Bildirim
2004 transporter akü ışığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dalakci
merhabalar.
bugun ankaradan gelirken yol boyunca arada sırada akü ışığı yanıp söndü bunu 5-10 kez tekrarladı...sizce sorun nerdedir?kitabında alternatör sorunu yazıyor ama, anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
bununla birlikte ses de çıkardı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_728
quote:
Orijinalden alıntı: dalakci
merhabalar.
bugun ankaradan gelirken yol boyunca arada sırada akü ışığı yanıp söndü bunu 5-10 kez tekrarladı...sizce sorun nerdedir?kitabında alternatör sorunu yazıyor ama, anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
bununla birlikte ses de çıkardı mı?
hayır hiç anormal bir ses gelmedi..direksiyon ağırlaşmadı...sadece ışık yanıp söndu yol boyunca nerdeyse... -
benim de yeni buna benzer olay oldu...şarj dinamosu gitmiş o değiş ti -
altarnatörün değişmesi veya tamir görmesi gerekli araj şarjı kesiyo çünkü yolda kalabilirsiniz. -
peki bu alet bana ne kadara patlar arkadaşlar.... -
kayışları da kontrol ettirin -
tavdiyenizi için teşekkürler..aklımda bulundurucam... -
evet şarj dinamonuz şarjı kesti dikkatli olun acil baktırın ben şarj dinamosu yüzünden yolda kalmıştım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X