Şimdi Ara

2005 Astra 1.4 16V Classic veya 2001 Astra 1.6 16V Elegance HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enforacle

1.4 amcamın oğlunda var mubessil kendısı sedan kasa astra classic var. gayet yeterli arkadşlar yetmez filan değil nasıl sürdüğüne bağlı. hızlanmasında kalkışta bir sorun yok bende de 1.6 sı var. elbetteki 1.6 motorun toruku daha yuksek bayırda avantajı oluyor onun dışında son hızlarda aynı belkı ara hızlanmalarda daha yuksek devıre çıkmanız gerekebilir. yakıt sarfıyatı aynıdır. bende 2005 model 1.4 bu fıayatlarla. 19 20 7 senelik araca vermek mantıklı degıl zaten astra classic 1.4 23 1.6 sı 25 e yaz sonu kampanyasında satılıyordu.bunu da düşünmek lazım.

haklısın valla kardeş, mesajını okuduktan ve acenteyle görüştükten sonra bende bütçeyi zorlayıp sıfır almaya karar verdim..
    şimdi ank. da en uygun bayii yi arıyorum.. :)
  • uzun yol yapıyosan al 1.4 az yakarsın rahat edersin elegance cok guzel tamam ama iste 2001
  • elegancenin km si çok abartılı değilse yani 100.000'e gelmediyse tabiki elegance derim ben, aradaki model farkını boşver, maun kaplama ve dijital klimanın keyfini çıkar
  • elegancelerde konusan yol bilgisayarıda var sanıyorum
  • Arkadaşlar bütçeyi zorla zorla çıkmadı sıfır parası :):)

2. el astra, focus yada corolla almaya karar verdim..
    Ankaradayım,temiz bi araç biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum..
    Saygılar
  • http://www.sahibinden.com/opel_astra_1_6_cd_sedanWQQaXQQ6990257WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/opel_astraWQQaXQQ7131911WQQpXQQdisplayitem
    şunlara bir bakın ama madem 19 verebiliyorsunuz neden bora almayı düşünmüyorsunuz sonuçta daha donanımlı astra ve focustan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 18 Nisan 2008; 19:46:05 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 18 Nisan 2008; 20:03:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

hemde performans olarak focustan bir gömlek iyidir

Ya da siz öyle sanıyorsunuz...

sonradan fark ettim değiştiremedim sayfa hatası verdi, bu arada siz fordun avukatımısınız
  • quote:

quote:

quote:

sonradan fark ettim değiştiremedim sayfa hatası verdi, bu arada siz fordun avukatımısınız

Hayır,haksızlığa dayanamam ayrıca yanlış bilgilendirmeden de hoşlanmam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır,haksızlığa dayanamam ayrıca yanlış bilgilendirmeden de hoşlanmam...

niye haksızlık olsun ben borav5 2300 cc 186 hp düşünmüştüm

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 18 Nisan 2008; 20:12:39 >
  • VW almayı düşündüm açıkcası bir ara ama aklımdan geçen sadece golf idi- ki hala da öyle.
    arkadaşımda bora vardı , ne biliyim bana pek güven vermedi açıkcası..
    Sattığım arabam Laguna olunca karar vermesi gerçekten çok zor oluyor. HEmen hemen bütün arabaları kullanıp denedim, elbette lagunanın verdiği güven ve keyfi hiçbiri vermiyor ama malum bütce meselesi. Lagunanın masrafları hayli ağırlaşmaya başlamıştı.
    O yüzden satra-focus-corolla arasında gidip geldim. Corolla içeriye motor sesini fazla aldığı için vazgeçtim. ,
    Aracı benzinli kullanacağım için focustan da vazgeçtim..
    En son astrada karar kıldık ama bulamadık şööle eli ayağı düzgün bi astra :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican35 -- 19 Nisan 2008; 13:22:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican35

VW almayı düşündüm açıkcası bir ara ama aklımdan geçen sadece golf idi- ki hala da öyle.
    arkadaşımda vardı , ne biliyim bana pek güven vermedi açıkcası..
    Sattığım arabam Laguna olunca karar vermesi gerçekten çok zor oluyor. HEmen hemen bütün arabaları kullanıp denedim, elbette lagunanın verdiği güven ve keyfi hiçbiri vermiyor ama malum bütce meselesi. Lagunanın masrafları hayli ağırlaşmaya başlamıştı.
    O yüzden satra-focus-corolla arasında gidip geldim. Corolla içeriye motor sesini fazla aldığı için vazgeçtim. ,
    Aracı benzinli kullanacağım için focustan da vazgeçtim..
    En son astrada karar kıldık ama bulamadık şööle eli ayağı düzgün bi astra :):)

biraz daha fazla arastırmayla temiz bir astra bulabilirsiniz kanımca

• Astra Classic 1.4 16V Twinport NB Club 26.618,00 YTL

Astra Classic 1.4i 16V Twinport HB Club 25.918,00 YTL

Astra Classic 1.6i 16V Twinport HB Comfort 28.453,00 YTL

Astra Classic 1.6i 16V Twinport NB Comfort 29.153,00 YTL

Opelin sitesindeki fiyatlar bööle, pazarlıkla sanırım biraz daha iner fiyat..
    Sitelerde ve araba pazarlarında millet 2001 model astraya 21-22 bin ytl fiyat istiyor..
    Donanım olarak comforttan iyi olabilir tabii ki ama en nihayetinde bir klima ve abs yeter de artar bile...
    Sıfır al kendin eskit felsefesi :):)
  • aaz bekle yazın kampanya yapıyorlar 1.6 yı 25.5 e çekiyorlar liste fiyatını.bır kaç bayı gezersen epey ındırımde alabılırsn.bin ytl yede spor paketı verıyorlardı.yol bılgısayarı 4 jant .20 21 bın ytl 2000 2001 model astraya vermek akıllıca değil.evet cd ve elegance donanım olarak ıyı ama yınede sıfır sıfırdır uzun sure sürceksen.az bekle derım ben.
  • 2005 olan
  • arkadaşlar astra classic'ler malzeme kalitesi ve işçilik bakımında 1998-2004 arası üretilen astralardan daha kötüdür. alacak olan arkadaşların bilgisine.
    örneğin ön kaput üstü keçe bile yoktur classic'lerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyer

arkadaşlar astra classic'ler malzeme kalitesi ve işçilik bakımında 1998-2004 arası üretilen astralardan daha kötüdür. alacak olan arkadaşların bilgisine.

Her zaman derim;
    ucuzdur vardır bir illeti,
    pahalıdır vardır bir hikmeti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkalogy

quote:

Orjinalden alıntı: flyer

arkadaşlar astra classic'ler malzeme kalitesi ve işçilik bakımında 1998-2004 arası üretilen astralardan daha kötüdür. alacak olan arkadaşların bilgisine.

Her zaman derim;
    ucuzdur vardır bir illeti,
    pahalıdır vardır bir hikmeti.

neye dayanarak söylüyorsun düşük malzeme kalitesi var diye? hiç bir sapma yok kaliteden, classiclerde donanım biraz daha düşük olduğundan fiyatı makul. ayrıca 10 sene önceki bir araba modeli g kasalar, yeni kasa arabaların ilk çıktığındaki pahalılığının öncelikli nedeni yeni bir kasaya yapılan proje çalışmaları,üretim bandı değişimi vs vs gibi pahalı yatırımların arabaya yansıtılmasıdır, zamanla bu yatırım maliyeti amorti edilmiş olur ve araba ucuzlar haliyle. astra classicte bu nedenlerden dolayı ucuz, classic'e yeni bir kasa ve yeni bir dizayn yapmaya kalksalar (kaliteyi bozmadan) fiyatı 30bin'den aşağı olmaz. olayı böyle düşünün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.