücü ve tork arasında bu denli fark olmasa idi lpg li araç istiyordum fakat gücü ve torku tercih edip safi benzinli motora yönelceğim, kullanan arkadaşlar varsa bu ikisi arasında cok fark varmıdır performans olarak, zaten tasarım falan birebir, kağıt üstünde fark var gercektede olması gerekiyor tabi, ama ne kadar fark var ben bunu merak ettim. 2)182 hp lik benzinli araca dısardan lpg takamıyormuyuz 3) 2022 model civic leri youtube da tanıtan bir sürü youtuber gördüm fakat bayilerde 22 model arac yok, 2021 yeni kasa civicler satılıyor suan, 2022 model civic olan bayi varmıdır, sürülmediyse ne zaman sürülür piyasaya 22 model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda Civic Yeni Kasa: Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeler
Honda Civic'in yeni kasası, otomotiv dünyasında çok konuşulan bir konu haline geldi. Şık tasarımı, güçlü performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken Civic, birçok kullanıcıdan olumlu yorumlar aldı.
Honda Civic 1.5 VTEC Motor Performansı
182 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 VTEC turbo benzinli motor, Civic'e etkileyici bir performans kazandırıyor. Kullanıcı yorumları, motorun canlı tepkilerini, sorunsuz güç aktarımını ve yakıt ekonomisini övüyor.
Honda Civic 1.5 Turbo Kullanıcı Deneyimi
Yeni Civic'in kullanıcıları, sürüş deneyimlerini genellikle olumlu olarak değerlendiriyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzıman, yumuşak ve hassas vites geçişleri sağlarken, süspansiyon sistemi dengeli bir sürüş sunuyor.
Honda Civic Kullanıcı Yorumları
Genel olarak kullanıcılar, Civic'in konforlu, ferah ve iyi donanımlı bir araç olduğunu belirtiyor. Geniş iç mekanı, sürücü destek sistemleri ve bilgi-eğlence özellikleri, sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor.
Honda 1.5 VTEC Alınır mı?
Kullanıcı yorumları ışığında Honda 1.5 VTEC motorlu Civic, performans, yakıt ekonomisi ve genel sürüş deneyimi arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Ancak, fiyat ve diğer modellerle karşılaştırma yaparak karar vermek önerilir.
Önemli Not: Yukarıdaki bilgiler, çeşitli çevrimiçi kaynaklardan derlenen kullanıcı yorumlarına dayanmaktadır. Gerçek deneyimler, sürüş koşullarına ve kişisel tercihlere göre değişebilir.