Şimdi Ara

2005 Astra 1.4 16V Classic veya 2001 Astra 1.6 16V Elegance HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 Astra 1.4 16V Classic veya 2001 Astra 1.6 16V Elegance almayı düşünüyorum..

1. si 17000 ytl ve benzinli
    2. si 19500 ytl ve sıralı lpg li. Her ikisini de alabilirim..

Aracı genellikle düz yolda kullanacağım. Ankaradayım...
    Sürüş keyfi, güvenlik ve yakıt miktarı gibi konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum..
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican35 -- 12 Nisan 2008; 18:01:29 >

• 2005 model astra daha mantıklı ancak km lerini deyazarsanız fikrimizi daha açık söyleyebiliriz.
    Ama muhtemelen 01 in km si daha yüksektir ve lpg de de ne kadar kullanıldığı da önemli. 1.4 astra da donanım olarak elegance takiler yoktur ama yeni olması ve fiyatının daha uygun olması avantaj o yüzden ben olsam 2005 modeli alırdım. Ancak o fiyata ben focus tavsiye ederim.
  • araçların kmleri ve donanımları hakkında da bilgi verirseniz daha verimli olur...
  • 1.4 olan performans açısından çok iyi değil özellikle yazın klima ile birlik aracın performansı epey düşüyor.bence 1.6 sına bak sen
  • ikincisi cok cok pahalı

maksimum 16500 eder
  • 1.4 classic'inde donanımı var, 2 havayastığı, abs fren,klima,dokunmatik ön camlar, uzaktan merkezi kilit... yetmezmi... o 1.6 olanda uçuş takımı yok ya donanım olarak, bir iki fazla ayrıntı var sadece. sanırım o 1.4 classic twinport motor, öyleyse ekonomiktirde. boşver arkadaşım elegansını melegansını. yüksek model tercih etmek akıllıca
  • astra clasiklerin kasa ağır olduğundan dolayı 1.4 motorun biraz zorlandığını duydum ancak kendi tecrübem yok bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 GETZ 1.5 CRDİ FULL
    17 yıl önce açıldı
    Opel astra 2013 model 1.3
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • astra'nın 1.4 ü alınmaz. motor küçük geliyor ve donanım yok. satışı zayıf. ancak 2001 astra nın fiyatı fazla biraz. ancak araç 1.4 dahi olsa bu devirde benzinli araca binilmez. dolayısıyla 1.4 ü alsan bile 1500 ytl civarında lpg taktıracaksın. bir de km'leri yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  • 1.4 performansı süper değil ama kullanıcısını üzmez, seriliği iyi diyebilirim, öyle bilip bilmeden söylendiği gibi taşımaz filanda değil. ben kullanıyorum 2006 classic. kasası nasıl ağır onuda anlamıyorum 1070 kg. arabada en gerekli olan donanımlarda var zaten (yukarıda yazdım), çıplak araba değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican35

2005 Astra 1.4 16V Classic veya 2001 Astra 1.6 16V Elegance almayı düşünüyorum..

1. si 17000 ytl ve benzinli
    2. si 19500 ytl ve sıralı lpg li. Her ikisini de alabilirim..

Aracı genellikle düz yolda kullanacağım. Ankaradayım...
    Sürüş keyfi, güvenlik ve yakıt miktarı gibi konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum..
    Selamlar

Her iki aracın km. si de 40000 de arkadaşlar (hatta 2. araç 33000 de ve kesinlikle orjinal,araç yakın arkadaşımın o yüzden eminim),ikiside tamamen servis bakımlı ve 2. aracın lpg si servisde takılmış.

Bu arada fiyatları yanlış yazmışım kusura bakmayın ;
    1. si 19000 ytl
    2. si 17500 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican35 -- 13 Nisan 2008; 0:45:18 >
  • hocam 2001 model astraya 19500 lira verilmez.
    yazık o paraya
  • 2000 model 1.6 astra cd yi 15250 ye aldık lpg li 132binde sadece arka camurlugunda sürtmeden dolayı ufak bir rotüşü vardı
    size fiyat olarak yardımcı olabilir.bas bas bagiriyodum cok para diye siz yanlış yazmışşınız düzeltmişşiniz sonra
    16500 lira ya anlaşmaya calışın
  • elegane tercih edilmesi bence daha iyi olur hem düşük km hem lpg hem daha dolu
    yıl faktörü çok büyük etken değil bence bu durumda
  • Ben olsam 1.4 alırdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Ben olsam 1.4 alırdım...

Rüyalarının arabası s2000 ama 1.4 alırdım diyosun doğrumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Ben olsam 1.4 alırdım...

Rüyalarının arabası s2000 ama 1.4 alırdım diyosun doğrumu

• Arabayı genelde şehir içinde kullanıyorum - aslında pek de şehir içi sayılmaz, havaalanı ile ank. arası şehirler arası yol gibi :) - yılda yaptığım km. 10000i geçmez bunun yarısı da uzun yol olluyor..
  • o zaman 1.4 almak daha mantıklı
  • Arkadaşlar 1.4 olan araç maalesef satıldı , 1 saat ile kaçırdım :-(

Ankarada 2005- 2006 arası 1.4 16v Astra ,temiz ve beni üzmeyecek tavsiye edebileceğiniz araç var ise haberlerinizi bekliyorum..
    Aynı şekilde 1,6 sı da olabilir - tabii daha düşük modeli 2001-2003 arası..
    Bu iki araçtan birini almakta kararlıyım..
    Saygılar . . .
  • 1.4 amcamın oğlunda var mubessil kendısı sedan kasa astra classic var. gayet yeterli arkadşlar yetmez filan değil nasıl sürdüğüne bağlı. hızlanmasında kalkışta bir sorun yok bende de 1.6 sı var. elbetteki 1.6 motorun toruku daha yuksek bayırda avantajı oluyor onun dışında son hızlarda aynı belkı ara hızlanmalarda daha yuksek devıre çıkmanız gerekebilir. yakıt sarfıyatı aynıdır. bende 2005 model 1.4 bu fıayatlarla. 19 20 7 senelik araca vermek mantıklı degıl zaten astra classic 1.4 23 1.6 sı 25 e yaz sonu kampanyasında satılıyordu.bunu da düşünmek lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.