Şimdi Ara

Honda Civic Yeni Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
12.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasip olursa yakın zamanda 2021 Honda Civic 1.5 vtec motor 0 bir araba almayı planlıyorum. Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak;

1) 1.5 Vtec turbo benzin ve 1.5 vtec eco turbo benzin lpg sırasıyla 182 beygir 240 nm Tork, 130 beygir, 180 nm tork olarak gözüküyor. Ben beygir gücü ve tork arasında bu denli fark olmasa idi lpg li araç istiyordum fakat gücü ve torku tercih edip safi benzinli motora yönelceğim, kullanan arkadaşlar varsa bu ikisi arasında cok fark varmıdır performans olarak, zaten tasarım falan birebir, kağıt üstünde fark var gercektede olması gerekiyor tabi, ama ne kadar fark var ben bunu merak ettim.

2)182 hp lik benzinli araca dısardan lpg takamıyormuyuz

3) 2022 model civic leri youtube da tanıtan bir sürü youtuber gördüm fakat bayilerde 22 model arac yok, 2021 yeni kasa civicler satılıyor suan, 2022 model civic olan bayi varmıdır, sürülmediyse ne zaman sürülür piyasaya 22 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic Yeni Kasa: Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeler

Honda Civic'in yeni kasası, otomotiv dünyasında çok konuşulan bir konu haline geldi. Şık tasarımı, güçlü performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken Civic, birçok kullanıcıdan olumlu yorumlar aldı.

Honda Civic 1.5 VTEC Motor Performansı

182 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 VTEC turbo benzinli motor, Civic'e etkileyici bir performans kazandırıyor. Kullanıcı yorumları, motorun canlı tepkilerini, sorunsuz güç aktarımını ve yakıt ekonomisini övüyor.

Honda Civic 1.5 Turbo Kullanıcı Deneyimi

Yeni Civic'in kullanıcıları, sürüş deneyimlerini genellikle olumlu olarak değerlendiriyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzıman, yumuşak ve hassas vites geçişleri sağlarken, süspansiyon sistemi dengeli bir sürüş sunuyor.

Honda Civic Kullanıcı Yorumları

Genel olarak kullanıcılar, Civic'in konforlu, ferah ve iyi donanımlı bir araç olduğunu belirtiyor. Geniş iç mekanı, sürücü destek sistemleri ve bilgi-eğlence özellikleri, sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

Honda 1.5 VTEC Alınır mı?

Kullanıcı yorumları ışığında Honda 1.5 VTEC motorlu Civic, performans, yakıt ekonomisi ve genel sürüş deneyimi arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Ancak, fiyat ve diğer modellerle karşılaştırma yaparak karar vermek önerilir.

Önemli Not: Yukarıdaki bilgiler, çeşitli çevrimiçi kaynaklardan derlenen kullanıcı yorumlarına dayanmaktadır. Gerçek deneyimler, sürüş koşullarına ve kişisel tercihlere göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sayın Hocam, aracınıza LPG takıp ne yapacaksınız? Şu zaman da LPG nin benzine göre bir avantajı yok maalesef.

• lpg ye gerek yok. yeni nesil turbo benzinlilerde gaza az basarsan eğer dizel gibi yakıyor. pedala yapıştırırsan da 1.6 atmosferik gibi yakıyor.

• 182 beygir olanı alınır. lpg ile bu saaten sonra uğraşılmaz. executive + ın liste fiyatı 607. bütçeni bilemem ama 130 daha koyabilecek olsam 738 e yeni kasa A3 sedan alırdım. ikisinin arasında kalite ve tasarım yönünden dağlar kadar fark var.

• A3 alırım almasına fakat onun servis bakımıdır diger yan masraflarını karşılayamam hocam beni aşar o, yoksa kim istemez audi :)

• tefennili kullanıcısına yanıt

Yakıt tüketim verilerine bakınca lpg ve benzinli motorun litre olarak aynılar hemen hemen, lpg şuan 9 lira benzin 15 lira yaklasık yüzde 50 60 fark ediyor kağıt üstünde hocam, ama benim soru zaten bariz fark ettiriyorsa benzinlisini alcam

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Hocam lpg den vazgeçtim bugün zaten, konuya giren arkadaşlardan bilen varmıdır 2022 civic ler ne zaman düşer bayilere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onceki kasa daha guzel gorunuyordu bu kasa olmamis. Teknolijik olarak bilemem tabi ama tipini begenmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni kasalar mart ayı itibariyle gelecek diyorlardı. Bu arada tam yazacaktım A3 konusu açılınca geri sildim :D Hocam imkan varsa A3 tabiki. Korkulacak bir şey yok zaten herşey pahalı

• Civic'in servis fiyatları konusunda premium bir model olduğunu da hatırlatalım. :)

• Civicin de yürütme maliyeti ucuz değil ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paraya illa turbo motorlu araç olacaksa cvt şanzımanlı araç önermem. Ben de corolla mds kullanıcısıyım, bu şanzıman performans beklentisi olana gelmiyor ancak şehiriçi özellikle düşük süratlerde konfor konusunda rakibi yok o da ayrı. Turbo motorun keyfi en güzel çift kavramada veya manuel şanzımanda çıkar.

Ayrıca hondanın servis bakımları 10binde bir ve bakım aralıkları 15binde bir olan vw grubunun periyodik bakım fiyatları hondadan ucuzdur. Ülkemizde 20binde şanzıman yağı değiştirmeye kalkan bir marka honda.

Bu paranın altına ben leon 1.0etsi tavsiye ederim öyle büyük bagaj beklentisi yoksa. Civicin 8lt/100km yaktığı yerde leon 6 lt civarı yakar.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

Tabi kişiden kişiye değişir bu, fırlama kasa biraz efendi kasa olmus sanki ama yinede güzel :)

• ercandrsn kullanıcısına yanıt

O segmente çapım yetişmiyor daha, alırsam da içine yakıt koycak param bile kalmıyor anlatabildim mi bilmiyorum:)

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

180 hp 240nm ile güzel bir sürüş keyfi yaşatmazmı bize acaba, gaza basınca koltuğa yapıştırmazmı, belki alman grubu araçlar kadar yapamaz bunu performans şanzıman ı olmamasından ötürü ama çok bariz fark da olmaz sanki, bu arada aracı henüz test etmedim, kendim toyota kullanıcısıyım cvt şanzımana aşinayım, iki aracın sıfır modellerine bayi de 30 dk aralıkla girdim inceledim, malzeme kalitesi olarak civic bariz önde aynı paraya daha güçlü bir motor civic de ayrıca civic in içi genişlik ve kafa boyu olarak daha uzun, ben kıyaslamayı bir önceki aracıma göre yaptığımdan farklı düşünüyorum belki o yüzden sizlerin de fikrini almak istedim

• Yeni civic gayet güzel olmuş. Cvt şanzıman güncellenmiş, tepkileri gayet güzel. Bence gayet alınabilir bir araç. Bastığınız zaman da gayet güzel gidiyor. Lpgsiz versiyonlar İçin en dolu pakete gerek yok, baz donanım da gayet yeterli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A 3 servisiydi bakimiydi derken  civicleein periyodik bakımından haberiniz yok sanırım adamlar 30 bin bakımına 4-5 bin hatta forumda 6400 isteyen gordum 

• sanırım 500 600bin tl para bağlayacaksın.değmez net söyleyeyim.git 0 gibi insignia al.hatta 2021ler bu para .performans yetmezse yazılım yapar civicle top diye oynarsın.soyguncu honda servislerine para gömme derim.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    İnsignia da ki 3 silindirli enkaz 1.5 dizelle nereye top gibi oynuyorsun turbo vtecle aga

Hangi yazilimi attirirsan attir bi halt olmaz o motordan. Tamamen emisyon kaygilariyla gelistirilmis cok sağır bir motor. Astımlı bir adamdan farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cvt yapısı gereği baskı balatalı şanzımana göre hissizlik yaşatıyor. Civicteki motor güçlü bir motor, hızlanma değerleri de çok iyi ama hissiyat olarak cvt nin durumu ortada.

Civic, hb kasaya sahip leon, golf vs. e göre geniş ve ferah olması tabiatıyla normal, daha önceki kasa civic de boyutları itibariyle büyük bi araçtı. Ancak yeni nesil araçlar genelde hafif ve kompakt üretiliyor, yakıt tüketimi ve performans için. Önemli olan aracın içinde nasıl hissettiğiniz. Bende corolla var, arka diz mesafesinde herhalde c segmentte rakibi yoktur ancak golf veya leon corolladan daha konforlu ve sessiz hissettiriyor. Diğer yandan yeni çıkmış modellerde 1 yıl aracın durumunu gözlemlemekte fayda var. Mesela yeni golfte ekranın donması gibi bişeyler yaşanıyormuş, okuduğumuz kadarıyla. Bu Honda'nın yeni 1.5 turbo motorunda da ilk çıktığında kronik problemler yaşanmıştı, sonra düzeltildi zannediyorum.

Aracın içinde genişlik ve ferahlık öncelikse c segment suv modellere de bakılabilir.

Son olarak 570bin gibi bir rakama ben olsam c segment bir sedan almazdım. Tabii burada civic in artık ithal edilmesinin de payı büyük. Yerli üretimken bu kadar pahalı değildi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.