Şimdi Ara

Vectra C 1.6 Elegance-Mazda 3 Dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslındaVectra C 1.8 Elegance bulsam hiç kaçırmayacam ama artık canıma tak etti.Valla hasta olucam stresten.Siz olsanız 2004 model 25000 civarı OPEL VECTRA 1.6 ELEGANCE mı alırsınız yoksa aşağıdaki ilanda verdiğim aracı mı?Aracı İstanbul'da kullanıcam ve nerdeyse markete bile arabayla giderim.Yaşım 26.Bundan önCE 2.0 Vectra B CD aracım vardı.Seri araç kullanmayı severim.Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-dynamic-full-54979124/detay/

Bu aracı 25000e veriyor sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 13 Eylül 2011; 12:23:59 >

• elegance alırım...üst sınıf, mazda motoruda pek tutumlu olmadığına göre yakıt olarakta fark etmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

elegance alırım...üst sınıf, mazda motoruda pek tutumlu olmadığına göre yakıt olarakta fark etmez zaten

Yakıt tamam hemen hemen aynı yakar diyelim fakat sorunsuzluk ve seri kullanım için ne dersiniz.
  • Ben de şuanki aracımı almadan önce vectra c kasayı bayaa bi incelemiştim. Mazda hiç kullanmadım yorum yapamayacağım ama vectra elegance donanım olarak o fiyat aralığında istediğinizden fazlasını veren bir araç. ancak seri kullanan biriyseniz ki öyle belirtmişsiniz, 1.6 motor ve o ağırlıkta bir kasa size yetmeyebilir. Onun dışında donanım, konfor ve ekonomik fiyat üçlemesi vectra'yı tanımlayacak ifadeler. 2006 makyajlı kasaları tabiki daha hoş ancak bütçeyi biraz artırmak gerekir. Serilik olmazsa olmaz değil ise ben size vectra öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir86 -- 13 Eylül 2011; 13:11:23 >
  • Aslında aracın gösterişi de benim için çok önemli.Hehalde bunları göz önünde bulundurunca Vectra bayağı bir öne cıkıyor.İnş benim eski Vectra B gibi İstanbulda başımız ağrıtmaz.
  • bence serilik bakımından çok fark olmaz mazdanınkide güçlü bir motor değil hitler motoru gibi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 103 lük. vectra kullandıysan değişiklik yap mazda al o zaman tabiki daha az sorun çıkaran bir marka tüp taktırırsın. elegance 2004 te esp varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

bence serilik bakımından çok fark olmaz mazdanınkide güçlü bir motor değil hitler motoru gibi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 103 lük. vectra kullandıysan değişiklik yap mazda al o zaman tabiki daha az sorun çıkaran bir marka tüp taktırırsın. elegance 2004 te esp varmı acaba?

Yok yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.