Tüm öneri ve görüşler için teşekkürler arkadaşlar. Sizlerin de uyarılarınızı dikkate alarak Laguna'dan vazgeçtim.
Renault Scenic'te karar kıldım.
Keşke birşey demeseydik. Scenic de iyi arabada 2. elleri 30 binden başlıyor. 0 ı kaç 50 bin falan mı? O fiyata Civic alınır...
laguna güzel araç fakat parça fiyatlarının pahalı olması,1.6 motorun o kasaya yetmemesi ve fazla yakmasından dolayı aynı model megane lardan ucuza gidiyor eğer alacaksanız 2.0 alın veya 1.6 megane II alın.
Aslında gidip Servis kontrolünden geçirecektim deneme sürüşü vs. yapacaktım ancak Satıcıdan Motor Şase no isteyince ne cevap verse beğenirsiniz : )
- KİM UĞRAŞACAK
: ) İyi dedim zahmet olmasın size...
Laguna benim için hevesti Scenic ileriye yönelik Aile genişleyince Scenic veya Verso tarzı bir araç daha iyi olacak. Donanım olarak özellikle Scenic'lerin Lagunalardan hiç aşağı kalır yanı yok.
2004-2005 Modellerde 23 bin 25 bin TL civarında araç bulunabiliyor. Tabi önemli olan orjinal ve temiz bir araç bulabilmek. Yaza kadar bulabilirsem kaçırmak istemem. Acele etmemek gerek.
20BİN BANA UCUZ GELDİ 2005 LAGUNA İÇİN. BENCE Bİ SORUNU VARDIR O ARACIN HİÇ GİRME
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme