Şimdi Ara

2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 subaru forester xt turbo aracım var, lpg taktırmak istiyorum.
    Hangi kit? ve hangi firmayı önerirsiniz? Telefex GFI veya Prins VSI-2 önerildiğini okudum ama sizlerin tavsiyeleri neler?
    Teşekkürler
    Yavuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ykilinc

Arkadaşlar merhaba,
    Hangi kit? ve hangi firmayı önerirsiniz? Telefex GFI veya Prins VSI-2 önerildiğini okudum ama sizlerin tavsiyeleri neler?
    Teşekkürler
    Yavuz

Zirve otomotiv in sahibinin aracına BRC taktık Japon oto ların servisliğini yapan araç sahibi memnun sizde memnun kalırsınız.

kendisinden yakıt ve performans konusunda bilgi alabilirsiniz,
    (Erdem bey)http://www.zirveotoizmit.com/

• Arkadaşlar merhaba,

2004 subaru forester xt turbo

araca prins vsı-2

arıza ışı yakmaz

performans düşürmez

yüksek devirlerde

bezin takviyesi yapmaz

www.cetinsayotogaz.com

detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com
     2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası? 2004 Subaru Forester XT turbo lpg kiti ve ustası?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykilinc

Arkadaşlar merhaba,
    Teşekkürler
    Yavuz

subaru denince akla ilk gelen KEİHİN enjektör ,honda ve subaru enjektör üreticisi japon devi KEİHİN ,tabi keihin ve performansın lpg ile buluşmasını istiyorsanız PRİNS VSI 2 olmalı tercihiniz .

selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.