Şimdi Ara

2005 Astra H 1.6 Elegance satılıp yerine sıfırı alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: joinme

quote:

Orijinalden alıntı: leylek1983

quote:

Orijinalden alıntı: cüneyttan

şu an satılan Astra classic 3 lerde 4 hava yastığı var.2 ön ve 2 yan.
    bendeki elegance donanımında ise 8 hava yastığı var.
    opelin sitesinde astra broşürüne baktım şu dikkatimi çekti.aynen şöyle diyor;

Opel Astra Classıc III EURO NCAP çarpışma testinden 5 yıldız almıştır(opsiyonel olan tam boy perde hava yastıkları ile birlikte)
    şu an satılan Astralarda tam boy perde hava yastığı yok dolayısıyla ben elegance donanıma devam edecem gibi gözüküyor.güvenlik tabiki çok önemli,zaten diğer donanımlar aynı hatta onlarca küçük detayı kırpmışlar sıfır astralarda.
    herkese teşekkürler.

Astra H'larda 8 hava yastığı yok daha önce de anlatmaya çalıştım. 6 adet var; 2 ön, 2 yan, 2 perde. Perdeler tam boy önden arkaya kadar ama genelde bunlar birer sayılır. Toyota, BMW birçok marka perdeleri tek sayıyor.

Saygılar.

konu biraz hortlayacak ama 8 hava yastığı var saydıklarınıza ilaveten 2 tanesi de sürücü ve ön yolcu koltuklarının dışa bakan taraflarında yani koltuğun aşağıdan yukarıya şekilde yanlarına monteli vaziyette...Benim Astra H 2005 Elegance IDS+ spor paketli kararan dikiz aynası,far,yağmur,park sensörü,far yıkama,SPORT tuşu vs gibi birçok Astra da olmayan özellik mevcut.Memnunum arabamadan ;)

O koltukların yanındakiler yan hava yastığı ve bizim Classiclerde de var zaten. 4 hava yastığı, 2si ön, 2si yan. Sizin araçlarda bunlara ek olarak tam boy perde hava yastıkları var, yukarda ön cam çıtasından arkaya kadar uzanır, ve çoğu firma ve euroncap bunları her taraf için tek sayar. Yani araçlarınızda 6 havayastığı var. Mesela Corollada sizinkilerin üstüne diz hava yastığı var, adamlar 7 hava yastığı var diye reklam yapıyorlar. Sizin mantıkla o zaman 9 demeleri lazım.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.