Opel Mokka X 1.4 Turbo Otomatik Tavsiye Edermisiniz?
-
-
Bir yakınımda vardı, kısa süre (2-3 ay kadar) kullandı, Otomatik vites, 1.4T idi. Uyduruk bir LPG (Toplama bir sistemi uydurup takmışlar) takılıydı ve bir gün LPG tankımı ne patlamıştı, bomba gibi patladı diye anlatmıştı. Akabinde aracı yaptırıp sattı.
Araca gelince, bir kez uzun yol (Ankara-Antalya) gittik birlikte, yerden epey yüksek bir oturma pozisyonu var, minibüste oturuyormuş gibi hissettim. Aman aman güçlü bir motor değildi ama aracı götürüyordu. Bagaj hacmini hatırlamıyorum ama benim Egea HB aracımdan daha küçük duruyordu. Konfor olarak açıkçası kendi aracımı aradım o yolculukta, dediğim gibi araç yüksek olduğundan olsa gerek Leylek gibi gidiyormuş hissi oldu bende, kendimi rahat hissedemedim.
Yalıtımı v.s. ne iyi ne kötü diyebilirim. Arka koltuklarının çok rahatsız olduğunu söylüyordu, arkaya oturan herkes şikayetçi diyordu. Sırt kısmı çok dikmiş koltukların, ayarlanıyor mu bilmiyorum.
Yakıt tüketimini net hatırlamıyorum ama çok yaktığını söylüyordu sahibi, değerleri bilmiyorum ama fabrika verisi bile hayli yüksek ki siz onlara 1-2 lt daha ekleyin.
-
Teşekkürler, benim için bu yorum faydalı oldu. -
Rica ederim, eğer araç hakkında daha detaylı bilgi isterseniz, araç sahibine arar sorarım merak ettiklerinizi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X