Şimdi Ara

2005 Corsa 1.3 Cdti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayramınız mübarek olsun.

2004 Paliomu sattıktan sonra yeni araç arayışlarındayım. Bütçem 24k ile sınırlı, biraz daha üstünü zorlayabilirim 25k olabilir en fazla.
    Corsa düşünüyorum, size sorum ilandaki araç nasıldır ? 170Bin km dizel araç iş görür mü, problem yada sıkıntı çıkarma ihtimali nedir ?

Araç hakkındaki yorumlarınız, ve varsa tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005model-opel-corsa-1.3-cdti-essentia-ekonomik-bakimli-bir-arac-315890308/detay/

• İşe beraber gidip geldiğimiz arkadaşta bu aracın enjoy donanımlısı var. 200k km oldu araç ve motoru çok çok iyi durumda. Kalkışları, çekişi her şeyi yerinde. 1 ay kadar önce trigger koptu, motora zarar vermediği için oldukça makul bir fiyata değişimi yapıldı. Bundan sonra çok uzun kilometrelerce masraf açacağını düşünmüyoruz. Bu araç nasıldır bilemem ama ben kullanmakta olduğumuzu beğendim
  • fiyat bana çok uygun geldi temizde görünüyor km düşürülmüş olabilir günahını almayalım ama galeri sonuçta expere sokun dedikleri gibiyse kesinlikle alın inanılmaz az yakar gayette seridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

İşe beraber gidip geldiğimiz arkadaşta bu aracın enjoy donanımlısı var. 200k km oldu araç ve motoru çok çok iyi durumda. Kalkışları, çekişi her şeyi yerinde. 1 ay kadar önce trigger koptu, motora zarar vermediği için oldukça makul bir fiyata değişimi yapıldı. Bundan sonra çok uzun kilometrelerce masraf açacağını düşünmüyoruz. Bu araç nasıldır bilemem ama ben kullanmakta olduğumuzu beğendim

yorumunuz için teşekkürler, ilgili araca bakmadım ama hala araç aramaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownnn -- 17 Temmuz 2016; 15:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

fiyat bana çok uygun geldi temizde görünüyor km düşürülmüş olabilir günahını almayalım ama galeri sonuçta expere sokun dedikleri gibiyse kesinlikle alın inanılmaz az yakar gayette seridir

teşekkürler, bakalım eğer daha yakın civarda bi araç bulamazsam ( eskişehirde yaşıyorum, fiyatlar fahiş durumda :) ) bu corsayı bi görmeye gideceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.