Şimdi Ara

2005 focus hb coolection arıyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mrb lar 2004 veya 2005 focus hb coolection arıyorum.. satan birileri varmı?...

• bu arada bu araçların piyasası tam olarak nedir. benim aradıgım kazası degişeni olmayan en fazla 60-70 bin dolaylarında collection.. arıyorum aslında daha önce ford ghaı bakıyordum ama ghaı modelllerinde anlamadığım bir fiyat farkı var. hem aralarında fazla bir donanım farkı olmamalarına rağmen
    ben de yüksek model ve daha uygun olması itibariyle collection düşünüyorum.
    bu özelliklerde(2004-2005 model, 60-70 lerde) collection için bütcem max 1700-17500 arası daha fazla malesef cıkamıyorum sizce bulunabilirmi.
    eger satan da varsa görüşelimmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Ceviz

bu arada bu araçların piyasası tam olarak nedir. benim aradıgım kazası degişeni olmayan en fazla 60-70 bin dolaylarında collection.. arıyorum aslında daha önce ford ghaı bakıyordum ama ghaı modelllerinde anlamadığım bir fiyat farkı var. hem aralarında fazla bir donanım farkı olmamalarına rağmen
    bu özelliklerde(2004-2005 model, 60-70 lerde) collection için bütcem max 1700-17500 arası daha fazla malesef cıkamıyorum sizce bulunabilirmi.
    http://www.sahibinden.com/acil_50_000_km_de_ilk_sahibinden-57WQQaXQQ13469544WQQpXQQdisplayitem
    aradığın tarzda bir araç...

• quote:

bu arada bu araçların piyasası tam olarak nedir. benim aradıgım kazası degişeni olmayan en fazla 60-70 bin dolaylarında collection.. arıyorum aslında daha önce ford ghaı bakıyordum ama ghaı modelllerinde anlamadığım bir fiyat farkı var. hem aralarında fazla bir donanım farkı olmamalarına rağmen
    quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Ceviz

collectionlarla ghia arasında dağlar kadar fark var benden söylemesi zaten collecitonlarda çok ucuza gitmiyor km si biraz fazla olsa 100 bin ve üstü focus ghia olabilir o fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: junglebird

http://www.sahibinden.com/acil_50_000_km_de_ilk_sahibinden-57WQQaXQQ13469544WQQpXQQdisplayitem
    aradığın tarzda bir araç...

Alıntıları Göster
    evt aslında böyle bişey arıyorumm.. fiyat olarak ne olucaktır ki tahminimce 18000 bine filan düşünüyorlardırr..

• tamam fark varda. 2000-2002 model bir ghaı daki donanımların bircoguu belkide daha fazlası 2005 collectionda varr. acıkcası benim gördüğüm tek fark bej döşeme krom kapı kolları bagaj cıtası elektirikli koltuk kolcak vs vs... . ama şunu belirteyimm aracları tedaylı binip inceleme gibi bi şansım olmadıı ama netten gördüm karşişaltırdıgım kadarıyla farklar bunlarr aman aman bu fiyat farklarını yaratacak elle tutulur bi ekstra donanım göremiyorum ki.
  • quote:

tamam fark varda. 2000-2002 model bir ghaı daki donanımların bircoguu belkide daha fazlası 2005 collectionda varr. acıkcası benim gördüğüm tek fark bej döşeme krom kapı kolları bagaj cıtası elektirikli koltuk kolcak vs vs... . ama şunu belirteyimm aracları tedaylı binip inceleme gibi bi şansım olmadıı ama netten gördüm karşişaltırdıgım kadarıyla farklar bunlarr aman aman bu fiyat farklarını yaratacak elle tutulur bi ekstra donanım göremiyorum ki.
    junglebird
    sahibinden sitesindeki bütün collectionlara baktım ama ama fiyatlarıı nete abartı yazıyorlarr...
  • quote:

junglebird
    sahibinden sitesindeki bütün collectionlara baktım ama ama fiyatlarıı nete abartı yazıyorlarr...

Alıntıları Göster
    ben makyaj sonrası için demiştim evet makyaj öncesi ghia ile collection arası fark çok değil ama 2004 ghia ile collection arasında uçurum fazla
  • quote:

junglebird

Alıntıları Göster
    Gold Collection'da bakabilirsin Ghia ile arasında birkaç ayrıntı haricinde fark yok
  • quote:

temiz 2005 collection malesef 19'dan aşağıya yok, biz çok aradık bulamadık internette adam 17-18 yazmış arıyoruz temiz diyor utanmadan ayağına kadar çağırıyor bir bakıyorsun değişeni boyası vs. bir sürü problemi var. temiz ghia lar uçmuş zaten.
    makyajsız eski giha almaktansa modelli collection almak daha iyi bence, elinizdeki paraya 2003 collection bulunur. kilometreye fazla takılmayın bakımları düzenli yapılmış bir focus için 100bin km bence daha başlangıç sayılır. 150bin km de tıkır tıkır çalışan bir sürü focus var.
    quote:

• bu arabayıı satan kimse yokmu şimdii arkadaşlarr.......
  • quote:

bu arabayıı satan kimse yokmu şimdii arkadaşlarr.......
    araç satan çok ama istediğiniz fiyata kimse satmak istemiyo :D
  • ben ce fiyatta bir sorun yok ama sahibinden.com da hala sıfır fiyatından bile yüksek araçalar var yaşadıgımız tarihe iyi bakmak gerekiyorr 2, el bir araba her gecen gün degerinden kaybetmesii kadar normal bi durum yok artık. şimdi ben 130 binlerde bir 2003 collectiona kusura bakmasın ama 18000 bin Tl vermeyeceğimdirr.2008 de verilebilir ama artık 2009 yız araba daha yaşlı. focus sorunsuz araç olabilir ama artık bi tarihten sonrada arabadan gelen sesleri duyuyorsunuz..bu focus için degil bütün araçlar için gecerli ve birde sıfır aracların daha cazip ve altarnatif oldgu bir dönemdeyiz.. onun için 100 bini gecik bir focusa ben bırakın 18 ve üstünü 17 bile vermemmm...
    satacak olan arkadaş varsa buyursun konuşalımm
    aradıgım özellikler genel olarak
    2004-2005 olabilir coolection modeli km si mak 60-80 arası
    ve ayırdgım bütce 17000-18000
    kimse bu fiyatlarda bulamaycamı söylemesin. bulmasamda ancak bu benim beceriksizliğim olur cünkü piyasa böylee...

• quote:

ben ce fiyatta bir sorun yok ama sahibinden.com da hala sıfır fiyatından bile yüksek araçalar var yaşadıgımız tarihe iyi bakmak gerekiyorr 2, el bir araba her gecen gün degerinden kaybetmesii kadar normal bi durum yok artık. şimdi ben 130 binlerde bir 2003 collectiona kusura bakmasın ama 18000 bin Tl vermeyeceğimdirr.2008 de verilebilir ama artık 2009 yız araba daha yaşlı. focus sorunsuz araç olabilir ama artık bi tarihten sonrada arabadan gelen sesleri duyuyorsunuz..bu focus için degil bütün araçlar için gecerli ve birde sıfır aracların daha cazip ve altarnatif oldgu bir dönemdeyiz.. onun için 100 bini gecik bir focusa ben bırakın 18 ve üstünü 17 bile vermemmm...
    kimse bu fiyatlarda bulamaycamı söylemesin. bulmasamda ancak bu benim beceriksizliğim olur cünkü piyasa böylee...
    Mustafa arkadaşım ben de tam 2,5 aydır Focus HB arıyorum 2004 model ve üstü.18.000 lira bütçe ayırdım ama hala bişey bulamadım, alınabilecek focuslara 20 bin lira yazmışlar.Tok satıcı adamlar :) işine gelirse havalarındalar.Bişey de diyemiyorsun tabi mal sahibi adam istediğini yazar.İnşallah ikimizde aradığımızı buluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kermo

Gold Collection'da bakabilirsin Ghia ile arasında birkaç ayrıntı haricinde fark yok

Alıntıları Göster
    Collection'a ek olarak Gold Collection'da sis farları, cd çalar ve yol bilgisayarı vardı sanırım. Yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: kermo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 22 Nisan 2009; 22:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Collection'a ek olarak Gold Collection'da sis farları, cd çalar ve yol bilgisayarı vardı sanırım. Yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: kermo

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: VoLKaN067

Collection'da sis farı mevcut; gold collection'da ek olarak cd çalar, yol bilgisayarı, yan havayastığı bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kermo

Orjinalden alıntı: VoLKaN067

Collection'da sis farı mevcut; gold collection'da ek olarak cd çalar, yol bilgisayarı, yan havayastığı bulunuyor.

Alıntıları Göster
    şimdi herkes aracını yüksek fiyattan satmaya çalışiyor. bana sorarsanız ötv 2.el psikolojisini yukarı yönde hızlandırdı.ama şunu söyleyebilirim 2009 ilerleyen aylarında otomotiv sektöründe ötv benzeri yeni cazibeler oluşturulacaktır.
    walla millet 100 bini geçmiş focusa 20 istiyorr hangi akla hizmet anlamadım.ya bunu biraz şuna bağlıyorum ben ülkemizde gercekten bazı markanın modellerine bi anlaşılmaz ilginin oldugunu söyleyebilirim. yıgılma oluyor adına da "efsane" diyoruz efsane kasa filan aslına bir cok avrupa ülkesinde satışlarda sırlamaya bile giremeyen bir araç ülkemizde neden se efsaneleşiyorr ve enterasandır yıllar yılı arçların 2, elide düşmüyorr. focusa da böle diyolar galiba ama bu benim tercihlerimi yaparken 100 bini gecmiş 7-8 yaşinda bir "efsane " arc da olsa etkiler.
    başka marka ve modellere bakabilirizz aslında 18000 gercekten focus aaltarnatif bir sürü model varr.

• quote:

şimdi herkes aracını yüksek fiyattan satmaya çalışiyor. bana sorarsanız ötv 2.el psikolojisini yukarı yönde hızlandırdı.ama şunu söyleyebilirim 2009 ilerleyen aylarında otomotiv sektöründe ötv benzeri yeni cazibeler oluşturulacaktır.
    walla millet 100 bini geçmiş focusa 20 istiyorr hangi akla hizmet anlamadım.ya bunu biraz şuna bağlıyorum ben ülkemizde gercekten bazı markanın modellerine bi anlaşılmaz ilginin oldugunu söyleyebilirim. yıgılma oluyor adına da "efsane" diyoruz efsane kasa filan aslına bir cok avrupa ülkesinde satışlarda sırlamaya bile giremeyen bir araç ülkemizde neden se efsaneleşiyorr ve enterasandır yıllar yılı arçların 2, elide düşmüyorr. focusa da böle diyolar galiba ama bu benim tercihlerimi yaparken 100 bini gecmiş 7-8 yaşinda bir "efsane " arc da olsa etkiler.
    başka marka ve modellere bakabilirizz aslında 18000 gercekten focus aaltarnatif bir sürü model varr.

Alıntıları Göster
    Bazı araçlar kendini yıllar geçtikçe daha net ispatlıyor.Aracı efsane yapan sadece kasası değildir.Buna fanatiklik diyebilirsiniz ama mahyajlı focus1 i titanium focus2.5 a değişmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayselo

Mustafa arkadaşım ben de tam 2,5 aydır Focus HB arıyorum 2004 model ve üstü.18.000 lira bütçe ayırdım ama hala bişey bulamadım, alınabilecek focuslara 20 bin lira yazmışlar.Tok satıcı adamlar :) işine gelirse havalarındalar.Bişey de diyemiyorsun tabi mal sahibi adam istediğini yazar.İnşallah ikimizde aradığımızı buluruz...

Alıntıları Göster
    durum şöyle aslında
    adam 2005 model focusunu 17 bine satıp yenisini almaya kalksa en az 13-14 bin eklemesi lazım. adam arabasından memnun, yeni alacağı araba eskisine göre 14 bin liralık fark yaratmayacak zaten. hele bir de eski arabasını temiz kullandıysa ve donanımlı bir modelse kolay kolay satmak istemiyor. bu yüzden ederinden fazla istiyor. biz de çok aradık ama o fiyatlara bulamadık. 2005 temiz benzinli collectionla 2006 dizel trend nerdeyse aynı fiyat. ikisinin de müşterisi var. garip ama gerçek. temiz 2005 focusa binmek için 19-20 vermek şart.
    quote:

Orjinalden alıntı: bayselo

• quote:

ben ce fiyatta bir sorun yok ama sahibinden.com da hala sıfır fiyatından bile yüksek araçalar var yaşadıgımız tarihe iyi bakmak gerekiyorr 2, el bir araba her gecen gün degerinden kaybetmesii kadar normal bi durum yok artık. şimdi ben 130 binlerde bir 2003 collectiona kusura bakmasın ama 18000 bin Tl vermeyeceğimdirr.2008 de verilebilir ama artık 2009 yız araba daha yaşlı. focus sorunsuz araç olabilir ama artık bi tarihten sonrada arabadan gelen sesleri duyuyorsunuz..bu focus için degil bütün araçlar için gecerli ve birde sıfır aracların daha cazip ve altarnatif oldgu bir dönemdeyiz.. onun için 100 bini gecik bir focusa ben bırakın 18 ve üstünü 17 bile vermemmm...
    böyle düşündüğün sürece temiz bir araç bulmak için çok beklersin. temiz araç ın altını çiziyorum.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.