Şimdi Ara

2005 Golf fsi mı 2006 corollo hatcback mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş bende 2005 golf v 1.6 fsi var.aracımı sıfır almıştım ve halen severek kullanıyorum.corolla,golfün rakibi olamaz.konfor,işçilik ve malzeme kalitesi sürüş keyfi golftedir.gönül rahatlığıyla golf alabilirsin.yalnız benim aracım manuel ileri 6 vitesli o yüzden şehiriçi 7.4 lt yakıyor senin aracında aynı değerleri yakalar manuel modda. lpg ye şu an için uyumlu değil fsi motorlar.

evet golf mercedes c nin rakibidir asla corolla ile kıyaslamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

Orijinalden alıntı: raikko_fcb

motor ve sorunsuzluk olarak kesinlikle corolla. fsi hayal kırıklığı gerçekten.
    fakat kalite, konfor, sürüş özellikleri, güvenlik, fren ve yol tutuş, bir de 2. el piyasası olarak golf.
    gelmiş geçmiş en optimum kompakt araç. o da eşittir GOLF.

FSI neden hayal kırıklığı acaba?
    Bence tek dezavantajı LPG ye uyumlu olmaması. LPG düşünmeyenler için tercih edilmeme sebebi göremiyorum.

fsi motor hantaldır,gaza tepkisi yavaştır ve torkunu yüksek devirde üreten bir motordur biraz gürültülü çalışır.düşük devirlerde kullanırsanız ekonomiktir ben şehiriçi 7.4/100 km de değerini görüyorum.Şehirlerarası 6.3 e kadar iniyor.

• corolla hb hem lpgye uyumlu hem tip olarak bana göre güzel hemde motor olarak daha sorunsuzdur. lpgsiz bir araba bu devirde düşünülemez.
  • quote:

quote:

quote:

fakat kalite, konfor, sürüş özellikleri, güvenlik, fren ve yol tutuş, bir de 2. el piyasası olarak golf.

Bence tek dezavantajı LPG ye uyumlu olmaması. LPG düşünmeyenler için tercih edilmeme sebebi göremiyorum.

fsi motor hantaldır,gaza tepkisi yavaştır ve torkunu yüksek devirde üreten bir motordur biraz gürültülü çalışır.düşük devirlerde kullanırsanız ekonomiktir ben şehiriçi 7.4/100 km de değerini görüyorum.Şehirlerarası 6.3 e kadar iniyor.

FSI motoru alınabilir bir motor seçeneği olarak görüyordum. Ancak FSI motoru savunan yorumuma bir FSI kullanıcısından itiraz geldikten sonra artık tercih edilmeyecek bir motor olduğu kanaatine vardım. Sonuçta bütün atmosferik benzinliler düşük devirde kullanılınca ekonomik, bu da bir avantaj sayılmaz FSI için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

FSI motoru alınabilir bir motor seçeneği olarak görüyordum. Ancak FSI motoru savunan yorumuma bir FSI kullanıcısından itiraz geldikten sonra artık tercih edilmeyecek bir motor olduğu kanaatine vardım. Sonuçta bütün atmosferik benzinliler düşük devirde kullanılınca ekonomik, bu da bir avantaj sayılmaz FSI için.

Evet haklısın kardeş.

• arkadaşlar bi yorumda ben yapmak istedim belki katkım olur her iki aracıda kullanmış biri olarak halen iki araçta mevcut corolla gerçekten sorunsuz bir araç yakıtını koy bin hiç sorun yaşamadım golf için ise bunu diyemicem yok sensör hata verdi yok zengin karışım oldu arıza ışığı yandı vs ver 30 lira bağlat makinaya gibi masraf açan bir araba komfor sürüş keyfi zevki olayına gelince golf ön sırada toyota kötümü asla yumşak çok rahat bir araç ama golf deki sürüş keyfini onda bulamıyorum masrafı fazla çıkarıyo diyede golf den vazgeçermiyim şimdilik hayır :)
  • Son kasalar için konuşuyorum, Golf Corolla'dan en az iki gömlek üstün araçtır.

Yalıtım, yol tutuş, sürüş hissi direksiyon tepkileri, kullanılan mazleme kalitesi vs. tüm bu açılardan Golf önde, 2 araca da sahip oldum son derece doğru tespitlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.