Şimdi Ara

2005 Caddy motordan gelen ıslık sesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model caddy aracımdan gelen bu sesin sebebi sizce ne olabilir? Özellikle yavaş devirlerde daha yeni kalkmışken 1. 2. viteslerde duyuyorum, öyle gaza yüklenmiyorum da ama gene de ses geliyor. gazdan ayağımı çekince ses kesiliyor, bugün denedim rolantide de geliyor. sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

• muhtemelen sıkıntınız turbo kaynaklı,turbo hortumlarını kontrol ediniz veya ettiriniz,bulunduğunuz ilde turbo revizyonu yapan sağlam bir yerde revizyon da yaptırabilirsiniz,kurtarmıyorsa da kendinizi zorlemeyın ve turboyu değiştirin derim.
  • teşekkürler cevap için.
  • Orijinalden alıntı: keyhusrev

teşekkürler cevap için.
    [/quoterica ederim,inşallah en sıkıntısız ucuz şekilde sıkıntınızdan kurtulursunuz
  • Turbodur büyük ihtimal,umarım en az masrafla kurtulabilirsiniz. Geçmiş olsun diyorum.

Çıkma turbo bulabilirseniz ucuza çözersiniz.

Yinede turbocu bi baksın,belki kurtarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyhusrev

Arkadaşlar 2005 model caddy aracımdan gelen bu sesin sebebi sizce ne olabilir? Özellikle yavaş devirlerde daha yeni kalkmışken 1. 2. viteslerde duyuyorum, öyle gaza yüklenmiyorum da ama gene de ses geliyor. gazdan ayağımı çekince ses kesiliyor, bugün denedim rolantide de geliyor. sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Caddy'de ıslık sesi gelmesi normaldir, bi sorun yok. Aracınızı 2. viteste 1800 devirde tamm gaz yapın 2100 devirden sonra
    sizi koltuğa yapıştıran bi performans varsa turboda sorun yok demektir, 2007 model 51binde benim aracım sıfır aldım aldığımdan beri
    ıslık sesi geliyo türbünlü araba bunlar ıslık sesi tabi ki gelcek, aracı ilk çalıştırdığınızda ve stop ederken 30 saniye rölantide bekleyin
    bi turbo ömrünüz uzatmış olursunuz saygılar..

NOT: diğer Turbolu araçların hiç birinde Volkswagenin araçları gibi turbo sesini duyamaz ve hissedemezsiniz

• quote:

Arkadaşlar 2005 model caddy aracımdan gelen bu sesin sebebi sizce ne olabilir? Özellikle yavaş devirlerde daha yeni kalkmışken 1. 2. viteslerde duyuyorum, öyle gaza yüklenmiyorum da ama gene de ses geliyor. gazdan ayağımı çekince ses kesiliyor, bugün denedim rolantide de geliyor. sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Araçtan gelen ıslık sesi, aracın turboşarjında bir sorun olabileceğinin ilk göstergesidir; ancak araçta inceleme yapmadan ve sesi dinlemeden bir arıza tespiti yapmak mümkün değildir.
    Turboşarj revizyonu alanında hizmet veren, Ataşehir' de bulunan servisimizi ziyaret ederseniz, PYM Otomotiv olarak size yardımcı olabilmekten memnuniyet duyarız.

Rezervasyon için;
    www.pym.com.tr
    0216 455 46 36

• bizde de 2008 caddy var önce ıslık sesiyle başladı sonra turbo yandı bence hemen götürün servise. inşallah başka birşeydir
  • ya ben anlamıyorum bu turbo ıslık sesini 2008 model sonrası tüm turbolarda kronik bir sorun var galiba ya 10 kişiden 4 ü yada 5 i böyle bir sorundan müzdarip benim araç 2006 model tdı caddy ıslık sesi var ve 101.000km.de herhangi bir sorun manşallah çıkarmadı şimdiye kadar, ıslık sesi çok değilse araç içerisinden hafif şekilde duyuluyorsa pek sorun çıkaracağını sanmıyorum yaa, devam edin böyle bence çok kafaya takılacak bir ses değil o hem güzel bir ses o insana gaz verdiriyor açıkcası :D bir şeyin üstüne çok düşerseniz insanın doğası gereği tecrübemden söylüyorum o şeyler başınıza geliyor, sallayın umursamayın...Yolunuz açık olsun...
  • Orijinalden alıntı: ilker_yıldız

NOT: diğer Turbolu araçların hiç birinde Volkswagenin araçları gibi turbo sesini duyamaz ve hissedemezsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.