Bu fiyata scala alınır mı?
Selam arkadaslar, bi arac buldum 2021 model scala 1.0 tsi dsg. Premium paket kazasiz boyasiz. 35.000 kmde 835.000 istiyor. Bu para bu araca verilir mi? Bu fiyatlara alternatif ne olabilir?
samsung galaxy tab a7 vs lenovo yoga smart tab
selam arkadaşlar
Evdeki emektar laptop bozulunca tablet almaya karar verdim. 2 tablet arasında kaldım. hangisini önerirsiniz? çocuğun ebası, onun dışındaki zamanlarda gündelik oyunlar youtube ve internette gezinme amaçlı olacak.
özellikleri aşağıda yazdım, lenovo ram olarak daha iyi samsung işlemci olarak. ekran pil ve görüntü ve ses kaliteleri hemen hemen aynı. laptoptaki fotografları yedeklemek için de samsungun hafıza kartı desteği daha yüksek daha mantıklı gibi. ne dersiniz?
Lenovo Yoga Smart Tab - 2200 TL
Qualcomm Snapdragon 439 işlemci
64 gb disk
4 gb ram
10.1 inch
1920x1200 çözünürlük
7000 mah pil
256 gb hafıza kartı desteği
Samsung Galaxy Tab A7 - 1850 TL
Qualcomm Snapdragon 662 işlemci
64 gb disk
3 gb ram
10.4 inch
2000x1200 çözünürlük
7040 mah pil
1 tb hafıza kartı desteği
1.5 mondeo titanium alınır mı
Selamlar herkese,
hali hazırda 2017 model civic hb 1.5 sport sahibiyim. aracımı satıp sıfır mondeo titanium 1.5 ecoboost otomatik alma arefesindeyim.
aracımdan çok memnun olsam da civic'i satma sebebim hem model yenilemek hem de daha geniş ve konforlu bir araca geçiş yapmak. insignia grand sport excellence alacaktım ancak yol sesi olarak beni çok tatmin etmedi ve sıfır fiyatları uçtu gitti. şuan mondeo titanium ve insignia excellence arasında 100.000 TL fark var, insignia daha pahalı. mondeo ise insigniaya göre bence sürüş zevki eşdeğer ve daha konforlu bir araç. o yüzden mondeo da karar kıldım.
benzini dert etmiyorum. kafamdaki tek soru işareti satış yetkililerinin 2020'den sonra benzinli mondeo gelmeyecek demeleri. sanırım tamamen 2.0 dizele veya hybrid versiyonlara yönelecekler.
bu motordan bir daha gelmeyecekse bu aracı almak ilerde handikap yaratır mı acaba?
|
|
Hangisi - astra focus leon (yeni civic hb alındı)
|
Max. 16.500 TL Ne alınabilir?
|
25000 TL-Aile Arabası-5 sene kullanılacak
|
35000'e fiesta, corsa, clio?
|
smart tv-3d vs olmayan 1100 liraya kadar led tv
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.653 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası