bak karenin nick li arkadaş yazmış. tamamen orjinal, servis bakımlı, bakımları kayıt altında bir araç için 19-20 bin i gözden çıkarmalısın. çünkü ederi bu. ama sıkışan birini bulursun, arabasını verip daha karlı bir ticaret yapacak birini bulursun o halde bırak 17 bin lirayı 10 bin liraya bile alabilirsin
zararı yok sorun değil her türlüü beklerizz yada gereksiz marka ve modeller üstünde de durmayızz dünyada tek otomobil üreticisi ford degilki.. ederi bu, ederi bu, ederi bu diyosunuz da..... 19-22 bin Tl arasından bahsediyoruzz alım, satım, geldim ,gittim ,baktırdım, yaptırdım derken sana 23-24 mal olucak 4-5 yaşindaki araba ne gerek var 10 binlerle ifade edilen yollları yapmış bir arabaya bu fiyatlar verilir mi dizel cok güzel sıfır marka ve modeller varken. hiç de ederi bu rakamlar filan degill biraz gercek ci olalımm demii.. zaten bu kadar paralar 2. ele ançak bizim ülkemizde veriliyor başka bir ülkede 2. el de bu paralrın istenmesi komedi.arkadaşimin abisinden biri almanyadan 2,el hundai santafee jip almış 2006 model 10 bin dolara diger abiside 10 bin dolara türkiyeden 2000 model wosvogen polo aldı komediyi görüyorsunuz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme