Şimdi Ara

2005 67 Binde Laguna Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane'ınız 60binde ise bence hiç satmayın onla devam edin(değer kaybı açısından). Bana bu Laguna açıkçası çok ucuz geldi fiyat olarak bir hinlik olabilir. Bir problem yoksa Laguna'ya geçin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrep_Kral

Sebep? Masraf farkı mı?

Gerek yok bence. Masrafı tartışılır ama gereksiz bir uğraş olur. İkisindende alınan performans aynı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Tam galerici düşürme km'si uzak durun bence.Sahibinden almaya bakın.

Ben de 6 yaşında D sınıfı bir arabanın 67000 olması çok düşük ihtimal görüyorum. Bırakın D sınıfı arabayı B, C sınıfı araçların bile 3-4 yaşındakileri çoğu 100 bini devirmiş durumda. Millet o kadar para veriyor kullanmadan da bırakmıyor arabayı. Araç ilanlarında 2-3 yaşındaki araçların ortalama km si yıllık 20 binden yukarıda. Garanti vs derken ve aşırı km olmadığı için oynamıyorlar sanırım. Ama yine aynı sitenin ilanlarında yaş 5 i geçtiği zaman ortalama km ler birden düşüyor. 10 yaşındaki arabalar hep 100 binde nedense, kolay kolay 200 bin km de araba yok.

Ben arabama çok az binen biriyim günlük kullanmıyorum ve de ona rağmen yılda ortalama 8 bin km yi buluyor.

İstisnalar hariç olmak üzere bilmediğimiz bir arabayı yıllık en az 20 bin hesaplamak lazım. Hele bu D sınıfı ise 30 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: abavf

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Tam galerici düşürme km'si uzak durun bence.Sahibinden almaya bakın.

Ben de 6 yaşında D sınıfı bir arabanın 67000 olması çok düşük ihtimal görüyorum. Bırakın D sınıfı arabayı B, C sınıfı araçların bile 3-4 yaşındakileri çoğu 100 bini devirmiş durumda. Millet o kadar para veriyor kullanmadan da bırakmıyor arabayı. Araç ilanlarında 2-3 yaşındaki araçların ortalama km si yıllık 20 binden yukarıda. Garanti vs derken ve aşırı km olmadığı için oynamıyorlar sanırım. Ama yine aynı sitenin ilanlarında yaş 5 i geçtiği zaman ortalama km ler birden düşüyor. 10 yaşındaki arabalar hep 100 binde nedense, kolay kolay 200 bin km de araba yok.

Ben arabama çok az binen biriyim günlük kullanmıyorum ve de ona rağmen yılda ortalama 8 bin km yi buluyor.

İstisnalar hariç olmak üzere bilmediğimiz bir arabayı yıllık en az 20 bin hesaplamak lazım. Hele bu D sınıfı ise 30 bin.

Bu zamanda düşük km. li araç almakta satmakta zor. İşime servis ile gidip geldiğim için fazla km yapmıyorum, geçen sene paraya sıkıştığım için aracımı satmak istedim her arayan km orjinal mi diye sordu. Bu km düşürme işini yapanları Allah bildiği gibi yapsın, milleti paronayak ettiler.

• Aracta hile hurda yoksa alinir tabi fiyati cok uygun megane parasina laguna
  • laguna herkesin tahammül edeceği bir araç değil zaten bu yüzden ucuz satıldığı halde tutmuyor , aracın temizse macera arama bence . eğer illa alacaksan iyice araştır dene iliklerine kadar içine sindiyse al .
  • sizi uyarayım , bu aracın kilometresi ile oynanmış arkadaşlar.
    bana sorarsanız almayın.
    aracın içini gösteren fotoğrafa dikkatli bakarsanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız.
    (oto alım-satım işi yapıyorum)
  • Arka koltuklardan mı anladınız?

Uyarı ve öneriler için herkese teşekkürler arkadaşlar
  • evet , arka koltuklara dikkatli bakarsanız arabanın çok kullanılmış olduğunu görüceksinizdir.
  • Hocam ben de kilometresiyle oynandığını düşünüyorum. Bir şekilde servisten şaşe numarasından en son ne zaman servise girmiş diye baktırabilirseniz ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

laguna herkesin tahammül edeceği bir araç değil zaten bu yüzden ucuz satıldığı halde tutmuyor , aracın temizse macera arama bence . eğer illa alacaksan iyice araştır dene iliklerine kadar içine sindiyse al .

Sayın hocam bütün Laguna konularında olumsuz yorumlarınız var. Kullandınız mı ya da en azından deneme şansınız oldu mu, yoksa tamamen içinizden geldiği gibi mi yazıyorsunuz?
  • Bir ilanda uçak, yer uçağı, işletmesi kullanılmadı, bilen bilir, 2-3 parçada lokal boya var(hangi parça çok mu zor yazmak, kaput da parça tampon da parça), full+full tabirleri varsa, araba istediği özellikte ve piyasa altı fiyatı olsun işim olmaz arayıp sormam bile. Çünkü bu tür kelimeleri genelde arabadan anlamayan, arabayı bağırta bağırta kullanan, hileli alım satım işiyle uğraşan, arabayı leş edip de millete yutturmak isteyen tipler kullanıyor.

Standart donanım esp falan olmayan araca full+full, normal binmek için alınan bir araca uçak yazan adam benim gözümde ilkokul çocuğu seviyesinde bile değildir.
  • tavsiye etmem megane daha iydir lagunadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

tavsiye etmem megane daha iydir lagunadan

Lütfen işkembeden atıp tutmayalım, binmediğiniz ve bilmediğiniz arabalar hakkında yorum yazıp çöplük oluşturmayalım, megane lagunadan daha iyidir demek hangi mantığa sığıyor arkadaşım, madem öyle megane neden daha ucuz, Privilege 20 bin liraya alıanacak en iyi arabalar içindedir, tabi bi problemi yoksa...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADXXL

quote:

Lütfen işkembeden atıp tutmayalım, binmediğiniz ve bilmediğiniz arabalar hakkında yorum yazıp çöplük oluşturmayalım, megane lagunadan daha iyidir demek hangi mantığa sığıyor arkadaşım, madem öyle megane neden daha ucuz, Privilege 20 bin liraya alıanacak en iyi arabalar içindedir, tabi bi problemi yoksa...!

binmediğimi nereden biliyorsun? amcamda megane diğer amacamın oğlunda laguna var hakverirsinizki çok kolay karşılaştırma yapıyorum.

• quote:

quote:

quote:

binmediğimi nereden biliyorsun? amcamda megane diğer amacamın oğlunda laguna var hakverirsinizki çok kolay karşılaştırma yapıyorum.

yazmışken megane'ın laguna'dan kötü yönlerini yaz sana zahmet, piyasa da tutulmuyo deme de en baştan...!

• quote:

quote:

quote:

quote:

yazmışken megane'ın laguna'dan kötü yönlerini yaz sana zahmet, piyasa da tutulmuyo deme de en baştan...!

kardeşim bu benim şahsi fikrim neyi tartışıyoruz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

laguna herkesin tahammül edeceği bir araç değil zaten bu yüzden ucuz satıldığı halde tutmuyor , aracın temizse macera arama bence . eğer illa alacaksan iyice araştır dene iliklerine kadar içine sindiyse al .

Sayın hocam bütün Laguna konularında olumsuz yorumlarınız var. Kullandınız mı ya da en azından deneme şansınız oldu mu, yoksa tamamen içinizden geldiği gibi mi yazıyorsunuz?

bir "reno'cu" olarak 2004 model laguna aracı fiyatına kanarak aldım ve 3-4 ay sabredebildim ve 2000 tl yi aşan bir zarar la sattım birazda bu alım satım işi ile hiç alakam olmaması yüzünden hor kullanılmış bir aracı almış oldum yaptığım en büyük hata idi beni reno ya asla dedirten araç oldu gerçi hor kullanılmasa bile alet mühendislik hataları ile dolu (esp den bağımsız kapatılamayan asr sinin en ufak patinajda gaz kesmesi ile aracın yatıp kalması , 195 lastiklerle 1500 ton ortalama yüklü hali ile yol tutuşu vasat , tavan kaplaması mukavva, tavan lambasını bir iki defa sökerseniz geçmiş olsun bir daha takılmıyor , saçma sapan ekran bozulmaları arada bozuluyor sonra kendi kendine düzeliyor , saçma sapan arıza bildirimleri bu sorunların çoğunda yetkili servis bile yorumsuz kalıyor ) hangi birini sayacaksın saymaya kalksam bitmez kitap olur tekrar ediyorum bu aracı iliklerinize kadar içinize siniyorsa alın
    bir megane bir broadway alırken 10 defa düşünüyorsanız lagunayı alırken 100 hatta 1000 defa düşünün

quote:

Orijinalden alıntı: mythrill

sizi uyarayım , bu aracın kilometresi ile oynanmış arkadaşlar.
    bana sorarsanız almayın.
    aracın içini gösteren fotoğrafa dikkatli bakarsanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız.
    (oto alım-satım işi yapıyorum)

ayrıca arkadaşın yazdığı doğru olabilir reno tutkusu ile laguna alıp pişman olup satan o kadar çok ki ve bu araçların çoğu galericilerin al sat yapanlara gidiyor onlarında hep yaptıkları iş km ile oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 2 Şubat 2011; 16:30:51 >

• Tüm öneri ve görüşler için teşekkürler arkadaşlar. Sizlerin de uyarılarınızı dikkate alarak Laguna'dan vazgeçtim.

Renault Scenic'te karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrep_Kral

Tüm öneri ve görüşler için teşekkürler arkadaşlar. Sizlerin de uyarılarınızı dikkate alarak Laguna'dan vazgeçtim.

Renault Scenic'te karar kıldım.

Hayırlı olsun iyi tercih
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.